Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Twitter state of mind

Category: Personal

Ik ben geen front runner, early adapter. Als iets in de mode was dan kocht ik het vaak net voordat het uit was. Nee serieus, ik werd fan van Prince zes jaar nadat de film en het album Purple Rain uitgebracht werd. Ik kreeg mijn eerste mobiele telefoon ongeveer 8 jaar geleden een Nokia 6300, een business telefoon terwijl iedereen die ik ken toen met telefoon nummer 2 of 3 bezig was. Iedereen had al een ipod terwijl ik een tweede generatie kreeg, een jaar of twee drie geleden als cadeau. Ik koop nog steeds CD's en heb nog een CD speler in de auto. Ik omarm verandering maar met sommige dingen ben ik gewoon blij dat ik weet hoe het werkt en dat is ok.

Dus terwijl iedereen al eeuwen twitter en facebook gebruikt ben ik een paar maanden geleden begonnen. Twee vriendinnen van mij probeerden me al tijden te overtuigen dat ik het echt moest gaan gebruiken, maar ik zag niet waarom. Wat heb ik te delen dat ook maar iemand zou interesseren? Maar ze overtuigden mij dat ik het kan gebruiken om te communiceren, om informatie te delen en ik moet zeggen het is best grappig om te lezen wat anderen doen en het is misschien best leuk om te delen wat ik doe zoals hier op de blog.

Maar goed, wat heb ik aan Twitter als ik het alleen kan gebruiken op mijn laptop? Nou dit weekend heb ik eindelijk een twitter client gevonden voor mijn twee jaar oude Nokia E71. Het mag dan niet de meest hippe telefoon op het planeet zijn en ik kan er niet mee pingen maar ik houd van deze telefoon en nu met tweets60 kan ik twitteren op mijn telefoon!

Ja mensen ik ben gearriveerd, ja ik ben onderdeel van de twitter community.