Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Things I love Friday: Digifoto

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Things I love Friday post heb geplaatst. Ik houd van lezen en ik houd van fotografie dus vandaag had ik het beste van twee werelden toen ik magazine Digifoto las. Een stapel tijdschriften ligt nog op me te wachten maar ik ben dus begonnen met dit blad wat een aardige mix is van apparatuur review, portfolio review en verschillende stijlen fotografie. Het geeft veel inzicht in de wereld van fotografie wat heel inspirerend is.

Als fotograaf zeker als trouwfotograaf maak je voor dat je het in de gaten hebt iedere keer dezelfde foto. Voor iedere klant is deze foto nieuw maar ik wil voorkomen dat mijn portfolio helemaal hetzelfde is. Het lezen van een blad als Digifoto geeft me nieuwe ideeen over fotografie en dat vind ik erg leuk.