Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Tafelberg Wedding: Dieuwke and Johan

De lampen branden in de hotel suite van Hotel Newport en het zoemde met activiteit. De visagiste legde de laatste hand aan de make up terwijl de camera crew opnames maakte en Dieuwke en haar vrienden spraken over de dag die voor hun lag. Ze had goed geslapen en was niet nerveus. Dieuwkes stem klonk hees en sexy als gevolg van een koudje wat ze eerder in de week was opgelopen. Dus sprak ze zo min mogelijk om haar stem niet te verliezen, terwijl ze werd getransformeerd in een prachtige bruid, klaar om Johan te ontmoeten.

Johan ijsbeerde door de straat voor hun huis terwijl hij wachtte op Dieuwke. Want ondanks dat Dieuwke en Johan een aantal traditionele elementen hadden tijdens hun trouwdag was the first look daar niet een van. En dus stond Johan op Dieuwke te wachten terwijl zij de straat in reed met haar beste vriendin achter het stuur. Johan kon niet wachten totdat Dieuwke was uit gestapt en toen de portier opende was hij even sprakeloos. De emotie van het moment greep hem en hij kon alleen nog maar uitbrengen hoe mooi ze eruit zag.

Ze hadden hun dag tot in de puntjes gepland en het kwam allemaal samen toen ze die belangrijke woorden uitspraken naar elkaar en hun kleine gezinnetje. Hun geloften die het compleet maakten en ondanks dat Dieuwke haast niet kon praten sprak de liefde tussen Johan en Dieuwke boekdelen en daar konden geen woorden tegen op.

Johan en Dieuwke, dank dat wij jullie trouwdag hebben mogen vastleggen en zo hele mooie herinneringen hebben kunnen registreren. Heel veel plezier in Los Angeles!

Als je meer wilt zien van deze bruiloft klik dan hier voor de SLIDESHOW!

Trouwjurk: RC couture

Schoenen: Nina Fiarucci

Haar en make up: Manuela Witsiers van Rich Look

Locatie: Tafelberg Blaricum

Weddingplanner: Marit van Coeur Events

Babs: Bert Simhoffer

Taart: Dikke Taart

Band: Cherry Fresh

Photo booth: Say Kaas

Video Crew: Vidi Lounge</