Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Styled Shoot: Novian

Category: Fotografie | Wedding

Hier zijn dan de foto's van de fotosessie met Novian en ik heel erg trots op het resultaat. Ik heb Novian begin van dit jaar ontmoet en kon het direct goed met haar vinden. Ze is zo'n vrolijk, met een bubbly persoonlijk die plezier uitstraalt. Ze had toen haar trouw fotograaf al gevonden voor haar bruiloft in juni maar we hielden contact. Dus toen we begonnen na te denken over een styled shoot was een persoon waar ik meteen aan dacht en dat was Novian.

Toen ik haar vroeg of ze mee wilde doen zei ze direct ja. "Dan kan ik nog een keer mijn trouwjurk aan!" zei ze. En wat een prachtige jurk was het en ik was precies op tijd want ze wilde eigenlijk haar jurk laten aanpassen en de jurk korter maken. Geen halve maatregelen want Novian was zo enthousiast dat ze een birdcage kocht. Het stond haar geweldig.

Novian dank je wel dat je ons wilde helpen met de sessie. Veel plezier met het resultaat.

 

 Reacties

17-8-2011 19:36:04 #

WOW...!!! Wat super mooie plaatjes en wat een complimenten over mij. Word er verlegen van Smile) Dank JOU wel dat je mij zo mooi vast legde!! MY pleasure. Vond de shoot onwijs leuk om te doen. Thank you for making me like a bride all over again Smile)

Novian Netherlands

20-8-2011 10:46:53 #

Beste Mireille,

Wat een prachtige fotoreportage heb jij gemaakt met Novian.
Zo heel anders dan de doorsnee bruidsfotografie.
Ik ben zeer onder de indruk.

Ik heb het genoegen gehad voor Novian haar bruidsjurk te mogen vermaken. Dat was een hele toer, ook omdat zij heel goed wist wat zij wilde.
Maar het resultaat is er dan ook naar geweest. Ik kan mij goed voorstellen, dat jij net als ik hebt genoten van de samenwerking met haar.

Ik heb een link geplaatst naar jouw website op www.ruisenderokken.nl en wens je veel klanten toe.

groet Marja Sperling- van Esch
Ruisende Rokken

Marja Sperling- van Esch Netherlands