Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Nu serieus: Admiron Photography

Category:

Ik was al een tijdje op zoek naar visite kaartjes. Een goede en eenvoudige manier om informatie met andere te delen. Verder wilde ik graag DVD verpakking hebben om de DVD's voor mijn klanten in te verpakken. Het was niet eenvoudig om een bedrijf te vinden die dergelijke verpakkingen kon maken. Toevallig kwam ik het bedrijf Artega tegen. Ze konden niet alleen DVD sleeves maken tegen een redelijke prijs maar ook visite kaartjes en ze hebben een geweldige customer service. Nadat ik mijn design had aangeleverd en deze was afgedrukt informeerde ze mij dat ze niet tevreden waren met de kwaliteit en me vroegen om een nieuwe aan te leveren zodat ze deze zonder kosten opnieuw konden afdrukken!

Reikhalzend keek ik naar de brievenbus en toen ze eindelijk werden afgeleverd was ik zeer tevreden met het resultaat. Mijn eigen visite kaartjes en DVD sleeves. Daar wil jij toch ook een van hebben toch!