Mooie trouwfotografie voor Verliefden

New Studio Album

Category: Albums

In het oerwoud aan Album leveranciers vind ik het moeilijk om te kiezen. Wie heeft de beste opties? Wie maakt the mooiste albums die recht doet aan de trouwdag of een portraitshoot? In het kort welke leverancier maakte de beste albums die aansluit op de wensen en eisen van mijn klanten? Een aantal maanden gelden kwam ik deze leverancier tegen die wereldwijd albums levert. Ze hebben een grote selectie boeken maar ik houd het graag simple. Ik houd van strak design die het bruidspaar en hun dag het beste laat uitkomen.

Aangezien klanten graag albums willen die heel veel foto's bevatten heb ik gekozen voor het album dat tot 100 pagina's kan bevatten! Ja je leest het goed 100 pagina's. Deze heeft een fotocover, een fotoslip en een beschermhoes met de naam van het bruidspaar erop. Ik vind het resultaat pracht. Dit koffietafel album is een prachtige manier om jullie trouwdag te laten schitteren en ervoor te zorgen dat jullie deze dag nooit vergeten.

Als je het album graag een keer wil zien, neem dan gerust contact met me op.