Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Museum Cafe Wedding: Meike and Martijn

Meike zat in de stoel en werd omgetoverd tot een bruid terwijl haar twee beste vrienden toe keken. Ze lachten, giechelde, grapte en genoten van hun tijd samen terwijl Meike mooi werd gemaakt. Geen moment voelde het alsof ze naar een bruiloft moesten laat staan die van Meike. Toen ook de vriendinnen als echte diva's  werden opgemaakt kon niemand meer wachten op de komst van Martijn.

Martijn had iets meer tijd nodig om bij Meike te komen maar toen hij er eenmaal was kon niemand hem meer tegenhouden. Hij raasde door de voordeur en hield eindelijk Meike in zijn armen. Even was hij sprakeloos toen hij haar weer los liet om haar vervolgens weer in zijn armen te sluiten alsof hij haar niet meer wilde loslaten.

Meike en Martijn Ik weet zeker dat jullie trouwdag met dezelfde klap eindigde als waarmee deze begon. We hebben met zoveel plezier jullie trouwdag vast gelegd en waren blij dat we erbij waren om de liefde tussen jullie twee vast te leggen. Een hele fijne huwelijksreis in Curacao!

Natuurlijk willen jullie allemaal meer zien van deze prachtige bruiloft kijk dan HIER voor de slideshow. Hoor graag wat jullie er van vinden.