Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Little China Girl

Category: Fotografie

We stonden in de rij bij de tram die ons naar Victoria Peak zou brengen. We waren precies op tijd want we waren niet de enige die op dit idee waren gekomen. Binnen een paar minuten waren we op de top van Victoria Peak. Terwijl we naar de uitgang liepen passeerde we de Peak markt. Allerlei chinese spulletjes werden daar verkocht. Bhoeda's, paraplu's, olifanten en van alles en nog wat. Ik liep wat rond niet op echt op zoek naar iets toen ik het zag hangen en het mijn naam riep. Een klein chinees jurkje.

Ik vroeg de verkoopster of ze een maat hadden die een twee jarige zou passen en degene op de hanger was precies voor een meisje van die leeftijd. Ik nam het mee op haar verjaardag niet zeker of het zou passen. Ik vertelde haar dat haar cadeau niet geruild kon worden omdat ik anders terug zou moeten naar Hong Kong maar het was niet nodig want het jurkje paste haar helemaal.

Ik heb een paar foto's van kleine Bobbie in haar jurk gemaakt en zeg nou zelf ziet ze er niet schattig uit in haar jurk?