Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Kerk aan Zee Wedding: Myronne en Bart

Category: Slideshow | Wedding

Toen Bart, Myronne kwam ophalen zag hij er ontspannen uit maar niets was minder waar, hij was nerveus vertelde hij. Hij zag er strak uit in zijn jacquet en hoge hoed in de hand maar onderwijl raasde de adrenaline door zijn systeem want hij wilde haar zo graag zien. Myronne, zo mooi en elegant, kon ook niet wachten om Bart te zien en toen het moment daar was verscheen een lach op haar gezicht die niet meer verdween. Hij was even sprakeloos wetende dat ze over een paar ogenblikken ja zou zeggen op die belangrijke vraag. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij de gelukkigste man van de hele wereld was.

En dus kon de dag beginnen. Alle ingredienten voor een prachtige dag waren aanwezig. Een knappe bruidegom in zijn jacquet en een mooie bruid in haar champagne witte jurk, hun zoon, de ringen drager stal de show in zijn witte outfit en nog een heleboel kleine details. Maar het bleek nog zoveel mooier te zijn dan dat. Met emotionele momenten toen Bart, Myronne samen met haar vader naar hem toe zag lopen en haar vader beloofde goed voor zijn dochter te zorgen. Live gezongen liederen die alle aanwezigen kippevel bezorgde en tranen toen de vaders hun kinderen een boodschap uit het hart meegaven.

Bart en Myronne een ding is wel heel duidelijk geworden op deze dag, jullie zijn voor elkaar bestemd. Twee mooie mensen die gezegend zijn met twee prachtige kinderen. Ik wil jullie bedanken voor het mogen vastleggen van jullie dag en dat deze dag jullie voor altijd met mooie herinneringen mag vervullen.

Wil je meer zien van deze mooie elegante bruiloft kijk dan snel HIER voor hun slideshow. Ben benieuwd wat jullie favoriete foto is.

Jurk: Sposa Bella

Schoenen: Menbur

Trouwlocation: Kerk aan Zee

Feestlocatie: Mixed Hockey club MuiderbergReacties

10-7-2011 11:05:46 #

Lieve Mireille,

Wat een prachtige foto's! We hebben ze al vele malen bekeken en beleven de dag steeds weer opnieuw. Heerlijk!
We vinden alle foto's erg mooi, ook de zwart-wit foto's, maar de grote foto van ons dat we de kerk uitkomen, daar zie je zoveel ontlading en blijdschap op het gezicht, prachtig gewoon!
Van vele vrienden en familie ook erg leuk commentaar gehad op de foto's. Ben zeer benieuwd naar de rest, helemaal naar die van ons met de kinderen.  
Het grappige is dat ik jullie helemaal niet heb zien fotograferen, en dat terwijl wij er toch vaak genoeg op staan Wink.

Liefs Bart en Myron

Bart en Myron Netherlands