Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Inspiratie: Lonny Magazine

Ik draai de volume knop nog wat verder open, strek mijn armen terwijl ik met mijn hand het stuurwiel vast heb als een coureur die eens flink gas gaat geven. Tegelijkertijd tikken mijn vingers mee met de ritme van de muziek. Als ik alleen in mijn auto ben, dan ben ik de nummer 1 entertainer in de wereld. Ik zing alsof niemand het hoort/ziet en ik weet zeker dat het zo is want de ramen zouden spontaan springen. Ik ben geen zangeres, nooit geweest en zal het waarschijnlijk nooit worden. Maar het weerhoud me er niet van om luid mee te zingen. Niets is leuker dan dan dat. Maar wat heeft dat te maken met de titel van deze post Mireille? Ik heb geen idee anders dat het een beetje inzicht geeft in wie ik ben en waar ik van houd.

Zoals ik eerder heb verteld ben ik een lezer en dan zo'n beetje alles wat ik in handen krijgen. En ondanks dat ik nog niet om ben naar het nieuwe (lees iPad) en ik nog steeds niet weet of ik wel om wil ben ik wel al om naar het lezen van magazines online. Ik lees Photoshop User Magazine online, wat een leuk blad is en een aantal weken geleden kwam ik langs Lonny Magazine. Wij gingen vroeger vaak eten bij een Indonesisch restaurant wat Lonny's heette maar wat niets met dit tijdschrift te maken heeft. Want dit magazine is tot de nok toe gevuld met woon inspiratie. En wat erg handig is als je iets ziet wat je leuk vindt en je wil er meer over weten dan klik je er op en opent zich een nieuw browser window die je naar de site leidt. Geweldig magazin. Geen abonnement nodig want het is gratis.

Hoop dat je het ook leuk vind ook al ga je misschien niet verbouwen of opknappen het is leuk om te kijken. Fijn weekend. Klik op Lonny en je gaat naar de site.Reacties zijn gesloten