Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Het is hier! Mijn Shootsac

Category: Fotografie | Gear

We zijn weer terug uit Spanje. Wauw wat zijn die 10 dagen snel voorbij gegaan en nu zijn we weer terug in het oude ritme van boodschappen doe, wassen en andere niet spannende dingen. Maar er lag een ding op mij te wachten waar ik naar uit keek om uit te pakken.

Ik wilde het al een tijd bestellen maar het was niet beschikbaar in europa of dat dacht ik. De Shootsac heb ik het dan over. Iedereen kan nu een Shootsac bestellen van hun internationale website en ongeveer 3 weken gelden heb ik de mijne besteld. Ik had een discount code (MOMSCLICK10) die me nog 25% korting gaf op de sale prijs. En ik kreeg er nog een extra shopper tas bij!

Nu ligt het hier op tafel. Ik gebruikte een gewone tas maar had dan wat problemen met mijn lenzen en flash. Nu niet meer. Het heeft 6 vakken waar ik 3 lenzen of 2 en een flash. De 3 andere vakken kan ik gebruiken voor mijn geheugenkaarten, mijn reserve batterijen, mijn mobiele telefoon, mijn portemonnai en andere persoonlijke spullen. Ik kan niet wachten om het te gebruiken.Reacties

20-10-2010 20:06:18 #

He Mireille,
Echt handig die shootsac! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Ik zag op hun site het informatiefilmpje en daar kwamen nog wel hele leuke kleurige andere 'voorkanten' voorbij. Smile
Groetjes,
Marianne

Marianne Netherlands