Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Het beste van 2011: Engagements

Category: Engagement

We gaan op weg om onze laatste bruiloft van het jaar te fotograferen. Het is bijna Kerst en iedereen hoopte op sneeuw en kou maar doe er een zonnetje bij en we hebben voorjaar met de temperaturen van vandaag. Het jaar loopt ten einde en dus dit jaar een best of 2011 engagement. Want ze waren super.

Ik houd ervan om engagement sessie vast te leggen. Als je niet bekend bent met Admiron Photography moet je weten dat we ieder bruidspaar uitnodigen voor een engagement sessie als cadeau van ons aan het bruidspaar. Waarom vraag je mischien af? Eenvoudig want ik wil graag dat ze gewend raken aan de camera maar ook om de bruidsparen een prachtige serie foto's te geven. Een andere reden waarom ik E-sessies zo leuk vind is de mogelijkheid een leuke middag te hebben met mijn bruidsparen. We wandelen wat, we praten wat, we lachen wat en in de tussentijd leg ik het vast hoe de bruidsparen echt zijn

Het waren geweldige sessies en hierbij een showcase van de best of 2011. We leggen ook jullie graag vast volgend jaar. Dus twijfel niet en neem contact op. We hebben een plaats voor jullie.