Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Februari Zelf portret

Category: Fotografie | Portrait

Ok ik krijg de smaak te pakken van het zelfportret. Deze keer heeft mijn lieve zus een aantal foto's gemaakt en ik was er helemaal klaar voor. Ja, voor de camera staan voelt altijd wat oncomfortabel maar gelukkig wordt dit altijd beter na een tijdje. Want ik ben geen fan als het aankomt om voor de camera te staan, waar. En als ik kan kiezen dan bevind ik me liever achter de camera, maar soms is het goed om uit mijn comfort zone te stappen.

Want dan weet ik weer hoe het voelt om voor de camera te staan en op die manier leer ik weer dat ik mijn bruidsparen moet blijven coachen voor een goed resultaat. Dus strike a pose!Reacties

11-3-2012 20:02:13 #

He Beauty ! Vooral rechtsboven vind ik een hele mooie foto ! Tot as woensdag ! x

Karin van Dijk Netherlands