Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Er zijn geen short cuts

Category: Fotografie | Personal

Een recente studie toonde aan dat om goed te worden in________ (vul de spaties maar in met de sport die je leuk vindt) je minimaal 10.000 uur moet oefenen. Daar komt bij dat je dan ook nog een aardige dossis talent moet hebben om ook nog eens een succesvol atleet te worden. Als je wilt afvallen, lang haar wilt laten groeien of een taal wilt leren dan is de gemeenschappelijke deler dat dit tijd en inspanning kost.

Er is geen succesformule waarmee je op een dag wakker wordt en vloeiend Spaans spreekt, je lang haar hebt (zonder extensions) of NBA materiaal bent (zou wat zijn voor mij met mijn 1.54!). Als je iets wilt dan zijn er geen short cuts. Natuurlijk kun je soms geluk hebben en het is zeker mogelijk dat de sterren goed staan en voila daar is het, het magische shot. De foto waar bruiden weer de emotie beleven en misschien wel de foto die een prijs wint.

Maar ik wil niet hopen dat de sterren goed staan en ik mazzel heb. Dus blijf ik oefenen, oefenen, oefenen en daarna oefenen ik nog een beetje meer.

Fijne vrijdag!