Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Engagement: Meike en Martijn

Category: Engagement

Hun blikken kruisden en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik ken hem iets langer dan 6 jaar, zei ze daarmee mijn vraag beantwoordend hoe lang ze elkaar al kennen. Maar op 1 juli kent Martijn mij precies 6 jaar. Dus ik ken hem dus langer.

Ze speelden in hetzelfde muziekgezelschap en terwijl Meike Martijn direct leuk vond was hij ergens anders met zijn gedachten. Ze probeerde bij hem in de buurt te komen, probeerde met hem te praten maar Martijn had zich als doel gesteld een vork te vinden voor zijn eten en Meike vervloekte dat zij er geen had. Hun wegen scheidden zich daar zonder dat Martijn wist dat hij de kans had gemist om dit leuke meisje te ontmoeten.

Maar ze zouden elkaar weer ontmoeten bij een optreden een aantal maanden later. Meike was er niet op bedacht dat ze Martijn zou tegen komen en was verrast toen ze hem tegen het lijf liep. Deze keer had Martijn haar direct in het vizier. Ze praten, lachten en babbelden de avond weg en het lot had bepaald op die avond.

Deze zomer maken ze het officieel en zeggen ze ja tegen elkaar. Ik kijk uit naar hun bruiloft op een prachtige plek in het hart van Amsterdam. Wil je meer van deze sessie zien kijk dan HIER.

Tot die tijd laat ik jullie achter me de foto's van hun engagement shoot.Reacties zijn gesloten