Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Engagement: Kanika and Peter

Category: Engagement

Zo daar zijn ze dan, de verlovingsfoto's van Kanika en Peter! Op 6 mei zullen ze hun huwelijksgelofte uitspreken in het Klooster van Sorrento in Italie. Het zal een internationale trouwerij worden aangezien familie en vrienden vanuit Australie, Amerika, India, Noorwegen en Nederland samen komen in Sorrento. Op deze speciale dag vieren Peters ouders hun 50ste trouwdag.

Afgelopen weekend hebben we de middag door gebracht in het WTC in Amsterdam. Peter werkt in het WTC en Kanika daar heel dicht in de buurt. Ze kennen de omgeving dus goed. Het WTC is een gebouw van moderne architectuur met grote gangen en binnenpleinen met veel glas wat zorgde voor perfect naturel licht. Een geweldige locatie dus voor een verlovings shoot.

Het was heel koud en de zon was nergens te bekennen de hele middag dus hebben we de meeste foto's binnen gemaakt, maar aangezien er een patio was zijn we even naar buiten gegaan voor een aantal leuke foto's.

Kanika en Peter het is een eer dat ik jullie trouwdag mag vastleggen en zoals deze foto's laten zien zijn jullie een perfect stel!

Een favoriet! Kanika is werkelijk prachtig op deze foto

Een van mijn favoriete foto's

Jump for my love. Kanika en Peter sprongen letterlijk een gat in de lucht

Hoeveel poses zijn er mogelijk op de roltrap?Reacties zijn gesloten