Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Canon 85mm 1.2L

Category: Fotografie | Gear

Als klein meisje had ik geen Barbie. We hadden niet veel geld en ik had een bijna Barbie namelijk een Steffi. Wat ik wel had was een Barbie folder. Ik kon dagen achter elkaar wegdromen in deze folder totdat deze bijna uitelkaar viel. Geen Barbie hebben of een van de Barbie accessoires was prima, met mijn folder kon ik me inleven hoe het zou zijn.

Deze gewoonte ben ik nooit helemaal kwijtgeraakt. Ik ben nog steeds gek op tijdschriften en kan (eindeloos) websites bekijken en reviews lezen van iets wat ik graag wil hebben. Dus toen ik besloot dat ik graag de Canon 85mm 1,2L lens wilde hebben, heb ik gelezen en gelezen. Afgelopen vrijdag was het tijd en hier is het dan. Een paar dagen na kerst werd het gebracht maar het voelt nog als een cadeau.

Het is een prachtige lens, zwaar en focused langzamer dan mijn andere objectieven maar het maakt prachtige foto's en dat is de reden waarom ik deze wilde hebben. Om mooie foto's te maken. Ik heb al een aantal foto's gemaakt (natuurlijk) maar ik kan niet wachten om 'm echt te testen tijden de volgende bruiloft.