Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Boeken Lee Child

Category: Personal

Ik denk dat het november was toen ik een trailer zag van een nieuwe film die in december zou uitkomen. Jack Reacher was titel en er was nog al wat controverse rondom de film. Ik had nog geen boeken van Lee Child gelezen maar las dat Tom Cruise Jack Reacher zou spelen er werd herhaald dat hij Jack Recher was. Ik was geintrigeerd. Want Tom Cruise moest iemand uitbeelden die veel groter was dan hij. Vraag die bij me op kwam was of ik wilde beginnen aan een serie met al 17 delen? Dus besloot ik om het stap voor stap aan te pakken.

Dus begin ik bij het eerste boek Killing Floor en ik was een fan. Niet dat ik Tom Cruise als Jack Reacher zie maar ik ben fan van de manier waar op Lee Child het verhaal verteld. Van deze reus van een man die voor niemand bang is, leeft volgens zijn eigen regels, geen bezittingen heeft en geen angst kent. In de tussentijd heb ik nog 5 boeken gelezen en ik kijk uit naar wat er nog volgt.

Als je Jack Reacher nog niet ontdekt heb, dan wordt het tijd!

 Reacties zijn gesloten