Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Big in Hong Kong

Category: Personal

Het was onze laatste dag in Hong Kong, vandaag keren we terug naar Nederland. Wow wat is deze week snel gegaan en wat hebben we veel gezien. We waren onder de indruk van de behulpzaamheid van de inwoners van Hong Kong. Als we niet wisten waar we precies naar toe moesten was er altijd wel iemand die ons wilde helpen en altijd met een lach. We waren onder de indruk van het eten. Het was zonder twijfel heerlijk in de kleine lokale restaurants maar ook in de grote restaurants. Alles bij elkaar hebben we heerlijk gegeten. We waren onder de indruk van het verkeer en de hoeveelheid voetgangers. We hebben zelden zoveel mensen op de straten gezien op een werkdag maar ook in het weekend.

En we zagen dat onze Nederlandse voetbal sterren niet alleen groot zijn in Europa (een ober in een klein restaurantje kende ons land door onze voetbal helden), ja op de buitenkant van de Nike store zagen we de portreten van Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar. Dat moest ik natuurlijk vastleggen.

Aangezien we de nacht vlucht hebben moeten we wachten op de luchthaven. Het is een gigantisch gebouw en alles loopt er super efficient. Check in, immigratie tot de security check (ze glimlachten zelfs en we mochten onze schoenen aanhouden, geweldig toch). Alles bij elkaar een indrukwekkende week. Maar ik ben zeker dat als je Ronald vraag waar hij het meest van onder de indruk was deze reis dat hij zegt de WiFi op de luchthaven. Vlak voor dat we gingen boarden was hij nog steeds online.

Deze zijn allemaal met de Powershot gemaakt. Deze hieronder op 1/5th shutter speed, 400 iso en diafragma F4.5. Ja ik heb deze uit de hand geschoten!