Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Begijnhof Church Wedding: Marine & Dennis

Category: Wedding

Toen ze elkaar in college ontmoette hadden ze een ding gemeen, ze speelde beiden tennis. Ze ontmoette elkaar en dachten dat ze waarschijnlijk verder niets gemeen hadden. Ze hadden niet eens indruk op elkaar gemaakt of toch? Want wat bleek ze hadden meer dingen gemeen dan ze zich realiseerden. Zoals dat ze beiden uit Europa kwamen, dat ze beiden een beetje eigenwijs zijn en dat ze uiteindelijk elkaar heel erg leuk vonden, nee zelfs verliefd werden.

Toen Dennis een foto van Marine aan zijn ouders liet zien en vertelde dat het gewoon een meisje was, kleurde zijn wangen diep rood en vertelde wat hij werkelijk voor haar voelde. Ze wisten dat dit meisje de sleutel naar hun zoons hart had gevonden, game, set en match zonder twijfel. Als je Marine ontmoet hebt dan weet je waarom Dennis zijn hart aan haar verloor want ze is een prachtige vrouw.

Afgelopen zaterdag deelden familie en vrienden uit Frankrijk, Amerika en Nederland hun speciale moment in de prachtige Begijnhof kerk waar ze man en vrouw werden. Waar de zon te voorschijn kwam en haar warme stralen op alle aanwezigen liet neerdalen. Het was een prachtige dag van begin tot eind.

Marine en Dennis ik ben trots en vereerd dat jullie ons deze speciale dag hebben toevertrouwd. Iedere foto die we maakten zorgde voor een glimlach op ons gezicht, jullie zijn twee prachtige mensen. Ik hoop dat Nederland een speciale plek in jullie hart zal houden waar jullie ook naar toe gaan in de toekomst.

Om meer van de bruiloft van Marine & Dennis te zien, klik hier voor hun slideshow.

Dennis was een man met een mission. Hij kon niet wachten om zijn bruid te zien.

We zagen deze auto en ik dacht dat is een mooie achtergrond. Ik had gelijk.

Een van mijn favorieten. Prachtig!

Love, love, love!

Het voordeel van een tweede fotograaf. Twee perspectieven.

Hun eerste dans.Reacties

25-9-2010 14:36:55 #

Wat een geweldig mooie reportage.

ronald Netherlands

9-10-2010 11:08:01 #


Mijn complimenten, prachtige reportage !

Hartelijke groet, Leonie.

Leonie de jong Netherlands