Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Admiron Photograhy 2.0

Category:

Er gaan dagen voorbij dat ik hetzelfde eet voor het ontbijt of dezelfde lunch samenstel. Ik kan mijn woonkamer inrichten en het dan tijden niet meer veranderen. Je zou kunnen zeggen dat ik niet een grote fan ben van verandering als het op sommige punten aankomt maar als het mijn bedrijf betreft dan wil ik dat graag nieuw en fris houden. Kijk ik vanuit verschillend perspectief ernaar om het beter te maken.

Dus na bijna een jaar met hetzelfde thema vond ik het tijd om de website eens op te schudden. Om mijn haar los te gooien en te zien hoe ik het meer in lijn kan brengen met mijn stijl. Zoals al zichtbaar is op de blog kun je zien hoe het eruit gaat zien, maar nu ik het eindresultaat zie ben ik erg trots.

Dankzij Ronald die me helpt mijn ideeën tot leven te laten komen en mijn zus die heeft geholpen om onze nieuwe online etalage bij ons te laten passen. Dus zonder uitstel mag ik jullie hierbij presenteren Admiron Photography 2.0. Neem snel een kijkje op de site want ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Fijne vrijdag!