Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Album opties

Category: Albums | Wedding

Een paar weken geleden vroeg mijn album leverancier QT albums of ik wat voorbeeld afdrukken wilde ontvangen van hun fine art papier met wat van mijn foto's en voorbeelden van hun fotopapier. Ze vroegen me ook of ik een nieuwe swatch ring wilde. Om de laatste album opties beschikbaar te hebben reageerde ik verheugd en wachtte op het resultaat en dacht er verder niet meer over na.

Totdat ik een pakketje kreeg met d post. Ik had een envelop verwacht met wat voorbeelden erin maar tot mijn verbazing kreeg ik een prachtig pakketje met de verschillende cover opties, voorbeelden van mijn foto's op de drie verschillende fine art papiersoorten en foto papier voorbeelden samengebonden in een prachtig boekje. Ik was ontzettend blj met dit mooie geschenk.

Zo kan ik nog eenvoudiger al mijn bruidsparen in een oogopslag alle album opties laten zien. Een mooi showcase wat maar weer laat zien dat mijn album leverancier precies weten wat een fotograaf nodig heeft.

Wil je deze opties van dichtbij bekijken en al onze album voorbeelden maak een afspraak en kom gerust eens langs. Ik laat ze je graag zien!4 Tips om het meeste uit je familie portretten te halen

Familie portretten zijn vaak een onderdeel van de trouwdag. De bruid en bruidegom als stralend middelpunt met hun familie en vrienden om hun heen. Maar familie portretten kunnen een tijdrovende bezigheid zijn en een uitdaging om zo te plannen dat het bruidspaar pijn in de kaken krijgt.

Als je moeiteloze familie portretten wil en het meeste uit je familie portretten wil halen overweeg dan het volgende:

Kies een ruime locatie

Dat is eenvoudig gezegd maar kijk eens naar de tijd van de trouwlocatie, een groot terras of een plein. Kies een locatie waar grote groepen makkelijk in passen. Buiten locaties zijn dan de beste optie maar laat een paar druppels je niet afschrikken. Een van de foto's in deze post is genomen terwijl wat druppels naar beneden kwamen en het resultaat is des al niet te min prachtig door de geweldige locatie.

Achtergrond

We zijn als fotografen altijd op zoek naar mooie loacties en dan het liefst met diepte in de achtergrond. Het voegt een extra dimensie van ruimte toe aan de foto en helpt bij de focus op de groep in het midden van de foto te houden.

Heb plezier

Een echte glimlach zie je zo in een foto. Ik doe er alles aan om een echte glimlach te kunnen vastleggen die zorgen er voor dat de familie portretten geen statische foto's worden maar leuk om naar te kijken.

Maak een lijst

Ja ik adviseer inderdaad om een lijst te maken. Ik weet hoe raar dat uit mijn mond klinkt de person die een afkeer heeft van een shotlist. Maar bij de familie portretten heeft dit een ander doel. Als jullie vooraf nadenken met wie jullie allemaal op de foto willen zag bij dragen aan het snel kunnen vastleggen van de familie portretten en ervoor zorgen dat iedereen snel een drankje kan gaan drinken. Familie portretten nemen zo een half uur tot drie kwartier in beslag. Door een lijst aan de ceremonie meester of wedding planner te geven helpt bij het snel verzamelen van alle familie leden voor de foto.

Ik hoop dat dit behulpzaam is bij het plannen van jullie trouwdag. Heel fijn weekend!Ask Anything: Waarom Details Fotograferen

Category: Fotografie | Wedding

Tijdens mijn kennismakingsgesprekken met bruidsparen krijg ik altijd heel veel verschillende vragen. Van de standaard vragen als hoeveel foto's krijgen we van onze trouwdag (dat is afhankelijk van de dag maar tussen de 250 en 500 is wel gemiddeld), hoe krijgen we onze foto's (in een prachtige foto galerij) tot waarom maak je foto's van de trouwjurk of schoenen.

Een antwoord op deze laatste vraag is dat een trouwdag is opgebouwd uit heel veel grote momenten die natuurlijk alle aandacht krijgt maar bestaat ook uit kleine details. Een trouwdag vastleggen is niet alleen het ene of het andere maar een combinatie die het verhaal vertelt. Jullie verhaal, het verhaal van alle elementen die jullie hebben uitgekozen, die belangrijk zijn voor jullie. Voor de een is dat een kleur thema of die bijzondere schoenen, die Doe het Zelf projecten die jullie trouwdag decoreert. Die wil ik graag laten zien want naast die grote momenten zijn het de kleine details die je snel vergeet maar ook belangrijk zijn.

En ze zorgen voor geweldige spread in jullie album. Dus een belangrijke reden om vast te leggen.One Year ago Today: Tatiana + Robby

Category: Fotografie | Wedding

Het was een prachtige dag en nu een jaar later is het wederom een prachtige dag om de trouwdag van Tatiana en Robby op Landgoed Waterland te vieren. Precies een jaar geleden zeiden Tatiana en Robby Ja tegen elkaar.

Ik hoop dat afgelopen een prachtig jaar is geweest en een voorbode is van nog veel meer moois dat op jullie wacht. Gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal in jullie huwelijk.

Hier een foto van het prachtige bruidspaar.Sappemeer Wedding: Lieneke + Patrick

Category: Fotografie | Wedding

Hij was gespannen hij moest het toegeven toen hij daar zo stond wachten voor de deur tot dat ze open zou doen. Hoe zou ze er uit zien? En wat vond ze van zijn prachtige pak? Alle verwachtingen werden overtroffen toen ze elkaar voor het eerst zagen. Zo mooi om van dichtbij te zien met hoeveel bewondering Patrick naar zijn bruid keek. Die blik verraadde dat hij zichzelf gelukkig prees om met zo'n mooie vrouw te mogen trouwen. En dat gevoel was wederzijds want ook de blik van Lieneke kon niet verbergen hoe blij ze was om deze knappe man zodra haar echtgenoot te mogen noemen.

Alle familie en vrienden deelden in dit geluk terwijl zij er ook alles aan deden om dit tot een onvergetelijke onvergetelijke dag te maken en dat is gelukt. En wat een bikkels waren Lieneke en Patrick. Menig bruidspaar had tijdens het vastleggen van de familie foto's bij het verschijnen van de eerste druppels hard weggelopen maar niet Lieneke en Patrick. Die paar druppels deerde toch niet klonk het nuchter en het resultaat was er dan ook naar.

Lieneke en Patrick. Jullie zijn een prachtig paar samen en ik ben dan nog steeds zeer vereerd dat ik jullie trouwdag heb mogen vastleggen. Heel veel liefde en geluk toegewenst!

 

Meer zien van deze mooie bruiloft klik dan hier voor de slideshow

Trouwschoenen: Pink

Sieraden: Zinzi

Trouwpak: Hugo Boss

Foto locatie: Hortus Haren

Trouwlocatie: Borgje WelgelegenSappemeer Wedding Preview: Lieneke + Patrick

Category: Wedding

Ieder nadeel heeft een voordeel. Het was nog droog met een klein zonnetje toen we arriveerde maar vervolgens besloot een wolkenband zich te nestelen boven Sappemeer en niet te bewegen tot laat in de middag. Lieneke en Patrick waren al vroeg op omdat ze hun dag met familie en vrienden wilden doorbrengen. Dus zou ook hun trouwreportage vroeg beginnen. Ze wilden hun foto's buiten doen maar met de regen die maar niet wilde vertrekken moesten we naar een alternatieve locatie. Niet ver van Sappemeer was een botanische tuin met ook een overdekte Aziatische tuin en daar gingen we dus naar toen. Zonder regen waren we hier nooit naar toe gegaan.

Het mocht dan regen maar Lieneke en Patrick lieten zich daar doo rniet van de wijs brengen. Het was hun trouwdag en niets of niemand kon daar nog iets aan veranderen. En dat was te zien want die glimlach die verscheen als ze naar elkaar keken ging niet meer weg. Het was echt aanstekelijk. Hier een eerste preview en laten we eerlijk zijn is dit niet een van de meest stralende bruidsparen ooit!