Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Aekingerzand Engagement Preview: Lieneke + Patrick

Lieneke is manager van het De Hildenberg Golf resort en het Grand Cafe wat daarbij hoort. Iets meer dan twee jaar geleden kwam Patrick langs om wat aanpassingen aan het buitenterras uit te voeren. Hij zag deze mooie meid voorbij lopen, kletste wat met haar, lachte met haar maar toen zijn werkzaamheden klaar waren zei hij gedag en ging weer op pad. Lieneke vond deze lieve man ook meer dan leuk maar ondernam geen actie voor een afspraak.

Maar niet zo heel veel tijd later kwamen ze elkaar weer tegen en toen was het snel duidelijk dat ze voor elkaar bestemd waren (en de rest is geschiedenis). Nu meer gaan ze trouwen en ik ben meer dan vereerd dat ze mij hebben gevraagd hun bruiloft vast te leggen.

Afgelopen week hebben we hun engagement sessie gehouden bij het Aekingerzand in Appelscha. Hier een eerste preview van hun super leuke sessie. Het zijn ware natuurtalenten. De rest volgt snel.Mooi

Category: Personal

Het is zo'n dag dat er wel honderd onderwerpen zijn die ik zou kunnen behandelen hier op de blog. Onderwerpen die toekomstige bruiden kunnen helpen of die fotografen zou kunnen helpen maar om eerlijk te zijn is mijn hoofd leeg vandaag. De zon schijnt en lonkt me om naar buiten te gaan. Alles in de natuur staat op springen, de blaadjes komen aan de bomen en langzaam wordt alles groen.

Dus ik hoop dat jullie ook een mooie dag hebben.

 Voorbereid zijn of wat je in je eerste hulp kit voor je trouwdag stop

Category: Wedding

Geloof je in geluk of ben je voorbereidt? Soms is het goed om beide te doen. Zo zorg ik dat ik altijd op tijd vertrek als ik ergens naar toe moet, zorg ik dat ik de route ken ook al heb ik navigatie en zit er altijd een paraplu in mijn tas.

Als het op je trouwdag aankomt is het goed om voorbereid te zijn. Maar wat stop je in je eerste hulp kit?

1. Panties

Je weet het maar nooit dus neem altijd een extra paar panties mee. Ook al draag je een lange jurk, je voelt je beter als je geen ladders of ander ongemak hebt met je panties.

2. Transparante nagellak

Als je geen extra panties mee hebt zorg dan ik iedergeval voor transparante nagellak want je weet maar nooit wanneer je die ladder moet stoppen.

3. Naald en draait

Omdat iemand op je jurk gaat staan en je in eens een gat in je sleep hebt en voor alle andere steken die weer vastgezet moeten worden.

4. Heb ik deo nodig vandaag

Koop een kleine verpakking die in je tasje past als het zweet je uitbreekt dan weet je in iedergeval dat je het kan bestrijden.

5. Lipgloss en lipgloss en nog meer lipgloss

Met al die zoenen op je trouwdag kun je niet genoeg lipgloss bij je hebben.Wat te overwegen bij het indelen van je trouwdag

Category: Fotografie | Wedding

Als je besluit te gaan trouwen zijn alle opties nog open. Locatie, transport, jurk, pak, ringen, bloemen, etc. Alles is zo'n beetje mogelijk. Maar wat is wijs om te doen als je een relaxte dag wil met genoeg tijd voor fotografie?

Omdat we behoorlijk wat bruiloften zien wil ik jullie wat tips geven bij het samenstellen van jullie trouwdag.

1. Het aantal locaties

Als je verschillende locaties hebt voor de voorbereidingen, first look, ceremonie, receptie, diner en feest locatie dan komt daar heel wat reizen bij kijken van de een naar de andere locatie. Met ieder reis moment verlies je tijd om bij je gasten te zijn en voeg je stress toe zeker als je met de auto reist. Niet alle locaties zijn makkelijk te bereiken en hebben voldoende parkeerplaatsen. Door het aantal locaties te limiteren heb je veel meer tijd om te genieten van de mensen die belangrijk voor jullie zijn en heb je tijd om dit allemaal te laten vastleggen.

2. A first look

Als je graag de hele dag bij jullie gasten willen zijn dan is een first look een goede optie voor dat de gasten arriveren. Het geeft je de mogelijkheid om foto's te laten en om elkaar voor het eerst te zien, wat altijd een emotioneel moment is. En heeft geeft je tijd om met je gasten te zijn na de ceremonie. Als jullie een zonsondergang hebben op jullie dag dan is het ook een optie om sunset portret foto's te maken. Tijdens golden hour is het licht prachtig en kun je in een kort tijdsbestek geweldige foto's maken.

3. Ceremonie

Als jullie een locatie hebben voor de hele dag overweeg dan om het tijdstip van de ceremonie wat later op de dag te houden, zeker tijdens de zomer. Trouwen jullie binnen in een oude locatie dan is er vaak geen airconditioning en wordt een zaal snel warm wat voor jullie en jullie gasten niet confortabel is. Trouwen jullie buiten dan is de zon op het middag uur heel scherp en warm wat minder flatteus is in tegenstelling tot het licht in de loop van de middag bijvoorbeeld rond drie of vier uur.