Mooie trouwfotografie voor Verliefden

PASS mobiele app

Category: Wedding

In 2012 besloot ik om al mijn bruidsparen geen DVD meer te geven met al hun foto's maar een online PASs galerij. Op die manier konden ze de foto's downloaden naar locaties en devices naar keuze. Zo kregen ze veel meer flexibiliteit en konden ze veel makkelijker bij hun foto's in plaats dat ze de foto's van de DVD op hun internet of hun mobiele telefoon moesten zien te krijgen. 

Het was altijd al mogelijk om via PASS alle foto's te bekijken maar PASS is nog beter geworden. Want PASS kun je nu als app op je telefoon zetten en al je foto's downloaden op je telefoon zodat je zo ook offline kunt bekijken.

De foto's zien er prachtig uit op de telefoon en de app is beschikbaar voor iPhone en Android. Wellicht nog meer reden om een fotograaf te kiezen die PASS aanbiedt. Bekijk de video. Wil je weten waarom bruiden voor PASS kiezen? Kijk dan hier.Gast blog: Kissing by Simply Bridal

Category: Wedding

Het is bijna Valentijns dag en ik ben heel blij vandaag dat Kristine of Simply Bridal vandaag een gast blog heeft willen schrijven. Heel veel plezier.

Valentine’s Day is only a few days away and loved-up couples all over are on the lookout for a unique way to celebrate this special day with the one they love. For a romantic evening together, think of something unique that your loved one will appreciate. Whether it’s a candlelit dinner at a swanky restaurant or pizza by the fireplace at home, as long as there’s thought and effort involved you can’t go wrong! And don’t forget to give your special someone a sweet Valentine’s Day smooch to really show how you feel.

To make sure you’re up to speed on all things related to locking lips, Simply Bridal has created a Valentine’s Day infographic all about kissing. Check out some interesting facts, kissing do’s and don’t, Valentine traditions around the world and a breakdown of the different types of kisses you can shower your love with. Happy Valentine’s Day, everyone… mwah!