Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Trouwinspiratie Flutter magazine

Vond weer mooie trouw inspiratie voor iedereen die een bruiloft aan het plannen is. Ik heb al eerder een editie van dit magazine gedeeld en iedere keer is het weer een genot om te bekijken. Hun gevoel voor style is geweldig. Er is ook zoveel om te overwegen als je met alle inspiratie in trouwmagazines een dag kan plannen die precies bij jullie past. Bekijk hier Fluttermag.Biggest Bridal Trends Simply Bridal

Category: Wedding

Ieder jaar zijn weer nieuwe trends te ontdekken in de trouw industrie, wellicht soms wat subtiel maar het is leuk om te zien wat er nu hot is. Ondanks dat het al 2014 is wil ik de trends van dit afgelopen seizoen met je delen zodat je een idee hebt van de trends. Dit overzicht is mogelijk gemaakt door Simply Bridal. Klik om het plaatje het in zijn geheel te bekijken.Cadeau van Simply Bridal om het nieuwe jaar goed te beginnen

Category: Wedding

Een nieuw jaar begint vaak met goede voornemens en mijn goede voornemen voor dit jaar is een cadeau voor de lezers van deze blog. Aan het einde van 2013 had ik het genoegen om kennis te maken met Catherine van Simply Bridal. Ze bieden prachtige onder andere trouwjurken, avondkleding en prachtige accessoires aan tegen een geweldige prijs! Het mooie is dat zij nu ook leveren in Nederland en dus hun prachtige jurken nu ook bereikbaar zijn voor bruiden hier.

Om dat te vieren mag ik alle lezers van de blog en de aankomende bruiden een discount code cadeau voor producten van Simply Bridal (niet van toepassing op de verzendkosten). De discount code is geldig tot 5th of February 2014 dus ga eens kijken op Simply Bridal en zie je iets wat je mooi vindt gebruik dan discount code: SBL280RS bij check out.

Een goede manier om het nieuwe jaar mee af te trappen zeker als je gaat trouwen dit jaar! Happy shopping.Happy 2014

Category: Personal