Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Wat kun je doen met je engagement foto's

Engagement sessies worden steeds vanzelfsprekender en populairder. Bruidsparen zien de toegevoegde waarde van deze sessie voor hun trouwdag, ze voelen ze zelfverzekerder voor de camera en krijgen een prachtige reeks foto's. Maar wat kun je doen met deze mooie zet foto's en ze niet alleen op de computer laten staan?

Vandaag een aantal suggesties om iedere dag van je foto's te genieten.

Een receptie album

Waarom zo'n standaard album om de boodschappen en wensen van jullie vrienden en familie in op te laten schrijven terwijl dat veel mooier kan? Een speciaal ontworpen receptie album voor jullie die de foto's laten stralen en bijzonder maken met alle lieve berichten die aan jullie gericht zijn. Dit boek is van onschatbare waarde en wil je keer op keer bekijken en lezen.

Uitnodigingen

Maatwerk is het woord. Bruidsparen wil niets standaard meer, maar anders en bijzonder. Personaliseer uitnodigingen en save the dates door gebruik te maken van jullie foto's. Vraag jullie fotografen wat de mogelijken zijn voor jullie eigen uitnodigingen.

Off the wall

Die witte muur zou toch een geweldige plek zijn om een van jullie foto's te laten schitteren op canvas, plexiglas, acryl of hout. Het formaat doet er toe dus kies voor een groot formaat want klein dreigen te verdwijnen op een grote muur.

Gepersonaliseerde app

Veel fotografen bieden tegenwoordig hun foto's aan via een gepersonaliseerde app voor telefoon of table. Op die manier heb je altijd je foto's bij je. In een app zien je foto's er bijna net zo goed uit als in een album dus vraag aan je fotograaf of hij/zij dit ook aanbiedt.Iedere dag een Appel

Category: Personal

Afgelopen voorjaar waren de appelbomen bedekt met witte en roze bloesem wellicht meer dan ooit te voren. Het duurde een voordat de eerste appels zichtbaar werden maar ik heb er niet veel aandacht aan besteed want meestal worden ze opgegeten door de vogels. Maar misschien waren er teveel appels dit jaar voor de vogels want in november waren de bomen nog steeds vol met appels.

Dus klom ik op een trap en heb er zoveel mogelijk geplukt. Biologisch dus zonder bestrijdingsmiddelen wat te proeven was. Met zoveel appels heeft mijn moeder er appelmoes en appeltaart van gemaakt. Maar eerst wat foto's van deze prachtige kleur die zo mooi passen bij de Herfst.One year ago today Schiedam Wedding Kriszta + Myrko

Category: Fotografie | Wedding

Aan deze bruiloft denk ik terug met een glimlach. We waren aanbevolen door een van mijn klanten en het was helemaal kort dag omdat de bruid vlak voor deze dag nog was geopereerd en ze na de trouwdag zouden verhuizen naar de andere kant van de wereld. Maar ondanks al deze factoren werd het een mooie trouwdag in een molen in Schiedam waar Kriszta en Myrko "I do" tegen elkaar zeiden.

Een jaar is alweer voorbij en ik hoop dat het een mooi jaar is geweest voor deze twee.

Gefeliciteerd met jullie 1ste huwelijksdag!Foto's kiezen voor je album - 3 tips

Category: Albums | Wedding

Ondanks dat niet ieder bruidspaar er voor kiest verdient iedere bruiloft een album. Hoe leuk is het om zo af en toe je oude kinder albums te bekijken? Met een trouwalbum is dat net zo. Het is toch echt anders dan foto's bekijken op een laptop.

Maar als je foto's voor je album gaat uitzoeken hoe ga je dan te werk? Vandaag 3 tips op de blog.

1. Vertel het verhaal

Als je een paar honderd foto's krijgt hoe selecteer je dan foto's voor je album? Ik ben een groot voorstander dat bruidsparen zelf de foto's voor hun album moeten selecteren. Momenten die voor het bruidspaar heel belangrijk zijn kunnen afwijken met wat ik zou selecteren. Kies dus foto's die veel van julllie dag verstellen en kies deze voor de belangrijke momenten van de dag. Probeer foto's die veel op elkaar lijken te vermijden en kies dan degene die je het meeste aanspreekt. Als fotograaf doe ik dat al als ik de foto selecteer voor het bruidspaar maar als je foto's gaat selecteren voor een album is dit nog meer van toepassing.

2. Kijk ook naar de details

Combineer foto's van mensen en details. Als wij een bruiloft vastleggen zitten daar altijd heel veel details in en als je foto's voor het album selecteert dan geven detail foto's de nodige variatie. Helemaal als je veel tijd en effort in het gestoken in de details kies dan ook foto's die dat laat zien.

3. Less is more

In een album van dertig pagina's adviseer in mijn bruidsparen om ongeveer veertig a vijftig foto's te selecteren. Mijn ervaring is dat een album mooier is als niet iedere pagina vol zit met foto's ter grote van een postzegel. Wellicht zou je iedere foto wel in het album willen kies voor foto's die je het mooiste vind of voeg pagina's toe maar zorg ervoor dat je foto's gezien worden.Lovely magazine

Category:

Nu de herfst zich flink roert en de regen en storm over het land raast is het een goed moment om je te warmen bij de haard met een mooi magazine. Ik vind the Wedding notebook een prachtig magazine en ze hebben een nieuw editie beschikbaar. Dus kijk hier eens naar al dat mooie wat ze met ons willen delen.