Mooie trouwfotografie voor Verliefden

MAC shoot for Beauty journaal

Category: Fotografie

Afgelopen juni werd ik gevraagd of ik mee wilde werken aan een MAC herfst make up shoot voor Beauty journal. Deze site heeft heel veel informatie van beauty producten, cosmetica, haar, lichaam en nog veel meer. Gerti testte de nieuw MAC make up en ik heb daar foto's van gemaakt. Om het nog wat educatiever te maken heb ik ook wat video gemaakt om te laten zien hoe Gerti de make up aanbracht. Gerti heeft van dit ruwe materiaal een video gemaakt.

Als je de hele review wil lezen kijk dan op de Beauty journaal website.

En hier de videoOne year ago today Zandvoort Bruiloft Femke Peter

Category: Fotografie | Wedding

Een jaar geleden trouwde Femke en Peter elkaar. Wat is dat jaar snel voorbij gegaan! Gefeliciteerd Peter en Femke.Inspiratie: Wedding Magazine Fluttermag

Category: Wedding

Het draait allemaal om inspiration hier bij Admiron Photography dus ga er maar even voor zitten. Een nieuw exemplaar van dit mooie tijdschrift Fluttermag. Bekijk en wees geinspireerd.3 manieren om het meeste uit je trouw trouwdetails te halen

Category: Fotografie | Wedding

Een van de grootste trends voor bruiloften is wel dat je de dag een persoonlijke touch geeft iets waarmee bruidsparen laten zien wie ze zijn. Sommige bruidsparen kiezen voor Doe Het Zelf projecten om hun dag persoonlijk te maken, sommige bruidsparen kiezen voor een kleur thema of voor bijvoorbeeld een vintage of mad men theme. Maar details kunnen natuurlijk ook de sieraden zijn die je als bruid draagt, de schoenen die je zo zorgvuldig hebt uitgekozen, die stropdas die je van je vader hebt gekregen of de manchetknopen van opa. Natuurlijk wil je die allemaal herinnerenmaar hoe haal je het meeste uit je details

1. Kies een geweldige fotograaf. Dit klinkt als preken voor eigen parochie maar niet iedere fotograaf is hetzelfde. Sommige fotografen hebben een fotojournalistieke stijl en poseren helemaal niets tijdens de trouwdag terwijl anderen zo'n beetje alles naar dirigeren. Sommige fotografen leggen ieder detail vast waar andere alleen maar naar momenten kijken. Dus als je details belangrijk vindt kies dan een fotografie die dat goed kan vastleggen en kijk naar het portfolio. Wij houden van details en het is een prioriteit om dat ook te laten zien zodat bruidsparen weten wat we vastleggen en hoe we dat doen. Zorg dan dat je alle persoonlijke details zoals je juwelen, schoenen, sluier, de ringen, parfum maar ook de manchet knopen, stropdas, riem, schoenen, bloemen etc. op een plek heeft bij voorkeur tijdens de voorbereidingen van de bruid en bruidegom. Dan kan de fotograaf deze details allemaal vastleggen zonder dat een detail wordt vergeten.

2. Zoek de hulp van een professionele stylist als je bepaalde wensen hebt voor je trouwdag. Dat kost inderdaad geld maar je kunt onderschatten wat nodig is om een trouwdag te stylen. Niet alleen heel veel tijd maar je zou kunnen denken dat je meer dan genoeg details hebt om op de locatie te vast te stellen dat het in het niets valt. Een professional weet wat hiervoor nodig is.

3. Kies voor een album. Niet alleen als je veel details want ik zou zeggen kies altijd voor een album. De foto's zijn geweldig, een slideshow is bijzonder maar het album is het ultime resultaat van jullie trouwdag en details zijn dan de kers op de taart om jullie trouwdag vorm te geven. Dus als je de fotograaf aan het uitkiezen bent kies dan ook een album. Jullie zullen er geen spijt van hebben.Album Design Kislay and Sonal

Category: Albums | Fotografie | Wedding

Het album ontwerp voor Kislay en Sonal is klaar van hun Olympisch stadion bruiloft. Het was een prachtige en bijzondere bruiloft en dat is goed te zien in hun album. Ze kozen er voor om ook foto's van hun engagement sessie te selecteren voor hun album. Ze hebben zelf hun favoriete foto's uitgekozen. Als er voor mijn gevoel nog foto's ontbreking in een selectie dan selecteer ik ze en overleg dan met het bruidspaar of ze de toegevoegde foto's in hun album willen.

Omdat ieder bruidspaar en online gallery heeft deel ik ook het album met het bruidspaar zodat ze het resultaat van het ontwerp kunnen bekijken.

Klik hier om het eindresultaat van het album te bekijken! Ze hebben voor een 30cmx30cm fine art album gekozen dus het album is een stuk groter dan wat je op het scherm ziet.Castricum Bruiloft: Froukje + Michael

Er is heel veel inspanning in het organiseren van deze bruiloft gegaan en dat was te zien. Deze bruiloft met een thema klaprozen. Ze hebben altijd een belangrijke rol in gespeeld in het leven van Froukje. Het maakte onderdeel uit van haar geboortekaartje en daarna in allerlei stadia van haar leven. Daarom moesten ze ook deel uitmaken van haar trouwdag.

Ze waren verwerkt met de ringen, in haar boeket en de corsages en natuurlijk de trouwtaart. Deze prachtige taart werd gemaakt door het nichtje van Froukje. En toen zag Froukje ze vlak bij de feest locatie een klein veldje met klaprozen. Dit moest een teken zijn want nergens waren we klaprozen tegengekomen en hier waren ze dan op de trouwdag van Froukje en Michael.

Froukje en Michael dank jullie wel dat wij jullie onze hebben uitgenodigd voor jullie trouwdag het was een waar genoegen. Hier een overzicht van hun dag.

Een van mijn favorieten, twee mooie dames, Froukje en Femke jullie zijn prachtig

Meer van deze mooie bruiloft klik hier voor de Slideshow

Jurk: Bruidsmodehuis van Os

Trouwlocatie: Hervormde Kerk Limmen

Feestlocatie: Ruiterhuys

Trouwauto: Porsche

Bruidstaart: Shivanne van Shief's Bakery

Fotografie: Admiron PhotographyCastricum Bruiloft Preview: Froukje Michael

Category: Fotografie | Wedding

Het kwam allemaal prachtig bij elkaar de prachtige locaties, het mooie weer, de geweldige auto en natuurlijk dit lieve bruidspaar dat elkaar het ja woord ging geven. Froukje en Michael creerde een geweldige dag om te gaan trouwen. Samen met hun twee kinderen en de mensen die veel voor hun betekenen.

Ik kan niet wachten om meer van deze bruiloft te delen dus nu al een preview.Be Loved Magazine

Category: Fotografie | Wedding

De zomer blijft maar door gaan terwijl het inmiddels al september is. Een goed moment voor wat inspiratie als je je zomer bruiloft van volgend jaar al aan het plannen bent. Hier een magazine met heel veel mooie fotografie, inspiratie en design.

Geniet nog even van het mooie weer.