Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Amsterdams Olympisch Stadion Bruiloft: Kislay + Sonal

Today the series of Kislay and Sonal and their Olympic Stadium wedding. It was an absolute treat to capture this wedding to capture this beautiful couple. They are both so sweet and they were so happy to get married. There was a smile on Kislay's face that never disappeared all day long. Sonal looked absolutely stunning in a beautiful Indian wedding dress and Kislay could not keep his eyes of her. To have them say I do in this historic environment in the royal box was more than fitting.

Kislay and Sonal thank you for choosing me to capture your special wedding. You two are beautiful and have the kindest families and friends. I want to wish you life long happiness.

I love me so nice Guess shoes.

Meer van deze prachtige bruiloft in het Amsterdamse Olympisch Stadium klik hier voor de SlideshowAmsterdams Olympisch Stadion Bruiloft Preview: Kislay + Sonal

Category: Fotografie | Wedding

Het Amsterdam Olympisch Stadion was gastheer van de 1928 editie van de zomerspelen en je kunt voelen dat het een bijzondere plek is als je het stadion binnen gaat. Na de spelen was het stadion de plek voor heel veel memorabele gebeurtenissen. Fast forward 85 jaar en op deze dag was het stadion het decor voor de bijzondere dag van Kislay enSonal.

Wat een geweldige dag was het waar elementen uit India, Europa en Holland perfect samen kwamen. De hele serie volgt snel maar om de week goed te beginnen een foto van twee prachtige mensen Kislay en Sonal.One year ago today kasteel de Wittenburg Bruiloft: Rachella + Felix

Category: Fotografie | Wedding

Precies een jaar geleden trouwden Rachella en Felix in kasteel de Wittenburg. Het is haast niet te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat we dit prachtige bruidspaar voor onze camera hadden op deze prachtige locatie.

Rachella en Felix ik hoop dat jullie een mooi eerste jaar hebben gehad en dat er nog heel veel van deze jaren zullen volgen.10 jaar

Category: Wedding

Vandaag is een speciale dag van het is mijn trouwdag. Ongelooflijk hoe snel de afgelopen 10 jaar voorbij zijn gevlogen. Ik kijk uit naar nog heel veel meer van deze mooie (trouw)dagen.

10Amsterdamse Bos Engagement: Kislay + Sonal

Voor hun engagement sessie gingen we naar het Amsterdamse Bos. We moesten de eerste afspraak opnieuw inplannen. We bespraken de mogelijkheden voor een ochtendsessie en hadden beiden tijd voor een sunset sessie. Wat een goede beslissing was dat. We hadden het hele Amsterdamse Bos voor onszelf en de zon straalde. Ze waren zo ontspannen voor de camera en hun sessie vloog voorbij. Ik ben zo blij met het resultaat.

Hier een kleine selectie van de foto's.

Meer zien van deze leuke engagement sessie in het Amsterdamse Bos klik hier voor de SlideshowAmsterdam Portret: Karin

Category: Fotografie | Portrait

Dan is het vandaag tijd om een overzicht van de rest van Karin's sessie te laten zien. Ze had zich echt voorbereid op haar sessie en aantal accessoires en kledingstukken meegenomen om de foto's een andere look te geven. Daarnaast wilde ze graag een zakelijke look voor haar portretten, dat is zeker gelukt al wil dat natuurlijk niet zeggen dat de foto's geen plezier mogen uitstralen.

Kijk maar naar het resultaat.Amsterdamse Bos Engagement Preview: Kislay + Sonal

Ze waren naar mij doorverwezen door de trouwlocatie, het Regardz Olympic Stadium in Amsterdam. We hebben al eerder een bruiloft in een van de Regardz locatie vastgelegd, de Silverentoren maar nog niet in deze historische locatie. Terwijl we spraken over de trouwdag van Kislay en Sonal en hun gedachten over de fotografie vertelde ik ze over de engagement shoot en waarom ik bruidsparen graag uitnodig voor een sessie. Ze waren meteen enthousiast en toen we deze week pad gingen werd dat ook zichtbaar in de foto's. Wat een prachtig paar.

Kijk zelf maar naar de preview van vandaag! Dit aanstaande bruidspaar is prachtig.Amsterdam Centrum Engagement: Sergey + Natalia

Meer dan een jaar spraken ze met elkaar via het internet voor dat ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zagen en dat was dan ook geen teleurstelling. Dat kan ook niet anders, een jonge mooie intelligente vrouw die studeerde in Moskou en twee studies wist af te ronden en een succesvolle jonge voetbal speler die in de eredivisie van Kazakhstan speelt.

Het was wel duidelijk dat deze twee mensen heel veel van elkaar houden, ze hadden plezier samen, maakte elkaar aan het lachen en als Sergey naar Natalia keek wist hij precies hoe hij haar moest laten blozen. En zo liepen we door de stad spraken over Amsterdam, hun verloving en huwelijk later did jaar.

Ik ben zo blij dat ze hadden besloten om naar Amstedam te komen en daar hun engagement foto's te laten maken. Nog niet eerder heb ik zoveel mooie foto's kunnen maken tijdens een engagement sessie. Hier het resultaat.

Wil je meer zien van deze super leuke Engagement sessie in Amsterdam klik dan hier voor de SlideshowAmsterdam Portret Preview: Karin

Category: Fotografie | Portrait

We kennen elkaar al jaren. Een tijdje geleden maakte we een afspraak om lekker bij te kletsen onder het genot van een drankje. Karin vroeg me toen of ik een aantal portret foto's van haar wilde maken. Ondanks dat het super leuk is om mensen die ik ken te fotograferen vind ik dat ook best wel spannend maar ik zei ja.

Vorig week was haar sessie in Amsterdam en dan in het landelijke gedeelte van Amsterdam. Het was een super gezellig sessie en ondanks dat een bui in de lucht hing wisten we het aardig droog te hadden. Vandaag een preview.Amsterdam Centrum Engagement Preview: Sergey + Natalia

Het is altijd een genoegen om een aanvraag te ontvangen van een koppel wat niet uit Nederland komt maar hier graag een engagement sessie wil. Deze keer ontving ik een email van Sergey en Natalia die later dit jaar gaan trouwen maar hun verloving in Amsterdam wilden vastleggen. Ze komen uit Rusland en via de email spraken we over locaties die we tijdens hun sessie zouden kunnen bezoeken. Afgelopen week had ik het genoegen om ze voor mijn camera te hebben.

We hadden de beste avond van de week uitgekozen voor een mini toer door Amsterdam. Wat een prachtig stel is dit en het was een absoluut genoegen om ze voor mijn camera te hebben. Vandaag een preview.