Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Appels en Peren

Category: Fotografie

Soms is het moeilijk kiezen en nog lastiger om te vergelijken. Zoals appels en peren, ondanks dat het beiden fruit is zien ze er verschillend uit, smaken ze verschillen en hebben vaak een verschillende prijs. Het zelfde is van toepassing op fotografen, ze komen in allerlei soorten en maken met verschillende stijlen, smaken en prijzen.

Dus voor dat jullie gaan zoeken naar een trouwfotograaf en begint met de prijs, doe dat niet. Kijk naar de stijl van fotografie, kijk wat de foto's met je doet, kijk naar de fotograaf en kijk dan naar de prijs. Onthoud dat je geen appels of peren koopt maar de grootste herinnering van jullie leven dus hoeveel is dat jullie waard?Inspiratie: Ruche

Category: Fotografie | Wedding

Het is altijd fijn om mooie foto's te bekijken dus als ik weer mooie trouwfoto's find dan ben ik fan. Ik vond weer een mooie bron van inspiratie van de aankomende bruid en bruidegom. Als jullie je bruiloft aan het plannen zijn lees dan eens het online magazine van Ruche.

Je kunt het prachtige magazine ook hier bekijken.Mooie foto locaties

Category: Fotografie | Portrait

Soms dan kom je op een plek en alles is goed. Het bankje, het grind, de bomen en de bladeren, de wijze waarop het zonlicht door de bomen heen kruipt. Alles wat dan nog nodig is, is composeren en schieten.

Zo af en toe kom ik zo'n plek tegen en daarom houd ik van open schaduw en zonneschijn. Een foto ziet er wat warmer uit als de zon zichtbaar is. Daarom probeer ik altijd locaties te vinden die dit allemaal hebben want dan kan ik foto's maken zoals deze.Landgoed Waterland Bruiloft: Dessert tafel

Category: Fotografie | Wedding

Zoals beloofd hierbij de foto's van de dessert tafel en de bruidstaart van de bruiloft van Robby en Tatiana. Wat een prachtige gedekte tafel en wat heerlijkheden allemaal allemaal die door Landgoed Waterland werden verzorgd.

 Landgoed Waterland Bruiloft: Tatiana + Robby

Ze ontmoette elkaar op het werk op een project. Robby had Tatiana gezien en vond haar leuk maar om een gesprek met haar te voeren had hij een goed verhaal nodig. Tatiana stond bekend als een pittige dame die niet makkelijk te overtuigen was. Ze had geen idee dat Robby alleen maar een gesprek wilde aanknopen en begreep er niets van. Maar ergens in die momenten, in dat gesprek had Robby de juiste snaar weten te raken want na anderhalf jaar samenwonen en de geboorte van hun zoon eind vorig jaar besloten ze te gaan trouwen. In Nederland nog wel.

Robby afkomstig uit Belgie en Tatiana uit Rusland, was Nederland de plek waar ze elkaar ontmoette, verliefd werden, een zoon kregen en nu de plek waar ze gaan trouwen. Robby was nerveus, over zijn huwelijksgelofte die wat Russisch bevatte en de openingsdans later op de avond maar toen hij Tatiana van de trap zag komen brak een glimlach door die de hele dag niet meer verdween.

Tatiana en Robby jullie zijn een geweldig paar samen. Ik wil jullie bedanken want het was een absolute genot om jullie trouwdag vast te leggen.

Eerst moest Robby, volgens Russische traditie, Tatiana verdienen door een aantal taken te voltooien.

Alle bloemen en styling van de locatie waren verzorgd door de getalenteerde Marte van Bloom Your Life.

Tatiana zag er prachtig uit.

Er was een geweldige dessert tafel opgemaakt die op z'n minst een eigen blog post verdient.

Wil je meer van deze bruiloft zien klik dan op de Slideshow

Locatie: Landgoed Waterland

Trouwjurk: Galile van Cymbeline

Schoenen: Hogl

Trouwpak: Roka

Bloemen en locatie styling: Marte Glasbergen Bloom Your Life

Weddingplanner: Annelies Hollander van Art2Arrange geassisteerd door Stephany

Trouwauto: een Rolls Roys van Rolls rent

Tentworx: Tentworx

Video: Royal Rushes

Fotografie: Admiron PhotographyLandgoed Waterland Bruiloft Preview: Tatiana + Robby

Het was precies zoals ze gehoopt hadden. Een buiten bruiloft omringd door hun familie en vrienden op het moment dat ze samen met hun kleine zoontje gaan trouwen. De dag had niet beter kunnen beginnen. Het leek wel zomer, nauwelijks een wolk in de lucht.

Tatiana was heel ontspannen terwijl haar haar werd gedaan en haar beste vriending, zus, moeder, neefjes en zwager met elkaar spraken, lachten en muziek speelde enthousiast om deze dag mee te maken. Tatiana kon niet wachten totdat Robby haar zou komen halen om te gaan trouwen. Maar ze hadden nog zoveel dingen gepland voor deze dag.

Vandaag een preview van dit geweldig bruidspaar.Een trouwlocatie kiezen

Category: Fotografie | Wedding

De zomer heeft ons land bereikt al was het maar voor een week. De zon staat hoog aan de hemel en dat is wel zo fijn als je vandaag gaat trouwen. Maar hoe moeilijk is het om een locatie te kiezen? Want als je maanden van te voren een locatie uitzoekt heb je immers geen idee hoe het weer op jullie trouwdag eruit gaat zien. Heb je een diepe wens om in een kasteel te trouwen, buiten in een prieel of aan het strand?

Iedere locatie heeft voors en tegens en dus is het goed om na te denken over hoe jullie trouwdag er uit moet gaan zijn. Zeker als je fotografie heel belangrijk vindt dan is het goed om bij het selecteren van een locatie van uit een fotografisch standpunt te kijken.

Belangrijk om in de afweging mee te nemen:

Hoeveel mensen nodig je uit voor je trouwdag? Vaak zie je dat een trouwlocatie vrij klein is. Met veel mensen in een kleine ruimte zijn de opties als fotograaf gelimiteerd. Wij fotograferen met twee fotograferen om dit probleem te verminderen maar het is zeker goed om hier over na te denken.

Houd rekening met het licht. In oude kastelen en landhuizen zijn de ramen vaak hoog en smal en laten weinig licht door. Voor de fotograaf ook lastig om te fotograferen, veel tegenlicht of schaduw. Zeker als je het gebruik van flitslicht wil minimaliseren is een lichte ruimte met veel natuurlijk licht een voordeel.

Je wil graag buiten trouwen? Als je buiten gaat trouwen, hartje zomer is het goed om na te denken over het tijdstip. Vaak is een ceremonie aan het begin van de middag. Als de zon hoog aan de hemel staat is het licht hard en direct wat voor diepe schaduw zorgt. Kijk of de ceremonie in open schaduw kan plaatsvinden bijvoorbeeld in de schaduw van een grote boom, een lichte tent of een licht prieel. Het contrast met de harde zon geeft veel mooiere foto's. Of kies in de zomer voor bijvoorbeeld de late namiddag als tijdstip voor jullie ceremonie.