Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Inspiratie: The Wedding Notebook

Category: Fotografie | Wedding

Love, love, love dit geweldige online trouw magazine. Het is een lust voor het oog. Volledig gericht op bruiloften met prachtige fotografie en real weddings. Naast dit magazine hebben ze ook een website van the Wedding Notebook waar je nog veel meer informatie  kan informeren. Dus waar wacht je nog op, get inspired.Amsterdam DoubleTree by Hilton: Frans en Mark

Category: Fotografie | Wedding

Vandaag het resultaat van de hele sessie van Frans en Mark en ik kan zeggen dat ik trots en dankbaar voor alle bruidsparen die we voor de camera hebben gehad. Vier seizoenen in een weekend, geweldige locaties, geweldige leveranciers om mee samen te werken, geweldige service toen we in een van de Hilton hotels verbleven en 5 geweldige bruidsparen om vast te leggen.

Je kunt je voorstellen dat ik dan ook blij ben om jullie deze laatste set te laten zien die we in het Doubletree by Hilton hotel hebben gemaakt. Veel plezier.

Locatie: Doubletree by Hilton Amsterdam

Kleding: Roka

Photography: Admiron PhotographyAmsterdam DoubleTree by Hilton Preview: Frans and Mark

We beeindigen onze Hilton serie met een knal. Deze twee bruidegommen die we voor onze camera hadden waren super leuk. Enthousiast, grappig en echte pro's voor de camera. Ik was er zeker van dat ze al vaker voor de camera hadden gestaan maar dat was niet het geval, dit was de eerste keer.

Op hun trouwdag 5 jaar geleden hadden ze niet eens een fotograaf. We hadden heel veel plezier met de taart, het uitzicht en de zon op het balkon zoals deze foto laat zien. Hier een preview van Frans en Mark.9 Vragen aan José van Stijlvol Groen

Category: Fotografie | Portrait

Iedere bruiloft heeft minimaal een boeket en een corsage maar een trouwdag kan er nog zoveel mooier uitzien met bloemdecoraties, aangeklede stoelen, linten en styling. José van Stijlvol Groen is een meester in het creeren van prachtige bloem arrangementen die je op verschillende momenten tijdens de trouwdag kan gebruiken. In deze blogpost dan ook aandacht voor bloemen op jullie trouwdag en wat daar allemaal bij komt kijken.

Lees het interview in het magazine en natuurlijk een aantal foto's van de leuke sessie van José.Vendor spotlight: José van Stijlvol Groen

Category: Fotografie | Portrait
Een paar weken geleden had ik het genoeg om José van Stijlvol Groen voor mijn camera te hebben. We hebben al een aantal keer mogen samenwerken met José en ze weet iedere keer weer te verrassen met prachtig bloemwerk en styling. Ze bruist van de ideeen en stemt het resultaat helemaal af op wat haar bruidsparen wensen.  Normaal gesproken eisen de bloemwerken alle aandacht op dus was het super leuk om een keer alleen José voor de camera te hebben. Het weer deed lekker mee en de bomen zaten toepasselijkerwijs vol in de bloesem.   Vandaag een previewHaarlemmermeerse Bos Engagement: Robby en Tatiana

De vooruitzichten gaf geen regen aan en geen zon aan maar toen ik in mijn auto zat begonnen de regendruppels op de voorruit te vallen. En ze stopte weer net zo abrupt toen ik in het Haarlemmermeerse Bos aankwam. Toen Robby en Tatiana arriveerde met hun zoontje was de lucht nog grijs. Dus ik was blij om te zien dat toen we in het Haarlemmermeerse Bos rond liepen de zon besloot er bij te komen.

Het was gezellig om met Robby en Tatiana op stap te zijn. Ze zijn zo gelukkig en Robby weet precies hoe hij Tatiana aan het lachen moet krijgen. Maar de ster van de middag was toch een kleine zoontje, hij nam het helemaal over. Pas 7 maanden kan hij al staan met wat hulp van de tafel, wat een mooi mannetje.

Robby en Tatiana ik kijk uit naar de bruiloft volgende maand. Hier alvast een overzicht van de engagement sessie.Haarlemmermeerse Bos Engagement Preview: Robby en Tatiana

 

We bespraken de verschillende plaatsen voor de engagementsessie. Robby en Tatiana waren op zoek naar een buiten locatie het liefst met bloemen. Tatiana is een grote bloemen fan en dus was dat een voorwaarde. De Keukenhof lag voor de hand maar met de grote hoeveelheid bezoekers en de beperkte mogelijkheden in het park viel die optie af. We vonden het Haarlemmermeerse Bos er vanuit gaande dat in mee de bomen en bloemen volop zouden bloeien. We waren net op tijd met de bomen vol in de bloesem en vonde een aantal leuke locaties voor deze engagement sessie.

Dus vandaag een preview van deze leuke sessie.Amsterdam DoubleTree by Hilton: Kirsten en Michiel

Vandaag kun je het resultaat zien van de sessie die we onlangs hadden met Kirsten en Michiel. We hadden geluk dat we een prachtige dag hadden, eeen prachtig uitzicht en een prachtig bruidspaar met hun prachige zoon. Alle ingredienten waren aanwezig voor deze geweldige dag. Kirsten en Michiel zijn een leuk stel. Iedere blik naar elkaar werd geretourneerd met een glimlach.

Op een van de bovenste verdiepingen van de DoubleTree by Hilton locatie naast Amsterdam Centraal Station word je getrakteerd op een geweldig uizicht die perfect dient als trouwlocatie of feest. Op het dakterras kun je dansen en feesten tot in de late uurtjes.9 Vragen aan Liesbeth Dubelaar

Category: Fotografie | Portrait

Vandaag is het dan zover, het resultaat van de fotosessie met Liesbeth. In deze speciale blog post zit tevens een vendor spotlight met de foto's van Liesbeth. Ook kun je hier foto's van bruiden zien die zij heeft opgemaakt en Liesbeth in actie. Liesbeth heeft veel te vertellen over visagie op je trouwdag. Het is dan ook heel leuk dat zij hier deze informatie met jullie deelt.

Lees hieronder in het magazine het hele interview.Amsterdam Hilton by DoubleTree Preview: Kirsten en Michiel

Category: Portrait | Wedding

Een van de lieve bruidsparen die we mochten vastleggen was in Doubletree by Hilton in Amsterdam next to Central Station. Kirsten, Michiel en hun kleine zoon. Was een leuk bruidspaar en heel ontspannen voor de camera. Zelf de kleine man stond als een volleerd model voor de camera. Kirsten was ook door Liesbeth om getoverd tot een prachtige bruid en zag er geweldig uit in haar trouwjurk.

We hadden een heldere hemel en wat een spectaculair uitzicht hadden we boven in de Sky Lounge. Naast de ceremonie locatie is een balkon waar vandaan je over Amsterdam uitkijkt. Er is ook nog een dakterras waar je het IJ kan zien.

Met de zon erbij kun je niet missen op deze locatie.