Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Blog Borders

Category: Fotografie | Wedding

Terwijl de website een volledige make-over kreeg, heeft de blog ook een aantal subtiele wijzigingen ondergaan. Het logo, het lettertype, pinable foto's (meer in een aparte post), etc.

Een aantal jaar geleden kwam ik BlogStomp tegen en vanaf dag 1 was ik een fan. Het is zoveel eenvoudiger om nu foto's voor de blog te maken. Onlangs kwam een nieuwe versie uit van deze applicaties met nog meer functionaliteiten en het is fijn dat ze het product zo blijven verbeteren. Dus nu de website is aangepast was het super eenvoudig om ook de blog border aan te passen met BlogStomp.

Dus als je een fotograaf bent en je workflow wilt vereenvoudigen? Dan is Blogstomp de oplossing.Soestduinen Hilton Trouwfotografie: Danielle en Daan

Het voelde als een echte bruiloft. De bruidsmeisje, de ouders als publiek, de volledige ingerichte trouwzaal en gedekte tafels. Een auto die buiten stond te wachten. Alle ingredienten waren aanwezig voor een prachtige trouwsessie. Alleen de zon liet zich niet zien maar met een prachtig bruidspaar als Danielle en Daan viel dat helemaal niet op.

Het Hilton Soestduinen is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving en een prachtige lokatie om te trouwen.

Locatie: Hilton Soestduinen

Visagie: Tess van Tess Schoonackers Visagie

Fotografie: Admiron PhotographySoestduinen Hilton Trouwfotografie Preview: Danielle en Daan

Category: Fotografie | Wedding

De suite in het Hilton Soestduinen was de spanning voelbaar. Een fles champagne stond op ijs, aarbeien in chocolade wachtte om opgegeten te worden en drie bruidsmeisjes in mooie witte jurkjes vonden het allemaal super spannend. Danielle en Daan waren zo goed als klaar om te beginnen en met de finishing touch zorgde visagiste Tess ervoor dat Danielle weer een stralende bruid was.

Wat een super leuk bruidspaar zijn Danielle en Daan, super verliefd en zo blij om weer met elkaar te trouwen. Hilton Soestduinen zorgde voor de perfecte achtergrond van deze sessie. Hierbij een preview.Inspiratie: Fluttermag

Category: Fotografie | Wedding

Op internet kwam ik weer een prachtig magazine tegen die je hart sneller laat kloppen als je fan bent van mooie vormgeving en prachtige fotografie. Het is Fluttermag en net als veel magazines kun je het magazine gewoon digitaal lezen via Issuu.com.

Dus om de week goed te beginnen hier de digitale versie van Fluttermag.Rotterdam Hilton Trouwfotografie: Felix and Rachella

Category: Fotografie | Wedding

Meer, meer, meer. Wat heerlijk om al deze trouwfoto's op de blog te zien. Het is echt een traktatie om al deze foto's met jullie te delen. En het mooie is dat er nog veel meer moois aankomt dus blijf terugkomen om nog meer van dit moois te zien.

Het was een vroege start voor het bruidspaar, de visagie en de aankleding. Al vroeg was Liesbeth aan de slag om het bruidspaar nog mooier te maken. José van Stijlvol Groen had prachtige bloemen meegenomen om de locatie aan te kleden en het paste weer perfect bij Rachella en Felix.

De Rotterdam Hilton is a top locatie het ligt op loop afstand van het oude stadhuis dat als een van de oude gebouwen die in Rotterdam behouden zijn gebleven. Je steekt letterlijk de straat over en je bent er. Aan de andere kant van het hotel heb je uitzicht op de grote fontein. Dus als je in het hartje van Rotterdam wil trouwen kan het niet missen met deze locatie.

Fijne vrijdag.

Locatie: Hilton Rotterdam

Haar en visagie: Liesbeth van Liesbeth Dubelaar visagie

Bloemwerk en aankleding: José van Stijlvol Groen

Modellen: Rachella en Felix

Fotografie: Admiron PhotographyRotterdam Hilton Wedding Photography preview: Felix and Rachella

Category: Fotografie | Wedding

Vijf trouwlocaties in twee dagen met vijf verschillende bruidsparen. In Rotterdam werden we herenigd met de drie bekende gezichten van Felix, Rachella en hun kleine dochter. Wat een genoegen was het om ze weer te zien een half jaar naar hun geweldige bruiloft die we vorig jaar augustus mochten vastleggen. Wederom zagen ze er weer stralend uit zoals een half jaar gelden tijdens deze trouw shoot.

Ze waren mooi gemaakt door visagiste Liesbeth en de trouwlocatie was van prachtige bloemwerk voorzien door de getalenteerde José van Stijlvol groen. Hier een eerste preview. Zien ze er niet prachtig uit!Admiron Photography website refresh

Het was tijd voor een website make-over. Met het voorjaar dat nu eindelijk is begonnen was het een mooi moment voor iets nieuws. Iets wat een goede weergave is van wat ik graag wil uitstralen en wie ik ben. Ik ben echt super blij met deze nieuwe look die stijlvol, mooi en tijdloos is.

Dus vanaf vandaag kun je een kijkje nemen op nieuww site van Admiron Photography, waar je kunt zien hoe wij herinneringen vastleggen. Er is veel te zien dus heel veel plezier met het bekijken van de nieuwe site. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.Amsterdam Hilton Apollolaan Trouwfotografie: Debby en Theo

Category: Fotografie | Wedding

Omdat er zoveel leuke van de sessie van Debby en Theo met hun dochter zijn deel ik hierbij een kleine selectie. De Hilton Apollolaan is zo'n mooie locatie en ze bieden de mogelijkheid om ook buiten te trouwen, iets wat heel uniek is in Amsterdam.

Dus als je overweegt om in een hotel te trouwen en dat graag buiten wil doen dan moet je echt even bij Hilton Amsterdam gaan kijken. Hier wat voorbeelden waarom.

Location: Hilton Amsterdam

Haar en visagie: Liesbeth van Liesbeth Dubelaar visagie

Modellen: Debby en Theo

Fotografie: Admiron PhotographyAmsterdam Hilton Apollolaan Trouwfotografie preview: Debby en Theo

Category: Fotografie | Wedding

Een aantal maanden geleden werd ik gevraagd of ik wilde meewerken aan het vastleggen van een aantal trouwlocaties van een grote hotel keten. Ze zijn druk bezig met een trouwportaal voor bruidsparen die in een van hun locaties willen trouwen.

De kans om niet alleen mooie locaties vast te leggen maar ook nog eens prachtige bruidsparen voor onze camera te hebben maakte het antwoord eenvoudig. Zo konden we Debby en Theo vastleggen in de trouwsuite waar ook John Lennon en Yoko Ono hadden verbleven. Hoe geweldig is dat. Wellicht herken je Theo van de sessie die we anderhalf jaar geleden hebben vastgelegd toen hij zich voorbereidde op zijn trouwdag. Het was leuk om Theo weer te zien en ook zijn lieve vrouw Debby en hun schattige dochter.

De komende periode zullen we een aantal foto's delen van deze sessies dus houd de blog in de gaten.Spring is in the Air

Category: Personal

Terwijl we geduldig wachten komt het uiteindelijk allemaal goed en komt snel het voorjaar er aan. Met een mooie bos witte tulpen heb ik die al in huis