Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Sneak Peak

Category: Fotografie | Wedding

Het is altijd leuk om iets te laten zien. Iets te onthullen. Onlangs hebben we een aantal hele leuke fotoshoots gedaan en binnenkort zal ik deze onthullen. Nog heel even geduld dan kan ik het delen. Dus vandaag alleen een sneak peak.

 Boeken Lee Child

Category: Personal

Ik denk dat het november was toen ik een trailer zag van een nieuwe film die in december zou uitkomen. Jack Reacher was titel en er was nog al wat controverse rondom de film. Ik had nog geen boeken van Lee Child gelezen maar las dat Tom Cruise Jack Reacher zou spelen er werd herhaald dat hij Jack Recher was. Ik was geintrigeerd. Want Tom Cruise moest iemand uitbeelden die veel groter was dan hij. Vraag die bij me op kwam was of ik wilde beginnen aan een serie met al 17 delen? Dus besloot ik om het stap voor stap aan te pakken.

Dus begin ik bij het eerste boek Killing Floor en ik was een fan. Niet dat ik Tom Cruise als Jack Reacher zie maar ik ben fan van de manier waar op Lee Child het verhaal verteld. Van deze reus van een man die voor niemand bang is, leeft volgens zijn eigen regels, geen bezittingen heeft en geen angst kent. In de tussentijd heb ik nog 5 boeken gelezen en ik kijk uit naar wat er nog volgt.

Als je Jack Reacher nog niet ontdekt heb, dan wordt het tijd!

 PASS gallery

Category: Fotografie | Wedding

Onlangs liet ik al weten dat enen nieuwe versie van PASS beschikbaar zou komen en inmiddels is dat het geval. PASS is een prachtige online galerij om je trouwfoto's te tonen en te delen met vrienden en familie. De nieuwe PASS heeft heel veel nieuwe mogelijkheden. Allereerst is het tonen van de thumnails een stuk verbeterd je kunt nu echt de foto's zien voordat je ze selecteert. Het is net een album opzich met deze weergave. Vervolgens kun je ze delen via Facebook, Twitter en nu ook via Pinterest.

Wat helemaal een verbetering is, is dat je geen aparte app meer nodig heb. Met de oude PASS moest je een app downloaden om alle foto's in een keer te kunnen downloaden. Niet meer nodg want je kunt alles doen vanuit de browser. Je kunt zelfs afdrukken bestellen bij Whitehouse Custom Color. De oude galerijen zijn goed gemigreerd en zien er prachtig uit.Champagne

Category: Fotografie | Personal

Omdat het vrijdag is en omdat het deze week even leek dat de lente was begonnen met de fijne zonnestralen en omdat de winter ons nog niet los laat en omdat het fijn is om weer een goed boek gelezen te hebben en het leuk is om foto's in het archief te vinden die ik eerder over het hoofd zag en omdat er altijd wel een reden is om een fles open te maken zeg ik champagne!

Fijn weekend.