Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Blijde verwachting: Peter & Kanika

Category: Fotografie | Portrait

Het was veel te koud om naar buiten te gaan. Het is altijd leuk om foto's op locatie te maken maar als de temperatuur naar beneden gaat is het tijd om naar alternatieven te kijken. Dus bleven we lekker binnen waar het lekker warm was en hadden we het naar ons zin terwijl we door de woonkamer gingen om mooie foto's van Peter en Kanika te maken.

Zoals altijd waren er weer veel te veel foto's om uit te kiezen en hier op de blog te tonen maar het is gelukt en hierbij een kleine selectie van hun sessie. Veel plezier.



Black Fashion

Category: Personal

Er zijn zoveel mogelijkheden om zelf online mood boards te maken. Ik vind Polyvere.com een hele leuke site omdat ze zoveel verschillende bronnen hebben om mood board op te bouwen. Mode, decoraties, binnenhuis architectuur, trouwen en nog veel meer.

Hier een voorbeeld.

Black fashion



Blijde verwachting preview: Peter & Kanika

Category: Fotografie | Portrait

Dit jaar zal weer heel veel nieuw leven zich presenteren aan de wereld. Een baby is altijd speciaal maar het helemaal speciaal als mijn voormalige bruiden in blijde verwachting is. En het is een goed jaar voor mijn voormalige bruiden want er zijn vier die dit jaar een kindje verwachten zoals Peter en Kanika. Hun destination bruiloft in Sorrento in Italie is alweer bijna drie jaar geleden. Wat een bijzondere dag was het en ik ben nog steeds trots dat ik hun bruiloft mocht vastleggen.

Je kunt je voorstellen hoe blij ik was om te horen dat zij hun eerste kindje verwachten deze lente. Maar ook vereerd toen ze mij vroegen of ik degene wilde zijn die hun blijdschap wilde vastleggen en dat was ik. Dus dit afgelopen weekend was hun sessie. Met de zon die lekker door het raam scheen hadden we mooi licht om hun foto's te maken.

Hierbij alvast een voorproefje van hun leuke sessie.



Dit moet je echt zien!

Category:

Er zijn zoveel geweldige tijdschriften die je online kunt bekijken. Tijdschriften die niet onderdoen voor hun papieren zusjes in de schappen. Voordeel is al dat je huis niet vol komt te liggen met stapels glossies en je kunt ze met hetzelfde gemak lezen wanneer je maar wilt.

Als je op zoek bent naar een geweldige mix van styling, inspiratie, decoraties, tafelschikking en ideeen om iets lekkers klaar te maken dan moet je echt even RUE magazine bekijken. En nog eens tsjokvol met prachtige foto's die een lust zijn voor het oog. Een aanrader.



Nieuwe PASS komt eraan

Category: Fotografie | Wedding

Sinds vorig jaar krijgen alle onze bruidsparen hun foto's niet meer op DVD maar kunnen ze deze bekijken via de online gallery van PASS. Nu steeds minder laptops worden uitgeleverd met een DVD speler en omdat DVD niet het eeuwige leven hebben was het tijd voor iets nieuws. PASS is een geweldig tool niet alleen om je foto's te bekijken en te downloaden maar ook om ze te delen via social media. In het tijdperk van Facebook en Twitter delen steeds meer bruidsparen hun foto's online.

Maar PASS had ook wat schoonheidsfouten bijvoorbeeld om alle foto's te kunnen downloaden is de software versie van PASS nodig en de thumbnals in de galerij waren wel heel erg klein waardoor je niet goed de foto die erachter zat kon zien.

Ze zijn nu druk bezig met een nieuwe versie van PASS en dat ziet er heel goed uit. Een hele nieuwe galerij weergave met veel betere thumbnails, de mogelijkheid om een klantspecifieke app te maken die je kan gebruiken op je telefoon en tablet en zo je foto's overal mee naar toe kan nemen. Alsof je altijd je online album bij je hebt zodat al je favoriete foto's kan delen. En delen op Facebook is met een muisklik geregeld. Zelfs het laten printen van foto's is vanuit PASS straks mogelijk.

In de afbeelding van PASS krijg je al een aardig beeld hoe het er straks uit gaat zien.

Ik kan niet wachten totdat de nieuwe PASS word uitgeleverd maar in de tussentijd kan je alle features al bekijken in deze video.



Geklutst

Category: Fotografie

Het is maandag, gisteren is weer een hele lading verse sneeuw gevallen en nu probeert de zon door de wolken te prikken. Vorig weekend was vol met foto shoots en nu alleen maar post processing. Zodra ik iets kan laten zien zal ik dat zeker doen. Met 6 fotoshoots op 5 locaties en al het post processing voel ik me wat geklutst.

Dus om de week goed te beginnen een foto.



Ringen

Category:

De ringen zijn een belangrijk onderdeel van de trouwdag. Naast het uitwisselen van de huwelijksgelofte wordt het huwelijk bezegeld met het wisselen van de ringen. Ringen zijn een prachtig element om vast te leggen op een trouwdag. De ringen los met wat hulpmiddelen. De ringen worden vaak vastgelegd met een macrolens maar dit kan ook met een primelens zoals de 50mm.

Deze foto's zijn vastgelegd met de 50mm 1.2 op F2.0. Het geeft mooie scherpte diepte.