Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Wat maakt jullie trouwdag?

Category: Wedding

Ooit bedacht wat jullie trouwdag maakt? Wat het persoonlijk maakt? Details. Ze geven namelijk weer waar jullie van houden en belangrijk vinden. Je kunt niet missen als je details kiest die dicht bij jezelf liggen. Het geeft je ook de mogelijkheid om je trouwdag persoonlijk te maken met onderdelen die heel belangrijk zijn voor jullie. Het horloge van opa, het parfum wat je van je moeder kreeg als klein meisje, het muntje voor in je schoen van je beste vriendin. Deze kleine dingen zijn net zo belangrijk als de grote momenten van de dag. Tesamen vormen ze jou perfecte trouwdag.

Maar ongeacht welke onderdelen en details je voor je trouwdag uitkiest, uiteindelijk zijn jullie samen degene die een trouwdag maken.Top Trouwlocatie route

Category: Wedding

Jullie gaan trouwen en er zijn zoveel mogelijkheden wat locaties betreft. Als een echte princes in een kasteel, met je blote voeten in het zand, je stapt letterlijk in het huwelijksbootje of in een prachtig modern hotel. Als je het kunt bedenken dan is het mogelijke. Om bruidsparen te helpen orangiseert Opentoptrouwlocatieroute.nl op zondag 3 februari (van 12.00-17.00) de open Top Trouwlocatie Route. Heel veel trouwlocaties openen hun deuren en je kunt zonder afspraak binnen kijken om te zien of het jullie trouwlocatie is.

Dus als jullie gaan trouwen en je weet nog waar ga dan langs de route.Inspiratie: Style me Pretty

Category: Wedding

Een van de ultieme trouwblog is zonder twijfel Style me Pretty. Zelfs als je getrouwd bent (zoals ik) is het nog steeds een genoegen om naar al dat moois te kijken wat ze dagelijks tonen. Aan het eind van het jaar laten ze al hun favorieten bruiloften zien in een online magazine. Ik ben een fan van online publicaties dus deze moest ik even delen.

Hoop dat je inspiratie vindt mocht je nog gaan trouwen en anders heel veel plezier met het bekijken van al deze schoonheid.

 Quote inspiratie

Category:

Ik houd van een goede quote want het kan er voor zorgen dat het jou in de juiste richting wijst en soms is dat wat je nodig hebt. Hier een voorbeeld een geweldige quote.One year ago today Landgoed Waterland Bruiloft: Judith en Wim

Category: Fotografie | Wedding

De zon scheen en als je het niet beter wist dan leek het wel voorjaar terwijl het toch echt hartje winter was. Precies 6 jaar na de dag dat ze elkaar hadden ontmoet zeiden ze ja tegen elkaar omringd door de mensen die het meest voor hen betekenden op landgoed Waterland. Zo werd hun bruiloft een prachtige dag.

Judith en Wim ik hoop dat jullie een prachtig eerste jaar hebben gehad en dat ieder volgend jaar een prachtig jaar zal blijken te zijn.Een ode

Category: Fotografie

Tomatoes & Oregano make it Italian;

Wine & Tarragon make it French;

Sour Creme makes it Russian;

Lime & Cinnamon make it Greek;

Soy Sauce makes it Chinese;

Garlic makes it Good

- Alice May BrockLean

Category:

Ongeveer twee maanden geleden was ik bij een workshop die alles te maken had met Lean. De basis had alles te maken met hoe mensen niet alles moeten proberen op te lossen maar dat je meer moet leunen op mensen om je heen. We kregen een presentatie van Martijn Aslander (heel inspirerend) en vervolgens een workshop raw food. Dus geen van de producten die we hebben gebruikt waren verwarmd. Ik was verbaasd met het resultaat wat we op tafel wisten te krijgen. Nu met het hele debat over raw food kan ik me niet voorstellen om iedere dag zo te eten. Maar ik zie wel de toegevoegde waarde om dingen lean te houden. Opruimen en wegdoen zorgt er voor dat je balast kwijt raakt en dat is prettig.

Daarom heb ik een minimale werkplek. Geen groot bureau met heel veel spullen. Nee ik heb een werkplek die ik zo kan oppakken en kan meenemen en daar houd ik van.

 Moodboard

Category: Fotografie

Je hebt vast wel eens van Pinterest gehoord een wereldwijd prikbord waar iedereen foto's kan opslaan die ze prachtig vinden. Ik ben iedere keer weer verbaasd als ik de prachtige foto's zie die zijn toegevoegd.

Als je, je bruiloft aan het voorbereiden bent, op zoek bent naar decoratie suggesties voor je huis, heerlijk eten waar je van gaat watertanden, als je het kan verzinnen dan kun je het op Pinterest vinden. Dus ga eens kijken, maar pas op want het is verslavend.

Hier wat voorbeelden van mooie dingen die ik op Pinterest heb gevonden. Een trouwprikbord en een eetprikbord. En nu jij.

Met de klok mee Style me Pretty, Style me Pretty, Martha Stewart Weddings, CJ Williams Photo, Maggie Austin Cake, Style me Pretty en Style me Pretty.

Jules Mercer, Flipp, What Kate Ate, Bon appetit, Reecenos, Skinny taste, DelectablesaladsHappy 2013

Category: Personal