Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Leiden Schiedam Wedding: Kriszta & Myrko

Kan een reis de rest van je leven veranderen? Het veranderen op het moment dat je het, het minste verwacht? Dat is precies wat 4 jaar geleden gebeurde toen Myrko voor een korte opdracht naar Amerika moest en daar Kriszta ontmoette in het kantoor van het bedrijf waar ze beiden voor werkte. Ze ontmoette elkaar en Kriszta zag Myrko als haar wonder want het is inderdaad een wonder om die ene speciale persoon te vinden die degene is voor you.

Nooit hadden ze gedacht dat aan het einde van Myrko's opdracht een leven voorgoed zou zijn veranderd, dat ze vier jaar laten een geloften zouden uitspreken in het bijzijn van familie en vrienden. Maar dat gebeurde vorige week toen ze beloofde voor elkaar te zorgen en lief te hebben voor de rest van hun leven.

Kriszta en Myrko ik ben zo blij dat Novian jullie naar ons heeft verwezen en ik ben nog steeds vereerd dat jullie ons hebben gekozen om jullie trouwdag vast te leggen. Heel veel plezier in Dubai.

Als je meer wil zien van deze mooie bruioft KLIK HIER.

 Leiden Schiedam Bruiloft Preview: Kriszta & Myrko

Category: Fotografie | Wedding

Het leek een regenachtige dag te worden, een regenachtige dag in november maar het was meer dan dat want het was de trouwdag van Kriszta and Myrko. Wat een speciale dag bleek het te zijn. Ze hadden de bruiloft binnen een heel kort tijdsbestek georganiseerd en hadden er een perfecte dag van gemaakt.

Terwijl de dag met regen begon, eindigde het met een heldere hemel vlak bij de molens van Schiedam, de wonderen van het Nederlandse weer. Vandaag alvast een kleine preview.Het gevoel van analoog

Category: Portrait

Hierbij nog een aantal foto's waarmee ik aan de slag ben geweest. Ik heb geprobeerd het gevoel van analoog te realiseren met mijn digitale foto's. Er zijn heel veel mogelijkheden om foto's te bewerken en ze het gevoel van analoge film mee te geven. Ronald was zo aardig om even voor mijn camera te gaan staan voor een aantal foto's, ik denk dat ik er in totaal 6 gemaakt heb.

Hier het resultaat!Having Fun

Category: Fotografie | Portrait

Wat maakt fotografie zo leuk? Voor mij is dat mensen vastleggen. Als trouwfotograaf houd ik heel erg van details, ik ben fan van details en alles wat daar bij hoort maar uiteindelijk zijn mensen het allerleukste om vast te leggen, op zo'n manier dat ze blij en verrast zijn. Om mensen te horen zeggen dat ze mooi, geweldig, grappig, leuk, etc op een foto staan is een van de mooiste complimenten om te krijgen.

Dus iedere keer dat ik mensen vastleg probeer ik hun karakter te vangen en indien mogelijk ze te laten lachen, ze plezier te laten hebben. Want als mensen plezier hebben dan zijn ze zichzelf, dan vergeten ze de camera en kunnen ze zijn zo als ze daadwerkelijk zijn.

Onlangs kreeg ik de gelegenheid om de lieftallige Gerti vast te leggen en deze leuke foto's te maken en plezier te hebben.

 Happy Day

Category: Fotografie | Personal

Met alle bladeren die van de bomen vallen en meer regen dan zon ben ik meer binnen dan buiten te vinden. Foto's aan het bewerken, albums aan het maken, heel veel lezen en de tijd nemen om nieuwe dingen te leren. Zo was ik aan het spelen met Photoshop en textures en ik vind het super leuk. Het geeft foto's een nieuwe dimensie.

Ik hoop binnenkort nog veel meer foto's te laten zien die mooi zijn gemaakt maar hier alvast een mooie foto.Portetten

Category:

Een aantal maanden geleden werd ik gevraagd of ik een aantal zakelijke portretten wilde maken van een tweetal lieftallige dames voor een zakelijk magazine. Nu had ik niet echt een beeld bij hoe een zakelijk portret eruit zou moeten zien, ik wilde er gewoon voor zorgen dat het plezier van deze dames goed op beeld kwamen. En dat hebben we gedaan.

Gisteren kreeg ik het bericht dat het magazine klaar is en een exemplaar in de post zit. Dus een goed moment om een aantal foto's op de blog te laten zien. Het was heel leuk om deze portretten te maken en ze nu met jullie te delen.