Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Inspiratie: Save the Date

Vorige week had ik een thee afspraak met Vanessa van Your Fairy Tale, ze is zo'n aardige en talentvolle vrouw en is super enthousiast over organiseren en weddingplanning.

We bespraken de mogelijkheide die bruidsparen hebben met de foto's van de engagement sessie, aangezien ieder bruidspaar een engagement sessie cadeau krijgt als ze een van onze collecties boeken voor hun trouwdag. Vanessa wilde weten of bruidsparen bijvoorbeeld een Save the Date kunnen laten maken omdat dit steeds populairder wordt. Dat is zeker het geval en om een beter beeld te krijgen hoe dit eruit kan zien heb ik twee voorbeelden gemaakt.

Dit is maar een kleine selectie want is heel veel meer mogelijk.Inspiratie Inside Scoop

Ik kwam bij  Christina Greve van Divas and Dreams terecht via Chic Critique forum. Als fotograaf houd ik van mooie plaatjes en ben ik nieuwsgierig naar de fotograaf er achter. Christina is een portret fotograaf en life coach, maakt niet alleen prachtige foto's maar deelt ook haar kennis met andere fotografen. Haar mantra is dat het niet om de apparatuur gaat maar om de persoon die de foto maakt. Geen tas vol spullen om te bewijzen dat ze professioneel is. Daar houd ik van dus hierbij deel ik het magazine wat ze heeft gecreeerd.

Hier kun je de eerste editie van Inside Scoop lezen. Veel plezier

 Pretty Sister

Category: PersonalEen prachtig album

Category: Albums

De bruiloft van Judith en Wim is een favoriet en ik was heel blij toen ze na de bruiloft bij me terug kwamen met de vraag of ik een trouwalbum voor hun kon ontwerpen. Maar natuurlijk! Het is zo leuk om een album van een bruiloft te maken.

De afgelopen week werd het boek afgeleverd en ik was zo blij dat het boek precies zo was geworden als ze voor ogen hadden.Zandvoort Vooges Wedding: Femke + Peter

Ze waren in Florida en Peter had nagedacht over het aanzoek en het beste moment om Femke te vragen. Hij had een ring meegebracht en toen ze op pad gingen om de zonsondergang te filmen had Peter andere plannen. En zo gebeurde het dat terwijl de zon onderging hij Femke vroeg om met hem te trouwen en haar antwoord was natuurlijk ja!

Net zoals afgelopen week zei ze ja en wederom op het strand, omringt door de mensen die hen het meest dierbaar zijn, hun kinderen, hun familie en vrienden. De zon speelde weer een belangrijke rol, ging nog niet onder maar ze scheen volop en we hadden tijd genoeg om deze perfecte dag vast te leggen.

Ik ben zo blij dat Annerieke mij onder de aandacht van Femke en Peter heeft gebracht. Femke en Peter ik ben blij en vereerd dat we jullie trouwdag hebben mogen vastleggen. Heel veel plezier in Spanje waar jullie deze dag voor de tweede maal beleven.

Als je meer wil zien van deze bruiloft KLIK HiER VOOR DE SLIDESHOW

De geweldige schoenen die de vader van Femke had uitgezocht!

Femke zag er prachtig uit

Trouw en Feestlocatie: Vooges ZandvoortZandvoort Vooges Wedding Preview: Femke + Peter

Category: Fotografie | Wedding

Soms ontmoet je de liefde van je leven als je het niet verwacht, wanneer je al jaren samenwerkt en op een dag op kijkt en je het weet. Toen Femke en Peter elkaar vonden probeerden ze het te ontkennen, alsof dat mogelijk was. Alsof door niets te zeggen het ook niets zou zijn. Maar liefde is sterker, liefde kan niet ontkend worden en uiteindelijk overwint liefde alles.

Ook dat is zo van toepassing op Femke en Peter. Terwijl ze samenwerkten vonden ze elkaar, werden verliefd en zeiden met liefde ja tegen elkaar voor een kleine groep van hun familie en vrienden.

Hierbij alvast een preview.Head over Heals

Category:

Love, love, love prachtige schoenen.