Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Praktica MTL5

Category: Fotografie | Personal

Ik had 'm verloren, het was weg en ik had geen idee waar het lag. Het moest ergens in huis ligggen, maar waar. In een doos of in een van mijn lades. Ondanks meerdere pogingen kon ik mijn eerste camera niet vinden. Een paar weken geleden opende ik een van de kastdeuren waar ik al zo vaak had gekeken en daar lag ie. Zo voor mijn neus in een klein geel doosje, zonder kras of iets en hij deed het nog.

Met deze camera is het allemaal begonnen toen ik nog klein was en ik moet binnenkort een rol film kopen en er mee gaan fotograferen want ik ben heel benieuwd hoe dat eruit ziet..Landgoed Elswout Engagement: Femke + Peter

Is er iets leukers dan een engagement sessie vastleggen op een prachtige locatie met een aardig stel? Ik denk het niet. Wat een genoegen was het om in de tuinen van Landgoed Elswout rond te lopen en de stralen van de zon te voelen. De kleine zoontjes speelden en maakten onderdeel uit van het geheel. En wederom waren er zoveel leuke foto's om uit te kiezen.

Helemaal met paren die al kinderen hebben en het een engagement/familie sessie is en de kinderen zo hun eigen plan trekken. "Kijk!" en door mijn zoeker keek ik naar een slak, "dank je wel :o)".

Het was een gezellige middag en ik denk dat het te zien is in de foto's. Wil je meer van deze sessie zien KLIK HIER VOOR DE SLIDESHOW.Landgoed Elswout Engagement Preview: Femke + Peter

Femke haalde opgelucht adem toen ze hoorde dat ik nog beschikbaar was op hun trouwdag. De opties voor een engagementsessie waren gelimiteerd met de trouwdag die al snel dichtbij komt en volle agenda's maar alles viel op z'n plek.

En dus konden we afgelopen weekend op pad samen met hun kinderen in Landgoed Elswout. Een geweldige omgeving voor een engagementsessie en ondanks dat het druk was vanwege een picknick merkten we daar helemaal niets van en konden we lekker rondlopen en foto's maken. De zon liet zich nog even zien en de middag was compleet.

Hierbij alvast een preview van deze leuke sessie.Sparkelend

Category: Fotografie

Fotografie is vaak proberen en zodra je het door hebt herhalen, herhalen, herhalen totdat het blijft hangen en het een tweede natuur wordt. En soms heb je mazzel en gebeurd het gewoon. Er zijn zoveel dingen die ik zie op televisie, in tijdschriften en op het internet. Ergens heb ik deze foto een keer gezien misschien onbewust is het bijgebleven dus ben ik ermee aan de slag gegaan en er mijn versie van gemaakt.

Ik houd van wit en met het licht wat mooi door de vitrage kwam heb ik een paar foto's genomen totdat deze voorbij kwam. Ik ben blij met het resultaat en laat maar eens zien dat je niet altijd een persoon nodig hebt om mee te oefenen en iets te maken wat sparkelend is.

Het wordt een prachtig weekend dus veel plezier!

 Inspiration CHIC Magazine

Category: Fotografie | Portrait

Ja een nieuwe maand is begonnen en langzaam kruipen we richting de herfst. De dagen worden korter en de temperatuur wordt koeler. Dus zijn we wat serieuze warmte nodig voordat het echt herfst wordt.

Hier een prachtig magazine dat je kunt bekijken met prachtige foto's om je te inspireren. Niet alleen bruiloften deze keer maar ook prachtig portretten en informatie die je hier kunt lezen. Veel plezier.