Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Kasteel de Wittenburg Wedding: Rachella + Felix

Het was een perfecte dag, een perfect paar, een perfecte locatie, perfecte organisatie en perfect weer. Alle familie en vrienden lieten zich van hun beste kant zien en hadden voor deze speciale gelegenheid zich in stijl gekleed en waren bijna net zo mooi als het bruidspaar.

Ze waren beiden een beetje nerveus vooraf maar toen ze de woorden "Ja ik wil" uitspraken verdwenen die als sneeuw voor de zon en hadden ze een glimlach op hun gezicht die de hele dag niet meer is weggegaan. Ze waren zo blij dat ze nu man en vrouw waren. Ze lachten, kusten, toasten, dansden, aten en waren getrouwd.

Rachella en Felix we voelen ons zo bevoorrecht dat jullie ons onderdeel hebben laten zijn van jullie speciale dag. Jullie zijn prachtig, met prachtige dochter en prachtige familie. Een hele fijne honeymoon in Spanje.

Als je meer wil zien van deze bruiloft. KLIK DAN DEZE LINK VOOR DE SLIDESHOW

Rachella's broer had een geweldige speech voorbereid voor zijn zus en zwager.

Trouwjurk: Ladybird

Schoenen: Rainbow

Pak: Corneliani

Boeket, corsages en bloemen: Stijlvol Groen

Trouw en feest locatie: Kasteel de Wittenburg

Taart: Kasteel de Wittenburg

Weddingplanner: Astrid Blaauw

 Kasteel de Wittenburg Wedding Preview: Rachella + Felix

Category:

Ze kwam ons tegemoet bij de deur van het Kasteel om ons te verwelkomen. Het voelde als haar kasteel en dat was het ook voor deze speciale dag. Rachella zag er al prachtig uit in een schitterende jurk en haar haar en make up gedaan. Ik weet zeker dat Felix zo al met haar was getrouwd, zo mooi zag ze eruit. Maar ze werd een ware prinses toen ze haar trouwjurk aantrok in de bruidssuite van Kasteel de Wittenburg. Wat een bijzondere omgeving, perfect voor een bruiloft.

Terwijl Felix zich voorbereidde in de kamer er naast voelde hij zich toch een beetje gespannen toen het moment naderbij kwam dat hij zijn bruid zou zien. Hij zag er knap uit met hun dochter Lisa als een klein prinsesje aan de hand. Hij was zo blij om Rachella te zien en ze straalde helemaal toen ze Felix daar onder aan de trap zag staan. Hun dag kon nu echt beginnen.

En wat een dag werd het. Prachtig weer met heel veel zon. Dat kon ook niet anders, met roots in Spanje en Suriname moest de zon wel schijnen en dat deed het vol op. Hierbij alvast een preview van deze mooie bruiloft!

Fijne maandag!Een jaar geleden: Meike + Martijn

Category: Wedding

Een romantische bruiloft in het hartje van Amsterdam. Op een prachtige locatie met mensen die ze dierbaar zijn maar vooral met elkaar. Want precies een jaar geleden zeiden Meike en Martijn ja tegen elkaar. Ik hoop dat deze romanttische dag een romantisch eerste jaar is geworden.

Meike en Martijn gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal.9 jaar geleden vandaag

Category:

Het is een speciale dag vandaag, want het is mijn trouwdag vandaag! Negen jaar geleden zijn we getrouwd en het is nog steeds een van de mooiste dagen uit mijn leven.

Nog iedere dag ben ik blij en voel ik me bevoorrecht dat ik die mag delen met de liefde van mijn leven.It is Summer

Category:Gepubliceerd Bruid en Bruidegom: Judith en Wim

Het was een prachtige bruiloft en om deze in print te zien is toch een droom die werkelijkheid is geworden. De mooie bruiloft van Wim en Judith heeft de weg naar de gedrukte media gevonden in het grootste bruidsmagazine van Nederland Bruid en Bruidegom.

Je begrijpt hoe trots ik ben om het resultaat te zien.One year ago today: Yulia + Jochem

Category: Fotografie | Wedding

525,600 minuten lijkt enorm. Het zijn de hoeveelheid minuten die in een jaar zitten en een jaar geleden was het de trouwdag van Yulia en Jochem. 525,600 momenten zijn geweest maar ik weet zeker dat Yulia en Jochem nog ieder moment van hun trouwdag zullen herinneren.

Ik hoop dat jullie een prachtig eerste jaar hebben gehad samen.