Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Amsterdam City Wedding Celebration: Chieri & Itoshi

Dit is wellicht een van de leukste sessies die we tot nu toe gedaan hebben. Rond lopen in Amsterdam, op zoek naar kleine steegjes, mooie grachten, straatjes, fietsen en pleinen om te fotograferen. We hebben een aantal geweldige locaties gevonden maar ook in de tram gezeten, getoast met Prosecco en we hebben zelfs een ijsco car gevonden.

Amsterdam liet zich van haar beste kant zien, de oude architectuur en de nieuwe blonken in de zon. Kregen we kans om Chieri en Itoshi vast te leggen omringt door de stad om hun bruiloft te vieren als of het op die dag had plaats gevonden.

Toen we afscheid namen op Amsterdam Centraal Station voelde het als afscheid van oude vrienden. Chieri en Itoshi dank jullie dat wij jullie Wedding Celebration in Amsterdam hebben mogen vastleggen. We zijn vereerd dat we deze prachtige dag met jullie hebben mogen doorbrengen.

Als je meer wil zien van deze sessie BEKIJK DE SLIDESHOW HIER.

Merel van Pure Glamour transformeerde Chieri in een prachtige bruid.

Chieri je bent prachtig!

Locatie: Hotel Mauro Mansion

Haar en Make up: Merel from Pure Glamour

Trouwjurk: Privately owned

Schoenen: Repetto Paris

Boeket & corsage: Bloemenhoekje Drenth

Pak, shirt en stropdas: Brooks Brothers

Schoenen: Van LierAmsterdam City Wedding Celebration preview: Chieri & Itoshi

Category: Fotografie | Wedding

Ze straalde terwijl de make up werd aangebracht, haar haar in model werd gebracht en ze transformeerde in een prachtige bruid. Geen enkel moment keek Chieri naar buiten terwijl de regen naar beneden kwam. Alsof ze wist dat de regen haar dag niet zo zou beïnvloeden. De vooruitzichten waren goed maar toch kwam de regen naar beneden. Maar toen stapte ze in haar bruidsjurk en trok ze haar schoenen aan en veranderde iets. De lucht klaarde op en het wolkendek trok open. Toen Itoshi zijn stropdas had gestrikt en jasje had aangetrokken was het officieel, de regen was weg en de zon kwam tevoorschijn.

Het Mauro Mansion Hotel bleek de perfecte achtergrond te zijn voor deze Wedding Celebration session. Gesitueerd in het hart van Amsterdam konden we in het centrum rond wandelen en leuke plekken vinden voor foto's. Het was een geweldige middag met zoveel mooie momenten om te delen. Hier natuurlijk een eerste sneak peek.

Fijne maandag!Amsterdam Lloyd Hotel Engagement: Chieri & Itoshi

Ze ontmoetten elkaar drie jaar geleden toen Chieri kwam solliciteren voor een baan waar Itoshi werkte. Hij moet toen meteen gedacht hebben dat dit het meisje was, het juiste meisje die hij zocht en dus zei hij ja en nam haar aan. Wat hij toen nog niet wist was dat dit het begin zou zijn van iets heel moois en dat ze al weer heel snel ja zouden zeggen maar dan tegen elkaar.

Als architect en ontwerper is Itoshi helemaal gek op Amsterdam. Dat was dan ook een van de redenen waarom ze hadden gekozen om in het Lloyd Hotel te verblijven want dat was helemaal opnieuw ontworpen door architecten bureau MVRDV. We begonnen binnen waar genoeg leuke plekken te vinden waren om foto's te maken. In de omgeving van het hotel waren vervolgens nog meer architectonische hotspots te vinden en daar zijn we ook langs geweest.

Wil je ze allemaal zien, kijk dan naar de SLIDESHOW van deze leuke sessie hier.

Chieri is prachtig.Het geschenk

Category: Personal

Een geschenk ontvangen is zo leuk. De gedachte dat iemand de tijd heeft genomen om tijdens hun drukke bestaan tijd vrij te maken om iets speciaals uit te zoeken, voor mij. Ik was en ben nog steeds geraakt door het mooie Japanse geschenk wat Chieri en Itoshi hebben uitgekozen voor mijn zus en mij.

Het is zo mooi en artistiek. Gemaakt in Kyoto met een heerlijke geur wat ik op een schoteltje kan plaatsen. Een speciaal geschenk van een speciaal bruidspaar.

 Amsterdam Lloyd Hotel Engagement Preview: Chieri & Itoshi

Ongeveer twee maanden geleden ontving ik Chieri's eerste email vanuit Tokio. Ze had een sprankelende persoonlijkheid en een mooi verhaal, een droom die ze werkelijkheid wilde maken in Amsterdam en vroeg om mijn hulp. Ik was zo blij want ze wilde hun trouwportretten in Amsterdam maken, omdat ze die niet hadden laten maken toen ze anderhalf jaar geleden trouwden. We emailden heen en weer en met iedere email kwam de droom een stap dichterbij de werkelijkheid.

Afgelopen vrijdag de 13de ontmoetten we elkaar voor het eerst en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. We dronken thee en koffie en hoopten dat de regen eindelijk zou stoppen zodat we met de engagement sessie zouden kunnen beginnen. Achteraf ben ik zo blij dat het even duurde voordat de regen ophield want dat gaf ons de gelegenheid om in het prachtige Lloyd hotel foto's te maken. Een hotel met heel veel history, heel veel stijl en mooie plekken waar we konden fotograferen.

Hier alvast een mooie preview.The beauty to PASS

Category: Engagement | Wedding

Hoe zit het met de disc? De disc met alle digitale negatieven. Ieder bruidspaar wil een disc met hun foto's van de engagement sessie en natuurlijk van de bruiloft. Wat ik me eigenlijk nooit heb gerealiseerd is dat de houdbaarheid van een disc gelimiteerd is (geldt ook voor andere opslagmedia). Dus ook al voelt een disc veilig dat is het niet. Terwijl je dat natuurlijk wel wil voor zo iets bijzonders als je trouwfoto's. Daarom is het zo belangrijk om meerdere backups te hebben van je foto's en deze ook op een andere locatie dan je huis te bewaren. Klinkt wat drastisch maar je weet nooit wat er kan gebeuren met je harddisk of je huis dus een kopie is goed als je de foto's niet online opslaat.

Naast dat we onze klanten de beste oplossing willen aanbieden om hun foto's te bewaren, willen we deze ook zo milieubewust mogelijk delen. Daarom hebben we besloten om vanaf heden al onze engagement en trouwfoto's digitaal te delen. Deze digitale optie wordt geleverd via PASS, een geweldige manier om vast te leggen en te delen zonder een disc.

Onze bruidsparen hebben nu de mogelijkheid om alle foto's te download naar ieder willekeurig opslag medium. Daarnaast kunnen ze de foto's delen in een online album of slideshow in Facebook of via Twitter zonder dat foto's aangepast hoeven te worden. Ook kunnen ze de foto's bekijken via een speciale app voor iPhone of Android. Nu heeft iedere bruid haar foto's altijd tot haar beschikking, hoe cool is dat. En kiest een bruidspaar voor een album dan kunnen ze de foto's gewoon via de PASS galerij kiezen. Al deze goodies zitten nu in onze collecties. Geweldig!

De PASS galerij is 1 jaar beschikbaar en ieder bruidspaar heeft de optie om na dit jaar de galerij te verlengen voor nog 1 jaar of zelfs 5 jaar en zo de foto's beschikbaar te hebben via de Cloud. Voor bruidsparen die heel, heel, heel graag een disc willen kunnen deze als nog als a la Carte optie kiezen. De galerij krijg je altijd.Wedding Inspiration + Honeymoon Lissabon

Category: Fotografie | Wedding

Waar ga je naar toe op je huwelijksreis? Een cruise door het Caribisch gebied? Een roadtrip door Florida of California? Backpacking in Bali? Allemaal goede opties om te ontspannen na een spannende trouwdag. Wil je iets actievers kies dan voor een stedentrip. Er zijn genoeg steden om uit te kiezen maar een geweldige stad om te bezoeken is Lissabon. Het heeft heel veel leuke dingen om te doen en is een romantisch stad kortom een goed begin als newly weds.

Het klimaat, het eten, de bezienswaardigheden en de levenswijze. Lissabon heeft het allemaal. Dus kijk maar eens wat je allemaal kan doen tijdens een huwelijksreis naar Lissabon.Een jaar geleden: Myronne + Bart

Category: Wedding

Een liefdevolle en intieme bruiloft. Met tranen van geluk en blijdschap. Iedereen die er bij was voelde hoe blij Myronne en Bart waren om ja tegen elkaar te kunnen zeggen. Ik hoop dat deze blijde dag een blij eerste jaar is geworden met hun gezin.

Myronne en Bart gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal.