Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Wedding Inspiratie + Lovelines

Category: Wedding

De ultimate wedding blog is Style me Pretty en deze zomer hebben ze een nieuwe editie van hun E-glossy. Om bruidsparen nog meer inspiratie te geven wanneer ze hun bruiloft aan het plannen zijn voor het einde van dit jaar of voor volgend jaar. Zo veel mooie bruiloften staan er om die je ideeën en inspiratie te geven.

Aangestoken door al dit moois? Vraag dan een exemplaar van het Admiron Photography MAGAZINE aan! Vol met mooie foto's, tips en advies.Een jaar geleden: Giullitta + Liselotte

Category: Wedding

De dag begon met regen en hield niet meer op, maar het werd een prachtige dag. Want waar de zon ontbrak werd het goed gemaakt door de prachtige liefdevolle bruiloft. Het is precies een jaar geleden en ik hoop dat het een liefde vol jaar is geweest.

Giullitta en Liselotte gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal, dat er nog vele mogen volgen.Make it happen + Danielle La Porte

Category: Personal

Ik houd van quotes want ze kunnen in één zin meer zeggen dan waar anderen een heel boek overschrijven. Dus als ik een website vind die me inspireert, nieuwe inzichten geeft of leuk is om te lezen dan houd ik deze in mijn huidige web role. Danielle La Porte's website is een van deze sites. Ik vond haar via Maria Forleo. Danielle is auteur van het boek the Firestarter sessions en een ware inspiratie bron.

Daar waar veel creativelingen bang zijn voor diefstal en kopieer gedrag moedigt Danielle mensen aan te delen wat ze doet, zolang ze op een waardigde manier een credit hiervoor krijgt. Ik hoop dat ik voor de juiste credit zorg met dit artikel maar ga zeker eens kijken op haar website en haar werk. Hier wat inspiratie voor de vrijdag.

Woorden van wijsheid en inspiratie van Danielle. Fijn weekend.Babyshower: Pretty in Pink

Category: Family

Je kunt nooit te vroeg beginnen met je eerste feestje en dit kleine meisje weet hoe ze een feestje moet geven. Een theme feestje want alles was prachtig roze. Met Tessa die de organisatie voor haar rekening nam zag het er allemaal prachtig uit en kon iedereen genieten van heerlijke lekkernijen, cupcakes en snoep terwijl ze Dominique konden bewonderen

Het was een prachtige dag en na zo'n geslaagd feest denk ik dat er nog heel veel feestjes zullen volgen.

Mireille zag er prachtig uit!

Trotse papa!Kasteel de Wittenburg Engagement: Rachella + Felix

Category: Engagement | Slideshow

Haar jongere broer wist wel iemand die het virus van haar computer kon krijgen want ze had geen idee hoe ze daar van af kon komen. Ze had echter nooit verwacht dat deze computer kenner de man van haar dromen bleek te zijn. Omdat haar broer jonger is ging ze er automatisch van uit dat Felix ook wel een stuk jonger zou zijn. Maar wat bleek Felix was van haar leeftijd en ze vond hem leuk! Felix verwijderde het virus van de computer maar plantte een kleine love bug want hij vond Rachella ook heel leuk.

Dus gingen ze samen stappen, vervolgens samen studeren en ze zijn sindsdien onafscheidelijk. Met de geboorte van hun dochter Lisa zijn ze een gezin. Nu 10 jaar na die eerste ontmoeting is de liefde nog in alle hevigheid aanwezig en zeggen ze ja tegen elkaar in augustus.

We kijken uit naar deze dag maar hier eerst een selectie van een leuke middag in Wassenaar. Als je meer van deze sessie wil zien KIJK DAN HIER.

Kleine Lisa stal de show!Babyshower preview: Pretty in Pink

Category: Family

Zo klein en dan al weten hoe je een feestje moet geven, dat belooft nog wat. Afgelopen weekend mochten vrienden en familie de kleine Dominique komen bewonderen en mee feesten op haar babyshower. Natuurlijk pretty in pink want roze is helemaal haar kleur en dat was ook te zien in de aankleding. Dat zag er prachtig uit.

Met een zonnetje erbij kon de middag helemaal niet meer stuk.

Hier alvast een preview.Kasteel de Wittenburg Engagement Preview: Rachella + Felix

Category: Engagement

De trouwlocatie was het antwoord toen ik Rachella en Felix vroeg waar ze hun engagement sessie wilde houden. Ik weet direct waarom. De locatie is prachtig. Gelegen in een chique wijk in Wassenaar leidt een kleine weg je naar het kasteel met koetshuizen en kasteel vijver. En ze waren zo aardig om speciaal voor deze sessie het kasteel te openen.

We kregen drie opties en de eerste in april leek geen goed idee. De vooruitzichten waren slecht maar bleken op die dag verwonderlijk goed. We kozen voor een dag in juni gekozen. Juni dan zou het toch goed weer zijn? Daar leek het de hele week niet op en vervolgens werd het tegen de verwachtingen in een prachtige dag. Het was dus een eenvoudige keuze om veel foto's buiten te maken.

Hier een preview.Wedding Inspiratie + Grace Ormond

Category: Wedding

Een van de grootste trouw tijdschriften en inspiratiebron voor bruidsparen die gaan trouwen is ongetwijfeld Grace Ormond Wedding Style. Een prachtig vormgegeven glossy tijdschrift met heel veel informatie en inspiratie. Als fotograaf is het een absolute droom om ooit met je foto's in haar glossy te staan. Goed om iets te hebben om van te dromen.

Normaal gesproken is dit tijdschrift alleen maar in papieren editie te verkrijgen en dan alleen in Amerika. Tot nu want ik kreeg een bericht in mijn mailbox dat Grace Ormond Wedding Style voor het eerst een digitale versie heeft. Nog beter nieuws is dat iedereen het nu kan bekijken. Dus snel bladeren en genieten van al dat moois!

Veel plezier!These Shoes are Made for Walking

Category:

 Dit moment

Category: Personal

Het is belangrijk om uit het hard op uit te spreken en regelmatig te herhalen. Dankbaarheid. Dankbaarheid voor iedere dag, voor de mensen om ons heen, de mooie momenten die iedere dag weer passeren. Dankbaar voor familie. Want het enige wat telt is dit moment.

Geniet van dit moment. Fijn weekend!