Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Wedding Inspiratie + Lovelines

Category: Wedding

De ultimate wedding blog is Style me Pretty en deze zomer hebben ze een nieuwe editie van hun E-glossy. Om bruidsparen nog meer inspiratie te geven wanneer ze hun bruiloft aan het plannen zijn voor het einde van dit jaar of voor volgend jaar. Zo veel mooie bruiloften staan er om die je ideeën en inspiratie te geven.

Aangestoken door al dit moois? Vraag dan een exemplaar van het Admiron Photography MAGAZINE aan! Vol met mooie foto's, tips en advies.Dankbaar

Soms ontmoet je mensen en voelt het alsof je ze al jaren kent, mensen waar je meteen op dezelfde golflengte mee zit. Omdat we bruiloften fotograferen is dat niet vanzelfsprekend. We zijn er vaak maar kort en leggen een engagement sessie en de trouwdag vast. Daarna zijn we alleen nog maar verbonden door de foto's. Als bruidsparen verder gaan met hun leven en de volgende stap zetten dan is het prachtig als ze dan bij ons terugkomen en vragen om die bijzondere tijd in hun leven ook vast te leggen.

Daarom ben ik zo trots en dankbaar om deel uit te mogen maken van deze belangrijke momenten in het leven van René en Mireille die ons niet alleen hun engagement sessie en bruiloft toevertrouwden maar ons ook vroegen de zwangerschap en newborn sessie vast te leggen. We vinden het prachtig om te zien hoe ze van pas getrouwd stel naar gezin zijn gegaan.

Het was dan ook heel bijzonder om hun lieve woorden te lezen die ze met vrienden en familie over ons deelden. Hartverwarmend en om stil van te worden. Dank jullie wel.Een jaar geleden: Giullitta + Liselotte

Category: Wedding

De dag begon met regen en hield niet meer op, maar het werd een prachtige dag. Want waar de zon ontbrak werd het goed gemaakt door de prachtige liefdevolle bruiloft. Het is precies een jaar geleden en ik hoop dat het een liefde vol jaar is geweest.

Giullitta en Liselotte gefeliciteerd met deze eerste mijlpaal, dat er nog vele mogen volgen.Make it happen + Danielle La Porte

Category: Personal

Ik houd van quotes want ze kunnen in één zin meer zeggen dan waar anderen een heel boek overschrijven. Dus als ik een website vind die me inspireert, nieuwe inzichten geeft of leuk is om te lezen dan houd ik deze in mijn huidige web role. Danielle La Porte's website is een van deze sites. Ik vond haar via Maria Forleo. Danielle is auteur van het boek the Firestarter sessions en een ware inspiratie bron.

Daar waar veel creativelingen bang zijn voor diefstal en kopieer gedrag moedigt Danielle mensen aan te delen wat ze doet, zolang ze op een waardigde manier een credit hiervoor krijgt. Ik hoop dat ik voor de juiste credit zorg met dit artikel maar ga zeker eens kijken op haar website en haar werk. Hier wat inspiratie voor de vrijdag.

Woorden van wijsheid en inspiratie van Danielle. Fijn weekend.Babyshower: Pretty in Pink

Category: Family

Je kunt nooit te vroeg beginnen met je eerste feestje en dit kleine meisje weet hoe ze een feestje moet geven. Een theme feestje want alles was prachtig roze. Met Tessa die de organisatie voor haar rekening nam zag het er allemaal prachtig uit en kon iedereen genieten van heerlijke lekkernijen, cupcakes en snoep terwijl ze Dominique konden bewonderen

Het was een prachtige dag en na zo'n geslaagd feest denk ik dat er nog heel veel feestjes zullen volgen.

Mireille zag er prachtig uit!

Trotse papa!