Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Newborn Dominique

Category: Family

Het wonder van nieuw leven blijft iets heel bijzonders. Om een baby so lief en tevreden te zien laat mijn hart smelten. Want tevreden is helemaal van toepassing op kleine Dominique. Zo lief en tevreden. Maar ook nieuwsgierig wat er allemaal om haar heen gebeurt. Zelfs al glimlachen. Het was een eer om na het huwelijk van René en Mireille te hebben vastgelegd nu ook hun eerste kindje voor mijn camera te hebben.

Hier het resultaat. Fijne vrijdag!Newborn preview Dominique

Category: Family

Tien kleine vingertjes en tien kleine teentjes. Zo klein en lief, de kleine Dominique. Herinneren jullie de mooie zwangerschapsessie van René en Mireille van een paar weken geleden nog? Gisteren was ik weer bij René en Mireille want hun mooie dochter is geboren. Tien dagen later dan uitgerekend maar toen Dominique de wereld binnen kwam had ze haast. Geen tijd te verliezen. Ze was echt een top model. Niets geen huilen tijdens de sessie. Ik ben nog steeds onder de indruk.

En dan komt het moeilijkste want welke foto kiezen voor de preview. Ik ben net begonnen met bewerken en er zijn zoveel mooie foto's. Hier de eerste.Ik zou hier kunnen wonen

Category: Personal

De avond valt en de zon glijdt langzaam achter de heuvels waar de wijnranken de druiven produceren voor de volgende oogst. De lucht siddert en de warmte voelt aangenaam op de huid. Een glas wijn staat op tafel en ik slaak en zucht. Ik zou hier kunnen wonen. De omgeving, de rust. Het is hier geweldig.

 

 Silver Coast

Category: Personal

Vlakbij Lissabon bevindt zich een van Portugal's best bewaarde geheimen, Costa de Prata of de Silver Coast. We zijn vandaag naar het strand bij Azul gereden. Wat een schoonheid. Hoge golfen, blauwe lucht, rotsen en zand. Koffie in een klein café.

Het leven is goed, het leven is prachtig.The holiday

Category: Personal

Het is weer die tijd. Om op te laden, na te denken maar voor al om te ontspannen en te genieten. Nadat we jaren voor onze voorjaarvakantie naar Spanje gingen besloten we dit jaar naar Portugal te gaan. We zijn gisteren aangekomen met wat regen maar vandaag ziet het er al stukken beter uit en de vooruitzichten zijn geweldig. Ik kijk uit naar een rondje golf en de prachtige vergezichten.Als de lente laat is

Category: Personal

Het klimaat verandert. Het komt vast door El nino of was het toch el nina (het verward me iedere keer weer). Het maakt op zich ook niet uit want ieder jaar kijk ik uit naar de bloesem in de bomen. Meestal zijn alle appels al verdwenen als het tijd is om ze te oosten. De vogels vinden ze gewoon te lekker en dat is prima. Dit jaar duurde het wachten wel twee weken langer maar het was weer de moeite waard.