Mooie trouwfotografie voor Verliefden

New Classics

Category: Fotografie | Portrait

                     Because beautiful things will never go out of style.

                               The white jeans is a classic!

Vanaf het moment dat ik deze foto heb gemaakt had ik het gevoel dat het zo in een advertentie zou passen. Inge is prachtig in deze foto en ik moest er iets mee doen. En dit is het resultaat. Fijne Koninginnedag.

 De backup

Category: Photographers

Opslag lijkt iedere maand goedkoper te worden. Een terra-bite kostte een paar jaar geleden duizenden euro's, nu kan je 1TB voor minder dan 100 euro kopen, op een disc die niet groter is dan een credit card. Maar met de grote bestanden die uit een camera komen en opgeslagen moeten worden, lijkt het soms wel eens of opslag verdampt.

Voor de zekerheid heb ik meerdere instanties van mijn bestanden en ook nog eens op verschillende locaties. Voor dit doel heb ik de ultime opslag aangeschaft voor mijn backup. Het is de G-drive van de G-Technology van Hitachi. Het past helemaal in de look en feel van de Apple familie. Het is volledig te recyclen en van aluminum. De verbinding via FireWire is lekker snel. Ik kijk er naar uit om nog heel veel foto's op deze drive te bewaren.

Ik zelf maar hoe leuk de drive eruit ziet.Wedding style

Category: Wedding

Liefde is iets moois en voor iedereen weer anders. Daarom houd ik zo van bruiloften omdat iedereen deze dag op hun eigen manier viert. Sommige groot en uitgebreid terwijl anderen het klein en intiem houden.

Ik vind het dan ook leuk om zo af en toe weer door mijn foto's heen te gaan om te zien of er meer mee te doen is. Om ze bijvoorbeeld een andere uitstraling te geven en ze dan hier op de blog te laten zien.

Fijne dag!Gedachten

Category: Personal

Het is maandag. Vorig jaar leek het al zomer in Nederland maar als we nu naar buiten kijken lijkt het wel herfst. Regen en kou kan ons voelen en denken aardig beïnvloeden. Het is bijzonder dat er maar een gedachte nodig is om ons gevoel te veranderen. Om alles om ons heen te veranderen en ons te laten dansen en zingen.

Dus om de week goed te beginnen hier een noot van inspiratie die ik wil delen.Shots to Admire

Category: Fotografie

Wat is de magie van fotografie? Is het de mogelijkheid om de tijd stil te zetten? Een moment vast te leggen dat nooit terug komt? Een herinnering creëren om een leven lang te koesteren? Wat mij betreft al deze dingen.

Ik weet niet waarom sommige foto's dat speciale hebben waardoor het je ogen er meteen naar toe trekt. Maar soms weet ik het als ik op de sluiter druk dat ik een bijzonder beeld heb vastgelegd. Deze momenten zijn speciaal die me bij blijven.

Hier zo'n mooie foto om jullie het weekend mee in te nemen van een sessie die ik vorig jaar heb gedaan.

Een heel fijn weekendZie de schoonheid

Category: Fotografie

Schoonheid is overal, is overal om ons heen, in kleine dingen en in grote dingen. Het vult het hart en laat ons zuchten van verwondering. Het kan in felle kleuren zitten of gewoon in zwart wit. Zie het in het geestensoog of sluit ze en verbeeldt het zodat het naar je toe kan komen.

Ik ben overtuigd dat we alles kunnen bereiken als we onze gedachten er op richten. Succesvol zijn, alles krijgen wat we maar wensen door hard te werken en de juiste gedachtengang. Wat aandacht krijgt groeit. Er is geen grotere beloning en dat is ook schoonheid.Verjaren in stijl

Category: Personal

Vorig jaar Rome en dit jaar Barcelona. Ik kan er wel aan wennen om mijn verjaardag zo te vieren. Op het strand met een glas Sangria, in de zon en 's avond Paella in 7 Portes. We hadden enorm mazzel met het weer want er was regen voorspeld maar de zon scheen volop.

In zo'n stad is het dan niet eens erg om een jaar ouder te worden.Shots that make me Happy

Category: Fotografie | Personal

Paasweekend ligt al weer achter ons en het is alweer een tijd geleden dat ik een shots that make me happy post heb gedaan en vandaag is een goede dag ervoor. Met de regen die flink naar beneden kwam was ik op zoek naar een foto met wat zon.

Ik kwam foto's tegen van onze huwelijksreis. We zijn toen met een cruise door het Caribisch gebied gevaren waar we een aantal eilanden hebben bezocht. Een van die eilanden was Puerto Rico waar we een dag in het fort door brachten en de stad. Ik was weg van de kleine oude straatjes met de bloemen aan het balkon. Een super leuke plek om naar toe te gaan op huwelijksreis.Haarlemmermeerse Bos Family Shoot

Category: Family | Fotografie | Portrait

Hier dan een selectie van de gezellige familie sessie van afgelopen weekend. Met een groep van 14 personen hebben we over het voormalig Floriade terrein gelopen, ter ere van de aanstaande 50 jarig huwelijksdag van de ouders van Jolanda. Hoe bijzonder moet dat zijn om zolang getrouwd te zijn en je dan te kunnen omringen met zoveel kinderen en kleinkinderen. Ze glimmen dan ook van trots en terecht. Het was een leuke middag en iedereen deed lekker mee.

Ondanks dat het niet zo heel warm was stond iedereen er op om zonder jas op de foto te gaan en daar ben ik heel blij mee want dat maakt het resultaat zoveel mooier. Lieve familie dank voor een super middag en heel veel plezier op het aankomend feest.

Natuurlijk hier een aantal foto's van deze geweldige familie.

We begonnen met een test foto en iedereen nog met de jasjes aan

Beautiful family

Een van mijn favorieten.In front of the Lens

Category: Fotografie | Portrait

Maart ligt al weer achter ons en na twee episodes waarbij ik zelf voor de camera sta begint dit langzaam een serie te worden. Ok ik had deze in maart moeten posten maar het is haast niet bij te houden zo hard als de tijd voorbij gaat. Terwijl we nieuwe portrait poses aan het proberen waren wisselden mijn zus en ik van plaats en was ik aan de beurt.

En door het zelf te proberen had dit een aflevering van ways to learn kunnen zijn. Want door het zelf te proberen heb ik zoveel geleerd en als ik het resultaat zie ben ik blij verrast want ik had niet verwacht dat ik er zo uit kan zien op een foto.

Fijne woensdag!