Mooie trouwfotografie voor Verliefden

New Classics

Category: Fotografie | Portrait

                     Because beautiful things will never go out of style.

                               The white jeans is a classic!

Vanaf het moment dat ik deze foto heb gemaakt had ik het gevoel dat het zo in een advertentie zou passen. Inge is prachtig in deze foto en ik moest er iets mee doen. En dit is het resultaat. Fijne Koninginnedag.

 De backup

Category: Photographers

Opslag lijkt iedere maand goedkoper te worden. Een terra-bite kostte een paar jaar geleden duizenden euro's, nu kan je 1TB voor minder dan 100 euro kopen, op een disc die niet groter is dan een credit card. Maar met de grote bestanden die uit een camera komen en opgeslagen moeten worden, lijkt het soms wel eens of opslag verdampt.

Voor de zekerheid heb ik meerdere instanties van mijn bestanden en ook nog eens op verschillende locaties. Voor dit doel heb ik de ultime opslag aangeschaft voor mijn backup. Het is de G-drive van de G-Technology van Hitachi. Het past helemaal in de look en feel van de Apple familie. Het is volledig te recyclen en van aluminum. De verbinding via FireWire is lekker snel. Ik kijk er naar uit om nog heel veel foto's op deze drive te bewaren.

Ik zelf maar hoe leuk de drive eruit ziet.Wedding style

Category: Wedding

Liefde is iets moois en voor iedereen weer anders. Daarom houd ik zo van bruiloften omdat iedereen deze dag op hun eigen manier viert. Sommige groot en uitgebreid terwijl anderen het klein en intiem houden.

Ik vind het dan ook leuk om zo af en toe weer door mijn foto's heen te gaan om te zien of er meer mee te doen is. Om ze bijvoorbeeld een andere uitstraling te geven en ze dan hier op de blog te laten zien.

Fijne dag!Gedachten

Category: Personal

Het is maandag. Vorig jaar leek het al zomer in Nederland maar als we nu naar buiten kijken lijkt het wel herfst. Regen en kou kan ons voelen en denken aardig beïnvloeden. Het is bijzonder dat er maar een gedachte nodig is om ons gevoel te veranderen. Om alles om ons heen te veranderen en ons te laten dansen en zingen.

Dus om de week goed te beginnen hier een noot van inspiratie die ik wil delen.Shots to Admire

Category: Fotografie

Wat is de magie van fotografie? Is het de mogelijkheid om de tijd stil te zetten? Een moment vast te leggen dat nooit terug komt? Een herinnering creëren om een leven lang te koesteren? Wat mij betreft al deze dingen.

Ik weet niet waarom sommige foto's dat speciale hebben waardoor het je ogen er meteen naar toe trekt. Maar soms weet ik het als ik op de sluiter druk dat ik een bijzonder beeld heb vastgelegd. Deze momenten zijn speciaal die me bij blijven.

Hier zo'n mooie foto om jullie het weekend mee in te nemen van een sessie die ik vorig jaar heb gedaan.

Een heel fijn weekend