Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Bestemming

Category: Fotografie | Wedding

Er is iets anders aan het licht, de schaduw om 12.00 uur, de kleuren die het meteen verraden. Het licht van de mediteraan. Waar de zon al schijnt vanaf maart en blijft tot laat in de herfst. Een goede reden om naar het zuiden te gaan en een mooie locatie uit te kiezen om te gaan trouwen. Het licht, het weer, het eten en het gevoel, allemaal goede redenen om voor een destination bruiloft te kiezen.

De groep die er bij aanwezig zal zijn is ongetwijfeld kleiner maar als je kunt kiezen tussen de mensen waar je veel om geeft of een grote groep die je weinig zegt dan kan het een eenvoudige keuze zijn. Natuurlijk zijn er vast meer redenen te bedenken maar nadat ik als fotograaf de bruiloft van Peter and Kanika heb mogen bijwonen in Sorrento zou ik heel graag nog zo'n bruiloft vastleggen ongeacht de dag van de week.

Zeg nou zelf, als dit het uitzicht is van de trouwlocatie, dan is de keuze toch niet moeilijk.Classy en Fabulous

Category: Fotografie | Portrait

Ze sloot haar ogen terwijl make up werd aangebracht. Een kleur die haar ogen deden stralen en een intense blik gaven. De kleding was zorgvuldig gekozen met een mix aan stylen. Een mooie selectie maar altijd een echte weergave van wie ze werkelijk is. Zo als Coco Chanel zo accuraat zei "A girl should be two things: Classy and Fabulous".

Twee dingen die je niet kunt kopen of verkrijgen maar iets wat je alleen maar kan zijn en mijn zus is een echte weergave van beiden. Wat te zien is in deze portrait sessie. Voor deze serie hebben we iets anders geprobeerd gebruikmakend van de technieken die door de geweldige Australische Glamour fotografie Sue Bryce worden gedoceerd. Ik houd ervan om nieuwe dingen te proberen en ben dan ook heel blij met dit resultaat.Featured op Coeur Events & Weddings

Category: Wedding

Het is maandag en ik ben blij om te mogen vertellen dat er een mooi artikel is verschenen op de blog van Coeur Events & Weddings het bedrijf van Marit. Ze is een geweldige weddingplanner, ceremoniemeester en redder in nood voor bruidsparen die een trouwdatum hebben maar serieus hulp nodig hebben om de droom van hun trouwdag tot leven te laten komen. Maar Marit biedt niet alleen diensten aan voor bruidsparen maar ze organiseert ook je business event, dus ga snel kijken op haar site.

En niet in de laatste plaats om deze leuke introductie te lezen van Admiron Photography. Dus ga snel naar kijken naar dit artikel en wat Coeur voor jullie kan betekenen.Details

Category: Fotografie | Wedding

Het leuke aan trouwfotograaf zijn is dat je eigenlijk heel veel verschillende soorten fotograaf bent. Niet alleen een lifestylefotograaf maar ook een modefotograaf, culinair fotograaf, journalistieke fotograaf, macro fotograaf om ieder aspect van een trouwdag tot leven te laten komen. En je moet snel zijn. Kan het bij culinaire of mode fotografie om een foto gaan waar soms veel tijd voor uitgetrokken kan worden. De styling, het licht, de compositie moet immers perfect zijn voordat op de sluiter wordt gedrukt.

Stel je voor wat er zou gebeuren als een trouwfotograaf dat zou doen? Heel weinig momenten zouden dan vastgelegd worden. Alles moet in een hoog tempo. Vaak probeer ik van te voren al in gedachten te zien welke foto's ik wil maken. Daarom vind ik engagement sessies zo leuk om te doen. Ik leer het bruidspaar kennen en weet dus hoe ik ze kan vastleggen. Ze er op hun mooist uit kan laten zien. Ik ben soms nerveuzer bij een engagement sessie dan op een trouwdag. Hoe zullen ze eruit zien op camera, kunnen ze zich ontspannen en plezier beleven aan deze sessie? Al deze details zorgen voor de beste generale repetitie zodat ze op hun trouwdag echt kunnen genieten.Featured op The Perfect Wedding

Het is altijd super leuk om een van mijn bruiloften gepubliceerd te zien. Deze keer is het de bruiloft van Bart en Myronne op the Perfect Wedding, kwam ik vandaag achter. Je herinnert je vast deze lieve bruiloft nog wel die we afgelopen zomer hebben vastgelegd en hoe blij ze waren om met elkaar te trouwen.

Ik ben super trots op deze publicatie. Voor iedereen die wat trouwinspiratie nodig heeft ga snel deze publicatie bekijken en alle overige informatie op the Perfect Wedding. Hun site is helemaal vernieuwd dus genoeg te zien!Blijde verwachting: René & Mireille

Category: Family | Fotografie

Het is zo leuk om alle foto's te bekijken van deze leuke sessie en wat een taak om een selectie te maken voor de blog. Zowel René als Mireille straalden in de ondergaande zon op deze eerste dag die wel op voorjaar leek. We hadden zoveel plezier en wat voelde het vertrouwd om ze weer voor mijn camera te hebben. 

Een geweldige manier om deze speciale tijd in hun leven vast te leggen en zo een blijvende herinnering te hebben.

René en Mireille het was super om jullie weer voor mijn camera te hebben. Ik heb genoten. Hier een kleine selectie van deze lieve zwangerschap sessie.

We begonnen in hun huis en de baby kamer is al helemaal klaar.

Een van mijn favorieten. Gewoon prachtig!Lente in de lucht

Category: Personal

De temperatuur loopt op, de zon wordt iedere dag warmer en de vogels zingen hu lied. De lente komt eraan. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Dus hier een mood board met de zoete kleuren en van het voorjaar.

SpringBlijde verwachting preview: René & Mireille

Category: Family | Fotografie

Op de verjaardag van hun eerste trouwdag ontvingen we zo'n lief kaartje van René en Mireille. Natuurlijk herinneren jullie hun prachtige bruiloft. Met scrabble hadden ze hun blijde boodschap verteld dat ze hun eerste kindje verwachten.

Hoe leuk was het dus om een aantal weken geleden hun email te ontvangen of ik deze mooie periode in hun leven wilde vastleggen. Ik was vereerd dat ze mij, hun trouwfotograaf, als hun familie fotograaf wilden. Het antwoord was eenvoudig. Ja.

Gisteren ontmoetten we elkaar voor hun sessie en we hadden geen betere dag kunnen uitkiezen. De eerste voorjaarsdag met heel veel zon. We zijn naar de duinen en het strand van Egmond gegaan en hebben prachtige foto's gemaakt.

Hier een voorproefje van deze lieve sessie.Speciaal

Category: Personal

Op deze vrijdag een aantal foto's van twee meiden die me dierbaar zijn. Meiden die ik al heel lang ken. We hebben samen gestudeerd en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Afgelopen weekend in London realiseerden we ons hoe speciaal het is om een vriendschap te hebben die al zo lang duurt.

Ladies, ik ben trots dat ik jullie mijn vriendinnen mag noemen.London Calling

Category: Fotografie | Personal

We gaan al meer dan 15 jaar ieder jaar op pad. Ieder jaar kiezen we een andere bestemming en afgelopen weekend zijn we naar London geweest mijn vriendinnen en ik. Onze planning was sightseeing, shoppen, eten, lachen en praten. En dat is gelukt.

London is een geweldig stad voor al deze dingen. In de metro om snel van de ene naar de andere locatie te komen. En dan van de ene geweldige winkel naar de volgende. The Abercrombie en Fitch winkel was een beleving op zichzelf, met een shirtloos model bij de ingang. Ja, je leest het goed.

Als we op stap gaan dan moet er lekker gegeten worden en London heeft ons niet teleurgesteld met Indiaas, Chinees en Italiaans eten. Het was een super weekend en het was jammer dat het zo snel voorbij ging. Maar gelukkig hebben we de foto's nog.

Ons hotel Crown Plaza

Tower Bridge

The London Eye

De Olympic countdown.

Wel een hele bijzondere auto.