Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Bestemming

Category: Fotografie | Wedding

Er is iets anders aan het licht, de schaduw om 12.00 uur, de kleuren die het meteen verraden. Het licht van de mediteraan. Waar de zon al schijnt vanaf maart en blijft tot laat in de herfst. Een goede reden om naar het zuiden te gaan en een mooie locatie uit te kiezen om te gaan trouwen. Het licht, het weer, het eten en het gevoel, allemaal goede redenen om voor een destination bruiloft te kiezen.

De groep die er bij aanwezig zal zijn is ongetwijfeld kleiner maar als je kunt kiezen tussen de mensen waar je veel om geeft of een grote groep die je weinig zegt dan kan het een eenvoudige keuze zijn. Natuurlijk zijn er vast meer redenen te bedenken maar nadat ik als fotograaf de bruiloft van Peter and Kanika heb mogen bijwonen in Sorrento zou ik heel graag nog zo'n bruiloft vastleggen ongeacht de dag van de week.

Zeg nou zelf, als dit het uitzicht is van de trouwlocatie, dan is de keuze toch niet moeilijk.Classy en Fabulous

Category: Fotografie | Portrait

Ze sloot haar ogen terwijl make up werd aangebracht. Een kleur die haar ogen deden stralen en een intense blik gaven. De kleding was zorgvuldig gekozen met een mix aan stylen. Een mooie selectie maar altijd een echte weergave van wie ze werkelijk is. Zo als Coco Chanel zo accuraat zei "A girl should be two things: Classy and Fabulous".

Twee dingen die je niet kunt kopen of verkrijgen maar iets wat je alleen maar kan zijn en mijn zus is een echte weergave van beiden. Wat te zien is in deze portrait sessie. Voor deze serie hebben we iets anders geprobeerd gebruikmakend van de technieken die door de geweldige Australische Glamour fotografie Sue Bryce worden gedoceerd. Ik houd ervan om nieuwe dingen te proberen en ben dan ook heel blij met dit resultaat.Featured op Coeur Events & Weddings

Category: Wedding

Het is maandag en ik ben blij om te mogen vertellen dat er een mooi artikel is verschenen op de blog van Coeur Events & Weddings het bedrijf van Marit. Ze is een geweldige weddingplanner, ceremoniemeester en redder in nood voor bruidsparen die een trouwdatum hebben maar serieus hulp nodig hebben om de droom van hun trouwdag tot leven te laten komen. Maar Marit biedt niet alleen diensten aan voor bruidsparen maar ze organiseert ook je business event, dus ga snel kijken op haar site.

En niet in de laatste plaats om deze leuke introductie te lezen van Admiron Photography. Dus ga snel naar kijken naar dit artikel en wat Coeur voor jullie kan betekenen.Details

Category: Fotografie | Wedding

Het leuke aan trouwfotograaf zijn is dat je eigenlijk heel veel verschillende soorten fotograaf bent. Niet alleen een lifestylefotograaf maar ook een modefotograaf, culinair fotograaf, journalistieke fotograaf, macro fotograaf om ieder aspect van een trouwdag tot leven te laten komen. En je moet snel zijn. Kan het bij culinaire of mode fotografie om een foto gaan waar soms veel tijd voor uitgetrokken kan worden. De styling, het licht, de compositie moet immers perfect zijn voordat op de sluiter wordt gedrukt.

Stel je voor wat er zou gebeuren als een trouwfotograaf dat zou doen? Heel weinig momenten zouden dan vastgelegd worden. Alles moet in een hoog tempo. Vaak probeer ik van te voren al in gedachten te zien welke foto's ik wil maken. Daarom vind ik engagement sessies zo leuk om te doen. Ik leer het bruidspaar kennen en weet dus hoe ik ze kan vastleggen. Ze er op hun mooist uit kan laten zien. Ik ben soms nerveuzer bij een engagement sessie dan op een trouwdag. Hoe zullen ze eruit zien op camera, kunnen ze zich ontspannen en plezier beleven aan deze sessie? Al deze details zorgen voor de beste generale repetitie zodat ze op hun trouwdag echt kunnen genieten.Featured op The Perfect Wedding

Het is altijd super leuk om een van mijn bruiloften gepubliceerd te zien. Deze keer is het de bruiloft van Bart en Myronne op the Perfect Wedding, kwam ik vandaag achter. Je herinnert je vast deze lieve bruiloft nog wel die we afgelopen zomer hebben vastgelegd en hoe blij ze waren om met elkaar te trouwen.

Ik ben super trots op deze publicatie. Voor iedereen die wat trouwinspiratie nodig heeft ga snel deze publicatie bekijken en alle overige informatie op the Perfect Wedding. Hun site is helemaal vernieuwd dus genoeg te zien!