Mooie trouwfotografie voor Verliefden

De juiste schoenen

Al weer is een week voorbij gevolgen. Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur, de laatste vrijdag van februari. De tijd gaat zo snel. Dus was ik aan het nadenken over een blog post. Waar zal ik het eens over hebben deze vrijdag? Schoenen! Waarom? Vraag je. Omdat deze blog niet alleen een plaats is waar ik mijn werk deel maar indien mogelijk wat inspiratie kan geven aan de lezers en jullie vertellen wat ik allemaal leuk vind. Maar goed schoenen dus. Om te beginnen kan ik stellen dat ik geen schoenen junkie ben en ook geen Carrie Bradshaw met een kast vol schoenen maar ik kan zeker begrijpen waarom vrouwn zo blij kunnen worden als ze een mooi paar schoenen zien laat staan dat ze een paar kopen.

Een mooi paar schoenen kunnen een leven lang mee gaan. Dat is waarschijnlijk de reden waarom vrouwen rustig een maandsalaris betalen voor het perfecte paar. Ze gaan er altijd voor je zijn. Goed dat klinkt wat dramatisch maar het is wel waar. Als je ze goed onderhoud en gebruikt met zorg dan gaan ze heel lang mee.

Daarom verbaast het me wel eens dat veel bruiden schoenen kiezen voor hun trouwdag die ze waarschijnlijk maar een keer dragen. Echte trouwschoenen die worden bewaard in de doos en alleen worden gedragen op de trouwdag. Dat is toch zonde. Door schoenen te kiezen die comfortabel zitten en er geweldig uitzien krijg je de bonus dat je dagelijks aan die prachtige dag wordt herinnerd en die geweldige schoenen iedere keer opnieuw kan dragen.

Er is zoveel keuze dus kies iets moois en draag ze keer op keer.

Fijne vrijdag.Boek Review: Karen Rose

Category: Personal

Het heeft even geduurd voordat ik aan Karen Rose begon. Geen idee waarom want als echte thriller fan ben ik altijd op zoek naar iets nieuws om te lezen. Gelukkig had een vriendin van mij de hele serie en kon ik eentje proberen en dat was Have you seen her. Totaal anders dan bijvoorbeeld Karin Slaughter of Lisa Scottoline. Hardcore moord in combinatie met liefde op het eerste gezicht en natuurlijk heel veel misverstand tussen de held Speciaal Agent Steven Thatcher en de helding Jenna Marshall. 

Het boek heeft de leesdoor factor en ik wilde heel graag weten hoe het zou aflopen. Nu moet ik ook toegeven dat dit meer een boek is voor vrouwen dan voor mannen maar ik hoor graag als ik het mis heb. Wil je een goede thriller lezen met een flinke dosis love story dan is Karen Rose de auteur die je moet lezen.Shots that make me Happy

Category: Fotografie | Personal

Het is vrijdag en het is al weer een tijd geleden dat ik een shot that makes me happy post heb gedaan. Een foto kan technisch volmaakt zijn en helemaal niet tot de verbeelding spreken terwijl een foto met allerlei imperfectie je terug kan brengen naar een moment in de tijd. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste als je een foto bekijkt. Wat doet het met je? Waar denk je aan terug?

Ik herinner nog precies de dag dat ik deze foto nam, toen ik was gaan lopen (ja lopen) naar de eerste shopping mall buiten Las Vegas. Het was maar een lange straat had ik op de kaart gezien maar ik had geen idee hoe lang een straat kon zijn en ik had de afstand aardig onderschat. Maar ik had mijn Addidas aan en bleef maar lopen. Mensen die me in auto's passeerde keken of ik gek was maar het is me gelukt om de mall te bereiken. Misschien omdat ik niet wilde toegeven dat het niet zo'n goed idee was, dat ik beter de bus had kunnen nemen. Dus bleef ik lopen en het voelde als een overwinning toen ik bij het winkelcentrum aankwam.

Dat is precies was ik me herinner als ik deze foto zie, ik die maar bleef lopen en niet wilde opgeven. Soms is het goed dat we geen idee hebben waar we aan beginnen omdat we er anders nooit moeite in zouden hebben gestoken en dan zouden heel veel dingen nu niet bestaan.

Overigens heb ik op de terug weg de Douce gepakt naar het hotel een enkeltje winkelcentrum was meer dan genoeg.

Fijne vrijdag!Be My Valentine

Category: Personal

Op deze dag van de liefde gaat de blogpost natuurlijk over Valentijn. Niet zo zeer wie we heimelijk bewonderen of onze liefde aan verklaren. Nee, een inspiratie post wat je kunt dragen op deze dag van de liefde of wat je kan dragen als je besluit om bijvoorbeeld een engagement sessie te doen.

En natuurlijk moet het rood zijn, de kleur van de liefde en heel veel ballonnen. Dus kijk en wees geinspireerd. Wil je meer weten over de items klik dan op de foto.

Fijne Valentijnsdag!

Be my ValentineFebruari Zelf portret

Category: Fotografie | Portrait

Ok ik krijg de smaak te pakken van het zelfportret. Deze keer heeft mijn lieve zus een aantal foto's gemaakt en ik was er helemaal klaar voor. Ja, voor de camera staan voelt altijd wat oncomfortabel maar gelukkig wordt dit altijd beter na een tijdje. Want ik ben geen fan als het aankomt om voor de camera te staan, waar. En als ik kan kiezen dan bevind ik me liever achter de camera, maar soms is het goed om uit mijn comfort zone te stappen.

Want dan weet ik weer hoe het voelt om voor de camera te staan en op die manier leer ik weer dat ik mijn bruidsparen moet blijven coachen voor een goed resultaat. Dus strike a pose!