Mooie trouwfotografie voor Verliefden

De juiste schoenen

Al weer is een week voorbij gevolgen. Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur, de laatste vrijdag van februari. De tijd gaat zo snel. Dus was ik aan het nadenken over een blog post. Waar zal ik het eens over hebben deze vrijdag? Schoenen! Waarom? Vraag je. Omdat deze blog niet alleen een plaats is waar ik mijn werk deel maar indien mogelijk wat inspiratie kan geven aan de lezers en jullie vertellen wat ik allemaal leuk vind. Maar goed schoenen dus. Om te beginnen kan ik stellen dat ik geen schoenen junkie ben en ook geen Carrie Bradshaw met een kast vol schoenen maar ik kan zeker begrijpen waarom vrouwn zo blij kunnen worden als ze een mooi paar schoenen zien laat staan dat ze een paar kopen.

Een mooi paar schoenen kunnen een leven lang mee gaan. Dat is waarschijnlijk de reden waarom vrouwen rustig een maandsalaris betalen voor het perfecte paar. Ze gaan er altijd voor je zijn. Goed dat klinkt wat dramatisch maar het is wel waar. Als je ze goed onderhoud en gebruikt met zorg dan gaan ze heel lang mee.

Daarom verbaast het me wel eens dat veel bruiden schoenen kiezen voor hun trouwdag die ze waarschijnlijk maar een keer dragen. Echte trouwschoenen die worden bewaard in de doos en alleen worden gedragen op de trouwdag. Dat is toch zonde. Door schoenen te kiezen die comfortabel zitten en er geweldig uitzien krijg je de bonus dat je dagelijks aan die prachtige dag wordt herinnerd en die geweldige schoenen iedere keer opnieuw kan dragen.

Er is zoveel keuze dus kies iets moois en draag ze keer op keer.

Fijne vrijdag.Boek Review: Karen Rose

Category: Personal

Het heeft even geduurd voordat ik aan Karen Rose begon. Geen idee waarom want als echte thriller fan ben ik altijd op zoek naar iets nieuws om te lezen. Gelukkig had een vriendin van mij de hele serie en kon ik eentje proberen en dat was Have you seen her. Totaal anders dan bijvoorbeeld Karin Slaughter of Lisa Scottoline. Hardcore moord in combinatie met liefde op het eerste gezicht en natuurlijk heel veel misverstand tussen de held Speciaal Agent Steven Thatcher en de helding Jenna Marshall. 

Het boek heeft de leesdoor factor en ik wilde heel graag weten hoe het zou aflopen. Nu moet ik ook toegeven dat dit meer een boek is voor vrouwen dan voor mannen maar ik hoor graag als ik het mis heb. Wil je een goede thriller lezen met een flinke dosis love story dan is Karen Rose de auteur die je moet lezen.Be My Valentine

Category: Personal

Op deze dag van de liefde gaat de blogpost natuurlijk over Valentijn. Niet zo zeer wie we heimelijk bewonderen of onze liefde aan verklaren. Nee, een inspiratie post wat je kunt dragen op deze dag van de liefde of wat je kan dragen als je besluit om bijvoorbeeld een engagement sessie te doen.

En natuurlijk moet het rood zijn, de kleur van de liefde en heel veel ballonnen. Dus kijk en wees geinspireerd. Wil je meer weten over de items klik dan op de foto.

Fijne Valentijnsdag!

Be my ValentineFebruari Zelf portret

Category: Fotografie | Portrait

Ok ik krijg de smaak te pakken van het zelfportret. Deze keer heeft mijn lieve zus een aantal foto's gemaakt en ik was er helemaal klaar voor. Ja, voor de camera staan voelt altijd wat oncomfortabel maar gelukkig wordt dit altijd beter na een tijdje. Want ik ben geen fan als het aankomt om voor de camera te staan, waar. En als ik kan kiezen dan bevind ik me liever achter de camera, maar soms is het goed om uit mijn comfort zone te stappen.

Want dan weet ik weer hoe het voelt om voor de camera te staan en op die manier leer ik weer dat ik mijn bruidsparen moet blijven coachen voor een goed resultaat. Dus strike a pose!Gemoedsrust

Category: Fotografie | Personal

Er zijn dagen die voorbij gaan als of je op een roze wolk zweeft alles gaat goed en er zijn dagen die voorbij trekken in een dichte mist. Ik weet zeker dat we beiden kennen. Het is vast omdat de dagen nog kort zijn, te kort aan zonlicht, tekort aan vitamine D maar ik ben klaar om deze mist achter me te laten. Om de schoonheid van de dingen om me heen te zien. Ik ben altijd gaan, gaan, gaan, gericht op het doel en vergeet ik de reis. Dus zoek ik gemoedsrust en ga ik naar buiten om de koude frisse lucht in te ademen. Soms kun je de dingen niet versnellen. Er is een reden waarom alles in haar eigen tempo beweegt.

Het is nooit zo troosteloos als het wellicht lijkt. Waarom? Omdat schoonheid schuilt in alle seizoenen.Lancering: De Nieuw Website

Category: Fotografie

Als je hier vaak komt dan heb je het vast gezien. De verandering. Alles wat ik de afgelopen jaren heb gezien en geleerd over branding en webpresentatie is hier nu te zien. Ik presenteer met trots de lancering van de nieuwe website. Mijn kleine studio op het web. Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Het is fris en wit en met de sneeuw had de timing niet beter kunnen zijn.

Ik ben blij met het nieuwe design, de nieuwe blog en ik hoop dat ik jullie nog vaak terug zal zien.De boom en het bos

Category: Personal

Zo opeens was alles wit, alsof een deken op ons was neergedaald.  In anderhalf uur was alles bedekt. Het zou eigenlijk verboden moeten zijn. Ik bedoel sneeuw is bedoeld voor de Kerst niet voor februari waarna het hele land ontregeld is.

Ik werd er ook door afgeleid want ik had een hele blog post geschreven, met een titel over dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien en toen... raakte ik het kwijt. Weg, kon het nergens meer vinden. Dus het was opnieuw beginnen of het accepteren dat het weg was. Ik wilde weer opnieuw beginnen maar ik kon de juiste woorden niet meer vinden.

Dus accepteer ik dat het weg is en wat overblijft is een foto van een bos en bomen en sneeuw.Casual Style

Category: Personal

We moeten allemaal iets hebben om van te dromen. Toch? Wat zou je doen als geld geen probleem zou zijn? Als je in iedere winkel waar dan ook zou kunnen winkelen? Je hebt vast wel eens gedroomd wat je zou doen als je een groot fortuin zou hebben (ik zeker). Nu houd ik er ook van om op zoek te gaan naar leuke spullen. Dus wat is leuker dan een styling bord te maken met heel veel dingen die ik leuk vind.

Hierbij een overzicht van dingen die ik heel leuk vind. Ben weg van jeans, laarsjes, zonnebril, sjaal en tassen.