Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Ways to learn: Zach & Jody

Category: Fotografie

Afgelopen weekend heb ik zo vaak als kon voor mijn laptop gezeten om naar CreativeLive te kijken. Het is echt super hoeveel zij delen met fotografen over de hele wereld. De workshops zijn live te bekijken en als je ze nog een keer wil zien dan kun je de workshop kopen.

Deze keer hadden ze Zach en Jody Gray. Vorig jaar waren ze in Nederland en hebben we hun geweldige workshop live bijgewoond. Het was leuk om ze weer te zien en aangezien ze nu 3 dagen hadden konden ze nog meer informatie delen met het Internet.

Dus als je een fotograaf bent of geinteresseerd bent in fotografie en wil leren van de beste dan moet je echt even de CreativeLive website bekijken. Ze hebben nog een heleboel leuke workshops op stapel staan.Inspiratie: Dessert Tafel

Category: Fotografie | Wedding

Toen ze me vertelde dat ze een dessert tafel op hun bruiloft hadden was ik meteen enthousiast. Bruidsparen kiezen steeds vaker voor gestylde onderdelen en wat een betere manier dan je bruidspaar presenteren dan met een dessert tafel. Het ziet er niet alleen geweldig uit en smaakt nog beter, het is ook een plezier om het vast te leggen. Vorige week toen ik de bruiloft van Judith and Wim presenteerde wilde ik al meer laten zien van de dessert tafel maar dan was hun post veel te lang geworden.

Dus een separate post van al dit prachtigs. Judith en Wim hadden een dessert tafel van Sweet Appetite. Marieke is een getalenteerde patissier, die een dessert tafel en bruidstaart heeft gemaakt die helemaal bij Judith en Wim pasten. De lelietjes-van-dalen, de favoriete bloemen van Judith, die Marieke op de bruidstaart had gemaakt waren de kers op de taart.

Dus bekijk hier al dit lekkers.Love it

Category: Fotografie

We reden het halve land door and we gingen gelukkig in de goede richting (het was een goede dag). Ondanks een file aan de andere kant van de snelweg waren we op tijd voor de lancering. Gisteren waren we aanwezig bij het lanceringsfeest van de Love it. Een glossy met heel veel informatie voor bruidsparen die van alles willen weten over trouwen.

Op een geweldige locatie, Kasteel Wijenburg, de NTBO en We Love Trouwen lanceerden dit informatieve tijdschrift. Er was vuurwerk, champagne, cup cakes en bruidstaart om het te vieren. Maanden geleden zijn we gevraagd of we een bijdrage wilden leveren. Na al deze tijd was het heel leuk om het resultaat in het echt te zien.

Als je gaat trouwen dan kun je een eigen exemplaar krijgen door de Trouwbox aan te vragen.Waterland Wedding: Judith & Wim

Toen hij het cafe binnenliep wist hij niet dat deze avond zijn leven voor goed zou veranderen. Hij wist niet dat hij een meisje zou ontmoeten, niet zo maar een meisje maar het mooiste meisje van de wereld, de liefde van zijn leven. Een blik was genoeg, ze zag hem en mocht hem meteen en als hij haar test zou doorstaan dan kon het wel eens interessant worden. Hij slaagde met vlag en wimpel zonder te weten dat hij getest werd. Een ding was duidelijk, ze had haar match gevonden en het hielp natuurlijk dat hij ook nog eens heel goed kon zoenen.

Fastforward 4,5 jaar. Ze gingen duiken en Judith voelde zich rusteloos, alsof ze voelde dat er iets stond te gebeuren. En dat er iets gebeurde werd duidelijk toen Wim haar daar op de bodem van de Caribische oceaan verraste met zijn aanzoek en twee bordjes op hield met de vraag: "Wil je met me trouwen?"
En dat deed ze op hun eerste lustrum precies 5 jaar na die eerste ontmoeting. In een prachtige jurk, de eerste die ze had gepast. Net als met Wim wist ze meteen, dit is 'm.

Wim en Judith, dank. Dank voor jullie vertrouwen, dat jullie ons deelgenoot hebben gemaakt van jullie dag en dat wij deze mochten vastleggen. Jullie zijn twee hele bijzondere mensen. Vergeet nooit deze prachtige dag en de liefde die jullie voor elkaar voelen en het leven zal goed zijn. Heel veel plezier in Tanzania.

Wil je meer zien van deze bruiloft CLICK HERE FOR THE SLIDESHOW.

Merel van Pure Glamour zorgde voor prachtig haar en make-up.

Wim bereidde zich voor bij VIP Fashion.

Sharp dressed man.

Te gekke bruidskaplaarsjes om haar schoenen te sparen.

Judith zag er prachtig uit.

Trouwjurk: De Witte Markies

Schoenen: Rainbow

Bruidskaplaarzen: Weddington Boots

Hair and Make-up: Merel van Pure Glamour

Pak: VIP Fashion

Schoenen: Handgemaakt

Boeket: Dennis' Pots and Plants

Trouwlocatie: Landgoed Waterland

Dessert tafel: Marielle van Sweet Appetite

Schilderij: Ferdinand van Feest in Verve

Video: Rianne en Daan van RiDaLiNa de Trouwdag

Category: Fotografie

En dan is de bruiloft voorbij, onvoorstelbaar als je nu nog volop aan het plannen bent, dromen hoe de dag eruit gaat zien. Jullie stoppen zoveel tijd in het plannen van jullie dag om er voor te zorgen dat het perfect is. En dan word je wakker, is de taart op, is de muziek gestopt en doen je voeten pijn van al dat dansen.

Maar wat gebeurd er dan? Een ding wat zal blijven is de fotografie. Natuurlijk willen jullie het resultaat zo snel mogelijk zien. Jullie willen nogmaals de dag beleven, de herinneringen en de mooie momenten. Het is onze ultieme doel om mooie, memorabele foto's vast te leggen en deze zo snel mogelijk aan de bruidsparen op te leveren. We hebben een simpel proces om de foto's aan onze klanten beschikbaar te stellen. Hier een klein overzicht van wat je kunt verwachten na de bruiloft:

1. Als we een bruiloft op vrijdag of zaterdag vastleggen, staat op maandag de preview op de blog.

2. Een week na de bruiloft staat de complete blog post en de slideshow op de blog.

3. Twee weken na de bruiloft worden de bewerkte foto's aangeleverd op disc.

4. Kiest het bruidspaar voor een album, dan worden de foto's in een online galerij geplaatst als de disc wordt opgeleverd zodat het bruidspaar hun album foto's kunnen selecteren.

5. Afhankelijk van de albummaatschappij duurt het ongeveer 3-4 weken voordat het album wordt afgeleverd.

Het is een eenvoudig recht toe recht aan proces en zorgt er voor dat bruidsparen snel hun foto's kunnen zien.