Mooie trouwfotografie voor Verliefden

De Deining Family shoot preview

Category: Family

Ik ontmoette Thessa vorig jaar toen ze een van de ceremonie meesters was bij de bruiloft van René and Mireille in Castricum en het leek wel of we elkaar al jaren kenden. We hielden contact via Twitter en toen ze me een aantal maanden geleden vroeg of ik een family sessie wilde doen was ik niet alleen vereerd maar ook ontzettend blij. Als een verrassing voor haar schoonouders was de sessie met hun kinderen en kleinkinderen.

De locatie was snel gevonden want omdat we zulke leuke herinneringen hadden aan De Deining vorig jaar met de bruiloft besloten we dat we deze locatie te kiezen. We kozen een datum voor een zondag en terwijl de rest van het land bedekt was onder een dik regendek hadden wij een middag in de zon. We hadden hadden echt geluk.

We hadden een geweldige middag en de familie deed het geweldig voor de camera. Ik laat snel meer zien maar hier alvast een preview.Engagement: Judith and Wim

"Ik heb een plan." vertelde Wim zijn moeder zonder het hoe en wat toe te lichten. Weet je Judith had al menigmaal gezegd dat ze niet wilde trouwen. Ze hield van Wim en Wim hield van haar en dat was meer dan genoeg. Maar daar was Wim het niet mee eens. Hij wilde de wereld laten zien dat deze prachtige vrouw aan zijn zijde niet zo maar een vriendinnetje was maar de liefde van zijn leven en hij wist dat zij er precies zo over zou denken als hij het haar zou vragen.

En dus ging Wim naar een juwelier en goudsmid en zo kwam een ring tot stand met daarin alle elementen die hij zo prachtig vind aan Judith. Want de ring is geraffineerd, slim en bovenal heel mooi.

Alle ingrediënten waren aanwezig om Judith ten huwelijk te vragen nu alleen nog een locatie. Die diende zich aan toen ze besloten om te gaan duiken op Bonaire. Met een ring die brandde in zijn broekzak gingen ze op weg. En op dit eiland, in deze romantische setting twijfelde Judith geen moment. Haar hart smolt toen ze zijn vraag hoorde, de ring zag. Er was maar een antwoord dat ze kon geven en dat was ja.

Wim en Judith ik vond het erg leuk om met jullie door Haarlem te wandelen en ik kijk uit naar jullie bruiloft volgend jaar.

Als je meer van deze sessie wil zien kijk dan naar de slideshow HIER.Museum Cafe Wedding Preview: Meike and Martijn

Category: Fotografie | Wedding

De lucht werd donkergrijs, donder en bliksem volgde. Het was nog vroeg in de ochtend maar een ding was al duidelijk. De bruiloft van Meike en Martijn begon met een klap en zou zeker niet geruisloos voorbij gaan. Alle weerstations waren het daar mee eens. Regen, onweer en felle winden zouden volgen zeker in Amsterdam en omstreken.

Jij neemt toch het weer mee? vroeg Meike me en ik knikte en keek met vrees naar buiten. Maar de lucht klaarde op een paar verdwaalde zonnestralen priemde zelfs door het wolkendek. Een wonder? Engeltjes die waken over Meike en Martijn? Geen idee maar het voelde als een klein wondertje toen we naar buiten gingen voor hun sessie zonder dat er ook maar een druppel viel. We keken continue naar boven om te zien of er donkere wolken aan kwamen terwijl Meike en Martijn alleen maar oog hadden voor elkaar. En die donkere wolken? Die waren nergens te bekennen.

Daarom een eerste preview van Meike en Martijn.Engagement preview: Judith and Wim

Een liefdesverhaal een verhaal over liefde is er iets mooier dan dat? Twee mensen die die ene persoon vinden, een soul mate een persoon waarmee een verbinding bestaat die ze nog nooit eerder hebben ervaren. En met een love story ontmoet een jongen een meisje, zoals Wim en Judith. Hij kwam uit het westen en zij uit het oosten en ze ontmoette elkaar in het noorden tijdens hun studie. Judith was eigenlijk al klaar maar bleef nog even in haar studentenstad, onbewust, wachten op de man van haar dromen. Die ze vond tijdens een avond uit, niet wetende dat na deze ontmoeting haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

Deze week had ik het genoegen om samen met Judith en Wim door de straten van Haarlem te wandelen voor hun engagement sessie. Het werd een heerlijke avond en spraken we over hun trouwdag begin volgend jaar. Hier natuurlijk een preview van hun sessie.Behind the scenes

Category: Fotografie

Ik moet een wat vastere hand krijgen als ik de camera beweeg en opletten dat ik niet te veel uit beeld laat gaan maar het leek me wel een leuk idee om een kleine video te creeeren met wat behind the scenes shots tijdens de shoot met Novian. Zo kunnen jullie ook de andere fotografen waarme we hebben samengewerkt tijdens de shoot Anne, Rurie and Peter, en I.Ayu.Een mooie dag

Category: Personal | Wedding

Het is een mooie dag vandaag want het is precies 2922 dagen, 70128 uur en 4.207.680 minuten gelegen dat we 'Ja, dat wil ik' uitspraken. Ieder jaar dat we een beetje ouder worden en onze trouwdag een jaar verder weg is blijf ik nog altijd ieder moment alsof het gisteren was.

Omdat ik voor altijd deze dag zal herinneren.De Duif Church Wedding: Yulia and Jochem

Yulia begon haar dag in een prachtige suite in het Amstel Hotel. Een plek van schoonheid en karakter net als Yulia. Ze straalde toen ze de suite binnen kwam na haar bezoek aan de kapper. Haar bruidsmeisje, drie van haar beste vriendinnen, waren al helemaal klaar om haar nog mooier te maken in haar bruidsjurk terwijl haar moeder goedkeurend toe keek.

Begeleid door vrolijke Russische gezang vertrokken we met een salon boot naar de Duif waar Jochem vol verwachting stond te wachten op haar aankomst. Haar vader liep haar naar het altaar en Jochem was zichtbaar geraakt door de schoonheid van de vrouw die naar hem toeliep. Die binnen enkele ogenblikken I Do zou zeggen. Met deze twee woorden werd hun leven verbonden, net als de kleine kaarsen die de union kaars helder liet branden. Zoals de losse regendruppels die tesamen een ocean vulden (of in Jochem en Yulia's geval de grachten), en ze samen bracht.

En dat maakte ze blij terwijl ze een toast uitbrachten in de Industrieel Grote Club, waar ze hun receptie en feest hadden, omringt door mensen die van ze houden en ze het allerbeste toewensen in het leven. Jochem en Yulia jullie zijn een prachtig paar, blijf stralen zoals de union kaars en het pad verlicht naar een mooie toekomst. Dank dat wij onderdeel mochten zijn van jullie dag.

Als je meer wilt zien van deze prachtige bruiloft kijk dan HIER voor de slideshow.

Mooie schoen van L.K. Bennett.

En een prachtige jurk van Suzanne Neville.

 

Yulia je bent prachtig.

Een stropdas knopen is een serieuze aangelegenheid.

Schoenen:L.K. Bennett

Bruidsjurk: Suzanne Neville

Trouwlocatie: De Duif Church

Feestlocatie: De Industrieele Groote ClubDurf te ontdekken + Organisch

Category: Fotografie | Personal

Soms gaat het niet om het geld, soms gaat het niet om "we moeten u dan 250 euro's in rekening brengen.", soms is het niet ik doe iets voor jou wat doe jij voor mij. Want soms is het we zijn blij om je te helpen, graag gedaan. Want soms gaat het om kom wat eerder dan laat ik de beste locaties zien. Want soms gaat het om gewoon plezier hebben!

Het bestaat, zij bestaan, mensen met een groot hart, mensen die willen delen, mensen die het beste met jou voor hebben. Het is een kwestie van ze vinden. Geef niet op, ze zijn daar ergens en als je ze vindt dan weet we ze zijn. Dat is alles. Durf ze te vinden, ze te ontdekken.

Vandaag wil ik het leuke kleine winkeltje van De Groene Ham laten zien waar we onze styled shoot mochten vastleggen. Al hun producten organisch en met prachtige kleuren.Styled Shoot: Novian

Category: Fotografie | Wedding

Hier zijn dan de foto's van de fotosessie met Novian en ik heel erg trots op het resultaat. Ik heb Novian begin van dit jaar ontmoet en kon het direct goed met haar vinden. Ze is zo'n vrolijk, met een bubbly persoonlijk die plezier uitstraalt. Ze had toen haar trouw fotograaf al gevonden voor haar bruiloft in juni maar we hielden contact. Dus toen we begonnen na te denken over een styled shoot was een persoon waar ik meteen aan dacht en dat was Novian.

Toen ik haar vroeg of ze mee wilde doen zei ze direct ja. "Dan kan ik nog een keer mijn trouwjurk aan!" zei ze. En wat een prachtige jurk was het en ik was precies op tijd want ze wilde eigenlijk haar jurk laten aanpassen en de jurk korter maken. Geen halve maatregelen want Novian was zo enthousiast dat ze een birdcage kocht. Het stond haar geweldig.

Novian dank je wel dat je ons wilde helpen met de sessie. Veel plezier met het resultaat.

 

 De Duif Church Wedding preview: Yulia and Jochem

Category: Wedding

Ze bleef haar trip naar Amsterdam uitstellen. Van origine afkomstig uit Rusland maar wonend in Londen wilde ze al vaker gaan maar iedere keer kwam er iets tussen en moest haar ticket worden verzet. En toen besloot ze om te gaan, geen uitstel meer, op naar Amsterdam.

Ze had op dat moment geen idee dat dit weekend haar hele leven zou veranderen. Want op een feestje in Amsterdam ontmoette ze Jochem. Ze konden het van af het eerste moment goed vinden, hadden vanaf het eerste moment plezier. Toen hij ontdekte dat ze in Londen woonde beloofde hij dat hij haar snel zou komen bezoeken. Vast dacht Yulia en dacht dat hij nooit tickets zou boeken om naar haar toe te komen. Maar Jochem is een man van zijn woord en twee weken later waren de vliegtickets geboekt en de rest is history.

Ondanks dat ze nu samen in Londen wonen besloten ze om afgelopen weekend te trouwen in de stad waar het 3,5 geleden allemaal begon. Ondanks dat Amsterdam moeite heeft deze zomer om te laten zien hoe mooi ze kan zijn was het een prachtige dag.

En natuurlijk een mooie foto van Yulia en Jochem.