Mooie trouwfotografie voor Verliefden

De Deining Family shoot preview

Category: Family

Ik ontmoette Thessa vorig jaar toen ze een van de ceremonie meesters was bij de bruiloft van René and Mireille in Castricum en het leek wel of we elkaar al jaren kenden. We hielden contact via Twitter en toen ze me een aantal maanden geleden vroeg of ik een family sessie wilde doen was ik niet alleen vereerd maar ook ontzettend blij. Als een verrassing voor haar schoonouders was de sessie met hun kinderen en kleinkinderen.

De locatie was snel gevonden want omdat we zulke leuke herinneringen hadden aan De Deining vorig jaar met de bruiloft besloten we dat we deze locatie te kiezen. We kozen een datum voor een zondag en terwijl de rest van het land bedekt was onder een dik regendek hadden wij een middag in de zon. We hadden hadden echt geluk.

We hadden een geweldige middag en de familie deed het geweldig voor de camera. Ik laat snel meer zien maar hier alvast een preview.Engagement: Judith and Wim

"Ik heb een plan." vertelde Wim zijn moeder zonder het hoe en wat toe te lichten. Weet je Judith had al menigmaal gezegd dat ze niet wilde trouwen. Ze hield van Wim en Wim hield van haar en dat was meer dan genoeg. Maar daar was Wim het niet mee eens. Hij wilde de wereld laten zien dat deze prachtige vrouw aan zijn zijde niet zo maar een vriendinnetje was maar de liefde van zijn leven en hij wist dat zij er precies zo over zou denken als hij het haar zou vragen.

En dus ging Wim naar een juwelier en goudsmid en zo kwam een ring tot stand met daarin alle elementen die hij zo prachtig vind aan Judith. Want de ring is geraffineerd, slim en bovenal heel mooi.

Alle ingrediënten waren aanwezig om Judith ten huwelijk te vragen nu alleen nog een locatie. Die diende zich aan toen ze besloten om te gaan duiken op Bonaire. Met een ring die brandde in zijn broekzak gingen ze op weg. En op dit eiland, in deze romantische setting twijfelde Judith geen moment. Haar hart smolt toen ze zijn vraag hoorde, de ring zag. Er was maar een antwoord dat ze kon geven en dat was ja.

Wim en Judith ik vond het erg leuk om met jullie door Haarlem te wandelen en ik kijk uit naar jullie bruiloft volgend jaar.

Als je meer van deze sessie wil zien kijk dan naar de slideshow HIER.Museum Cafe Wedding Preview: Meike and Martijn

Category: Fotografie | Wedding

De lucht werd donkergrijs, donder en bliksem volgde. Het was nog vroeg in de ochtend maar een ding was al duidelijk. De bruiloft van Meike en Martijn begon met een klap en zou zeker niet geruisloos voorbij gaan. Alle weerstations waren het daar mee eens. Regen, onweer en felle winden zouden volgen zeker in Amsterdam en omstreken.

Jij neemt toch het weer mee? vroeg Meike me en ik knikte en keek met vrees naar buiten. Maar de lucht klaarde op een paar verdwaalde zonnestralen priemde zelfs door het wolkendek. Een wonder? Engeltjes die waken over Meike en Martijn? Geen idee maar het voelde als een klein wondertje toen we naar buiten gingen voor hun sessie zonder dat er ook maar een druppel viel. We keken continue naar boven om te zien of er donkere wolken aan kwamen terwijl Meike en Martijn alleen maar oog hadden voor elkaar. En die donkere wolken? Die waren nergens te bekennen.

Daarom een eerste preview van Meike en Martijn.Engagement preview: Judith and Wim

Een liefdesverhaal een verhaal over liefde is er iets mooier dan dat? Twee mensen die die ene persoon vinden, een soul mate een persoon waarmee een verbinding bestaat die ze nog nooit eerder hebben ervaren. En met een love story ontmoet een jongen een meisje, zoals Wim en Judith. Hij kwam uit het westen en zij uit het oosten en ze ontmoette elkaar in het noorden tijdens hun studie. Judith was eigenlijk al klaar maar bleef nog even in haar studentenstad, onbewust, wachten op de man van haar dromen. Die ze vond tijdens een avond uit, niet wetende dat na deze ontmoeting haar leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

Deze week had ik het genoegen om samen met Judith en Wim door de straten van Haarlem te wandelen voor hun engagement sessie. Het werd een heerlijke avond en spraken we over hun trouwdag begin volgend jaar. Hier natuurlijk een preview van hun sessie.Behind the scenes

Category: Fotografie

Ik moet een wat vastere hand krijgen als ik de camera beweeg en opletten dat ik niet te veel uit beeld laat gaan maar het leek me wel een leuk idee om een kleine video te creeeren met wat behind the scenes shots tijdens de shoot met Novian. Zo kunnen jullie ook de andere fotografen waarme we hebben samengewerkt tijdens de shoot Anne, Rurie and Peter, en I.Ayu.