Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Mooie verpakking

Category: Fotografie | Wedding

Haar ogen begonnen te stralen toen ze het zag liggen aan het einde van de tafel. Ja als ze nog twee happen zou nemen dan mocht ze het open maken. Het papier zat strak om het cadeau en een mooi lint maakte het af. Voorzichtig nam ze het cadeau in haar handen inspecteerde ze het voor dat ze het open maakte nog altijd die glinstering in haar ogen. Van blijdschap, dat is wat een mooie verpakking doet, het laat je hart een sprongetje maken en tovert een glimlach op je gezicht. Onlang gaf ik een cadeau aan de dochter van een vriendin van mij. Die verwachtingsvolle blik in haar ogen zich afvragend wat in het kon zijn. Zich afvragend of ze het wel of niet wilde open maken.

Dat is wat ik altijd het leukste vind aan cadeau's bedenken wat het zou kunnen zijn. Dat is ook wat ik met mijn verpakkingen wil. Het moet je nieuwsgierig maken als je het ziet en je ogen doen oplichten van plezier. En ik denk dat ik daarin geslaag ben. Ik vind deze nieuwe look geweldig. Het is elegant en chic, zwart en wit met een mooi lint. Mooie verpakking.Engagement: Meike en Martijn

Category: Engagement

Hun blikken kruisden en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik ken hem iets langer dan 6 jaar, zei ze daarmee mijn vraag beantwoordend hoe lang ze elkaar al kennen. Maar op 1 juli kent Martijn mij precies 6 jaar. Dus ik ken hem dus langer.

Ze speelden in hetzelfde muziekgezelschap en terwijl Meike Martijn direct leuk vond was hij ergens anders met zijn gedachten. Ze probeerde bij hem in de buurt te komen, probeerde met hem te praten maar Martijn had zich als doel gesteld een vork te vinden voor zijn eten en Meike vervloekte dat zij er geen had. Hun wegen scheidden zich daar zonder dat Martijn wist dat hij de kans had gemist om dit leuke meisje te ontmoeten.

Maar ze zouden elkaar weer ontmoeten bij een optreden een aantal maanden later. Meike was er niet op bedacht dat ze Martijn zou tegen komen en was verrast toen ze hem tegen het lijf liep. Deze keer had Martijn haar direct in het vizier. Ze praten, lachten en babbelden de avond weg en het lot had bepaald op die avond.

Deze zomer maken ze het officieel en zeggen ze ja tegen elkaar. Ik kijk uit naar hun bruiloft op een prachtige plek in het hart van Amsterdam. Wil je meer van deze sessie zien kijk dan HIER.

Tot die tijd laat ik jullie achter me de foto's van hun engagement shoot.Arnhemsmeisje Feature

Category: Wedding | Gepubliceerd

Het is altijd een compliment als foto's worden gepubliceerd. Deze keer is het helemaal speciaal omdat een van onze bruidsparen zo enthousiast waren over hun trouwfoto's dat ze besloten om hun foto's te delen met Arnhemsmeisje, een trouw inspiratie blog. Je kunt je, je voorstellen hoe trots we zijn dat Giullitta en Liselotte de foto's van hun trouwdag wilden delen.

Als je het zelf wil zien kijk dan HIER om meer te zien.Een zacht plekje om te landen: Admiron Photography Facebook Page

Category: Fotografie

De deur stond al open toen ik aankwam en leidde me naar de warme kamer die sfeervol was verlicht. Haar ogen straalde toen ze me zag. Ze opende haar armen en de omhelsing die volgde voelde goed. Ze dirigeerde me direct naar het grote bankstel vol met kussens dat uitnodigend op mij wachtte. Ik kreeg bijna de neiging om mijn voeten op tafel te laten rusten zoals ik wel vaker doe thuis. Ze had het vast niet erg gevonden maar ik kon de verleiding weerstaan. Uit het niets verscheen een drankje alsof ze precies weet wat ik graag drink en natuurlijk weet ze dat, waar ik van houd. Ik nam een slok, sloot even mijn ogen en voelde me tevreden, om hier te zijn met deze speciale mensen.

Dat is hoe het voelt om bij vrienden te zijn die je goed kennen, waar de deur altijd open staat en waar welkom bent. Het is een zacht plekje om te landen.

Dat is precies het gevoel wat ik ook voor mijn Facebook page wil. Ik moet nog veel leren van dit Facebook gebeuren maar afgelopen weeken heb ik een warm welkom gecreeerd voor al mijn Facebook Page bezoekers, zie hier de welkom pagina. Je kunt van daar uit naar de website gaan, of naar deze blog, mij bezoeken op Twitter of me een email zoeken. Alles is binnen handbereik voor jou gemak.

Dus ga even kijken op Admiron Photography Facebook Page en voel je welkom. Klik op [like] op weg naar binnen en veel plezier.Inspiratie: Lonny Magazine

Ik draai de volume knop nog wat verder open, strek mijn armen terwijl ik met mijn hand het stuurwiel vast heb als een coureur die eens flink gas gaat geven. Tegelijkertijd tikken mijn vingers mee met de ritme van de muziek. Als ik alleen in mijn auto ben, dan ben ik de nummer 1 entertainer in de wereld. Ik zing alsof niemand het hoort/ziet en ik weet zeker dat het zo is want de ramen zouden spontaan springen. Ik ben geen zangeres, nooit geweest en zal het waarschijnlijk nooit worden. Maar het weerhoud me er niet van om luid mee te zingen. Niets is leuker dan dan dat. Maar wat heeft dat te maken met de titel van deze post Mireille? Ik heb geen idee anders dat het een beetje inzicht geeft in wie ik ben en waar ik van houd.

Zoals ik eerder heb verteld ben ik een lezer en dan zo'n beetje alles wat ik in handen krijgen. En ondanks dat ik nog niet om ben naar het nieuwe (lees iPad) en ik nog steeds niet weet of ik wel om wil ben ik wel al om naar het lezen van magazines online. Ik lees Photoshop User Magazine online, wat een leuk blad is en een aantal weken geleden kwam ik langs Lonny Magazine. Wij gingen vroeger vaak eten bij een Indonesisch restaurant wat Lonny's heette maar wat niets met dit tijdschrift te maken heeft. Want dit magazine is tot de nok toe gevuld met woon inspiratie. En wat erg handig is als je iets ziet wat je leuk vindt en je wil er meer over weten dan klik je er op en opent zich een nieuw browser window die je naar de site leidt. Geweldig magazin. Geen abonnement nodig want het is gratis.

Hoop dat je het ook leuk vind ook al ga je misschien niet verbouwen of opknappen het is leuk om te kijken. Fijn weekend. Klik op Lonny en je gaat naar de site.