Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Het leven wat eenvoudiger maken

Category: Fotografie

Albums ontwerpen is een wereld op zich. Er zijn heel veel verschillende manier om een album te creeeren. Natuurlijk kun je ze ontwerpen in Indesign of Photoshop en sommige album leveranciers hebben hun eigen design tools. Maar ik heb nu een geweldig tool gevonden voor album ontwerp. Photojunction. Dit tool is beschikbaar gesteld door album leverancier Queensbury uit New Zealand. Zij maken prachtige en zeer exclusieve albums.

Het mooie is dat ze Photojunction beschikbaar stellen aan fotografen en album ontwerpers met heel veel mogelijkheden. Het heeft de mogelijkheid om templates van verschillende album leveranciers te gebruiken die hopelijk het leven wat eenvoudiger kunnen maken. Afgelopen weekend heb ik er een beetje mee gespeeld en ga zeker dit tool gebruiken als ik mijn volgende album ga gebruiken.Bruid & Bruidegom artikel

Vorige week liet ik al weten dat een van onze bruiloften is gepubliceerd in Bruid en Bruidegom magazine. Dit tijdschrift het meest gelezen bruidsblad van Nederland. Met zo veel lezers zijn wij natuurlijk heel trots dat zij onze foto's kunnen zien en het verhaal kunnen lezen van Dennis en Marine. Dus vandaag willen we het artikel al met jullie delen.

Omdat het zo mooi is geworden en omdat we super trots zijn. Je kunt het artikel hier lezen.

 Shots that make me Happy

Category: Fotografie

Met nog twee dagen zon te gaan zijn we dicht bij een warmte record voor het voorjaar. Vreemd toch hoe aan de ene kant van de wereld een tornado zo huishoudt terwijl wij hier zulk geweldig weer hebben en een vulkaar in IJsland weer voor luchtverkeersproblemen zorgt.

Met de zon en de natuur die snakt naar regen dacht ik een shot that makes me happy. Een foto van schoenen natuurlijk.Los laten

Category: Personal

De wind waaide hard en donkere wolken pakte zich samen. De ochtend was alleen maar regen en de vooruitzichten voor de middag konden alle kanten. Normaal gesproken ben ik een mooi weer speler als het op golf aan komt maar we hadden een golf clinic en of het dan regen maakt niet uit je gaat de baan in. Ik was een beetje terughoudend om naar een clinic te gaan was bang dat ik allerlei nieuwe routines te moeten leren terwijl ik op een bepaalde manier ben gewend te spelen. Het weer bleef goed en we hadden een super middag. Samen met Inge, Jacques en Ronald deden we een putting game. Ronald won en ik heb iets nieuws geleerd bij het putten wat ik zeker ga gebruiken.

Maar het belangrijkste wat ik heb geleerd is op de driving range. Ik wil graag verder slaan. Greg onze leraar zei tegen me. Je swing ziet er goed uit, technisch is alles prima en als je zo wil blijven spelen moet je niets veranderen. Nou dat klonk goed maar ik wil graag verder slaan. Het antwoord is eenvoudig vertelde Greg me. Het enige wat je moet doen is los laten. Wow dat is simpel. Nou ik dacht dat bij golf ik verder zou slaan als ik alles onder controle zou hebben. Maar ik knijp mijn clubs zo wat fijn en dat is niet de bedoeling. Net als met veel andere dingen in het leven heb ik gisteren geleerd dat los laten niet zo simpel is. Ik verliet de range dus met iets om over na te denken. Als ik progressie wil maken en beter wil worden dan moet ik los laten. En dat geldt niet alleen voor mijn golfswing.

Inge had haar camera mee en ik mocht een aantal op de blog zetten. Dank Inge.
Mijn Moestuin

Category: Personal

Het is vrijdag en de week is alweer voorbij. Een leuke week met een hele grote mijpaal waarvan ik hoop dat er nog meer zullen volgen. Het is leuk om te zien hoe al onze inspanningen worden beloond. Als ik zo door mijn tuin loop zie dat dit ook hier van toepassing is. Een tijdje terug liet ik mijn moestuin projectje zien. De wonderen van groenten is dat met de juiste hoeveelheid water en wat zon de zaadjes groeien. Er is veel droogte geweest maar ik ben toch verwonderd wat er allemaal al groeit op het moment.

Hier een kleine update wat er al boven de grond te zien is.