Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Validation

Category: Personal

Mijn zus stuurde dit via de mail wat ze op de Twitter van Mike Larson had gezien en het is iets heel moois. Als we allemaal een stap extra zouden zetten, eens zouden herkennen wat een ieder in zich heeft, dan zou de wereld iedere dag een prachtige plek zijn. Validatie, we zoeken het allemaal en kijk wat er gebeurd als we het krijgen. Iets moois.White by Vera Wang

Category:

Vraag een meisje naar de jurk die ze wil dragen op haar trouwdag, de jurk van haar dromen dan is de kans heel groot dat ze twee woorden zal zeggen namelijk: Vera Wang. Maar tot recentelijk was dat wat het in de meeste gevallen bleef, een droom. Maar daar is verandering in gekomen want Vera Wang heeft in samenwerking met Davids Bril een special nieuwe lijn geintroduceerd White by Vera Wang. Deze lijn van 12 jurken is in februari voor het eerste gepresenteerd en zijn echt adembenemend mooi. Maar het beste moet nog komen want zijn de "gewone" jurken een flinke aanslag op je portemonnai deze jurken zijn veel budget vriendelijk want ze beginnen bij $600 en lopen tot $1400 wat echt een koopje is voor deze jurken. Ze zijn dus ook beschikbaar bij davids Bridal en worden ook internationaal bezorgd dus je kunt een jurk online bestellen.

En nu is ook bekend gemaakt dat naast de voorjaars collectie Vera Wang ook nog een bruidsmeisjes collectie gaat introduceren bij Davids Bridal en dat deze vanaf juni beschikbaar zijn. De eerste sneak peak gaat al rond op het internet en deze ziet er ook eer prachtig uit. Wees eerlijk wil je niet heel snel gaan trouwen als je al deze jurken ziet?V

Foto's van DavidsBridal websiteBoek Review: Fine Art Wedding Photography

Category: Fotografie

Soms kun je een boek beoordelen door alleen naar de omslag te kijken zonder de inhoud te hebben gezien. De eerste keer dat ik Fine Art Wedding Photography van Jose Villa zag wist ik dat de inhoud prachtig zou zijn. Meer dan 150 pagina's schoonheid en informatie van Jose Villa zelf. Hoe is gestart in fotografie en waarom hij nog steeds als een van de weinige nog met film werkt in plaats van digitaal. Het boek is verdeeld in 3 delen een deel met de technische kant van fotografie (light, compositie, kleur) en hoe hij zijn meesterwerken creeert en hoe jij als lezer dit ook kunt bereiken met digitaal. Dat wordt natuurlijk nooit helemaal hetzelfde maar dat is ook niet de bedoeling. Als inspiratie werkt het prima

Het tweede deel gaat over de trouwdag en hoe hij deze aanpakt. Wat hij erg goed doet is de manier waarop zijn fotografie er uitspringt en anders is dan wat andere maken. Hij laat zien hoe hij dat doet. Ieder hoofdstuk eindigt met een lessons learned van Jose. Dingen die hij tijdens een trouwdag heeft meegemaakt en wat hij ervan heeft geleerd. Geeft meteen jou als lezer tips en iets om over na te denken. Het derde deel is geheel gewijd aan de business kant van fotografie en hoe je de volgende stap kan maken.

Ik vind het een heel leuk boek al was het alleen al om alle prachtige foto's waarmee het boek is gevuld. Het leest snel en makkelijk weg en geeft ook informatie over o.a. poseren, prijzen en marketing. Misschien niet super gedetailleerd het bork had voor mij nog wel dikker gemogen maar het geeft inzicht in hoe Jose het aanpakt. Als je van mooie trouwfotografie houdt dan is dit het boek voor jou.In bloei

Category: Fotografie | Personal

Zo vlak voor het paas weekend lijkt het wel of we midden in august zitten. De zon staat hoog aan de hemel, een kleine bij zoemt om mijn hoofd en een zucht verlaat mijn mond. Geen zucht van moeiheid of frustratie maar een van tevredenheid. Wat is de wereld mooi in het voorjaar. Het is april en de bomen komen langzaam in het blad. Ik heb mijn moestuin wat water gegeven want de eerste sprietjes komen al boven de grond en ik zal snel nog wat andere groenten en kruiden planten dan ben ik op tijd om te oogsten.

Dat is het leven op tijd zaaien om dan later te kunnen oogsten. Mijn oog valt op de appelboomen die vol in de bloesem staan. Vreemd genoeg verveelt het me nooit en pak ik mijn camera om een aantal foto's te maken met mijn macro. De kleuren de geur. Ik kijk naar de boom en realiseer me als ik ze nu goed verzorg ik daar straks weer de vruchten van kan plukken.

Fijn weekend.De trouwjurk

Category: Wedding

De trouwjurken draaide op een plateau in het rond. Ze probeerde verloofde vrouwen aan te spreken, om ze naar binnen te lokken en ze te passen. Nu ben ik al getrouwd en heb dus geen trouwjurk nodig maar ik vind het nog altijd leuk om jurken te kijken. Ik ben nog altijd blij met de jurk die ik destijds heb gekozen en weet nog dat ik dacht nooit mijn jurk te vinden tot die ene.

Toen we in de straten van Rome langs een trouwatelier liepen en ik de jurken daar zag rond draaien moest ik gewoon even kijken. Zou ik een van deze jurken kiezen als ik nu zou gaan trouwen? Geen idee maar deze jurken waren te mooi om gewoon voorbij te lopen.Als in Rome

Category: Personal

Waar moet je beginnen als je in Rome bent? Welke bezienswaardigheden wil je bekijken? Alleen al het hotel uit lopen die midden in de stad lag, lag om de hoek bij mooie locaties. De temperatuur was eerst wat aan de koude kant maar ging snel omhoog in het weekend en konden we langs allerlei de highlights van Rome lopen. We zagen het Vaticaan, hebben heerlijk gegeten en op een fiets gezeten. Ja we hebben gefietst in het knotsgekke verkeer van Rome en hebben het overleeft.

Als in Rome bent doe dan als de Romeinen nou dat ging niet helemaal op want we hebben nauwelijks fietsende Romeinen gezien. Fietsen is niet iets wat ik vaak doe maar ik heb geleerd om iedere dag iets te doen waar ik angst voor heb dus heb ik dat gedaan (al moet ik bekennen dat ik niet weet of ik het nog weer snel weer zou doen). Wat me het meeste opviel was de grote hoeveelheid mensen op straat. Toeristen overal, de Trevi fontein verdween zo wat achter die mensen massa.Una giornata particolare

Category: Fotografie | Personal

Rome is een bijzondere stad. Oude gebouwen, historische plekken, smalle straten, kerken, pleinen en beelden. Maar als ik aan Rome denk dan zie ik ook zwart wit fotos van films als una giornata particolare. Terwijl we door de straten van Rome slenterde zag ik deze foto en moest deze vastleggen want dit Guess meisje lijkt als twee druppels water op Sophia Loren.

Ik zal nog meer foto's van Rome laten zien maar ik wilde de week starten met een foto ter inspiratie hoe een foto die niet zo lang geleden is genomen er uit kan zien als een hele oude foto..Life is a gift

Category: Personal

Ongelooflijk dat er alweer een jaar voorbij is? Ik kan dat natuurlijk over iedere dag zeggen maar vandaag is speciaal. Vandaag vier ik mijn verjaardag en mag ik weer een jaar optellen bij mijn leeftijd. Deze dag helpt me eraan herinneren dat het leven een geschenk is iedere dag opnieuw.

Fijne dag.College hotel

Category: Fotografie | Personal

Gisteren vierde het NTBO branche organisatie voor de trouw industrie haar eerste jaarsbestaan met een borrel. Ongeveer 200 professionals kwamen om wat te drinken, te mixen en te ontmoeten. Een aantal vendoren kwamen hun producten zien en de ambiance was geweldig. Ik dacht dat het behoorlijk intimiderend kon zijn, al die mensen waar ik er niet zo heel veel van ken. Maar mijn initiele angst was snel verdwenen toen ik een aantal mensen tegen kwam die ik op Twitter volg. Het was leuk om mensen te ontmoeten die je een beetje kent maar nog nooit in het echt hebt ontmoet.

En dan de locatie the College Hotel. Wat een mooie locatie. Ik heb maar een paar foto's genoemen van de ceremonie ruimte maar het zag er prachtig uit. Zo smaakvol aangekleed.Eerste internationale publicatie op Blueberryweddings.com

Ik ben zo trots. Jazeker want vandaag kreeg ik een email dat ons werk voor het eerst op een internationale trouw blog is gepubliceerd! Blueberryweddings.com heeft niet alleen van onze bruiloften geplaatst maar ons ook in de fotografen spotlight gezet.

Als je nog niet op de site van blueberryweddings.com bent geweest moet je echt langs gaan. Ze laten het werk van de meest getalenteerde fotografen ter wereld zien en nu hoor ik daar ook blij. Geweldig toch.

Ik wil Shelly van BBW bedanken voor haar steun en deze eerste internationale publicatie. Je kunt de publicatie HIER zien. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Fijne maandag.