Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Validation

Category: Personal

Mijn zus stuurde dit via de mail wat ze op de Twitter van Mike Larson had gezien en het is iets heel moois. Als we allemaal een stap extra zouden zetten, eens zouden herkennen wat een ieder in zich heeft, dan zou de wereld iedere dag een prachtige plek zijn. Validatie, we zoeken het allemaal en kijk wat er gebeurd als we het krijgen. Iets moois.White by Vera Wang

Category:

Vraag een meisje naar de jurk die ze wil dragen op haar trouwdag, de jurk van haar dromen dan is de kans heel groot dat ze twee woorden zal zeggen namelijk: Vera Wang. Maar tot recentelijk was dat wat het in de meeste gevallen bleef, een droom. Maar daar is verandering in gekomen want Vera Wang heeft in samenwerking met Davids Bril een special nieuwe lijn geintroduceerd White by Vera Wang. Deze lijn van 12 jurken is in februari voor het eerste gepresenteerd en zijn echt adembenemend mooi. Maar het beste moet nog komen want zijn de "gewone" jurken een flinke aanslag op je portemonnai deze jurken zijn veel budget vriendelijk want ze beginnen bij $600 en lopen tot $1400 wat echt een koopje is voor deze jurken. Ze zijn dus ook beschikbaar bij davids Bridal en worden ook internationaal bezorgd dus je kunt een jurk online bestellen.

En nu is ook bekend gemaakt dat naast de voorjaars collectie Vera Wang ook nog een bruidsmeisjes collectie gaat introduceren bij Davids Bridal en dat deze vanaf juni beschikbaar zijn. De eerste sneak peak gaat al rond op het internet en deze ziet er ook eer prachtig uit. Wees eerlijk wil je niet heel snel gaan trouwen als je al deze jurken ziet?V

Foto's van DavidsBridal websiteShots that make me Happy

Category: Fotografie

Het is weer zover. Een foto die me blij maakt en vandaag heb ik een schoenen foto geselecteerd. Schoenen maken me gelukkig en dan mag mijn kast niet tot de nok toe zijn gevuld met schoenen ik kan niet ontkennen dat ik behoorlijk wat paar in mijn bezit heb. Maar om ze te kunnen fotograferen maakt het leven nog mooier. Dus vandaag speciaal voor jou een foto van een mooi paar schoenen.Boek Review: Fine Art Wedding Photography

Category: Fotografie

Soms kun je een boek beoordelen door alleen naar de omslag te kijken zonder de inhoud te hebben gezien. De eerste keer dat ik Fine Art Wedding Photography van Jose Villa zag wist ik dat de inhoud prachtig zou zijn. Meer dan 150 pagina's schoonheid en informatie van Jose Villa zelf. Hoe is gestart in fotografie en waarom hij nog steeds als een van de weinige nog met film werkt in plaats van digitaal. Het boek is verdeeld in 3 delen een deel met de technische kant van fotografie (light, compositie, kleur) en hoe hij zijn meesterwerken creeert en hoe jij als lezer dit ook kunt bereiken met digitaal. Dat wordt natuurlijk nooit helemaal hetzelfde maar dat is ook niet de bedoeling. Als inspiratie werkt het prima

Het tweede deel gaat over de trouwdag en hoe hij deze aanpakt. Wat hij erg goed doet is de manier waarop zijn fotografie er uitspringt en anders is dan wat andere maken. Hij laat zien hoe hij dat doet. Ieder hoofdstuk eindigt met een lessons learned van Jose. Dingen die hij tijdens een trouwdag heeft meegemaakt en wat hij ervan heeft geleerd. Geeft meteen jou als lezer tips en iets om over na te denken. Het derde deel is geheel gewijd aan de business kant van fotografie en hoe je de volgende stap kan maken.

Ik vind het een heel leuk boek al was het alleen al om alle prachtige foto's waarmee het boek is gevuld. Het leest snel en makkelijk weg en geeft ook informatie over o.a. poseren, prijzen en marketing. Misschien niet super gedetailleerd het bork had voor mij nog wel dikker gemogen maar het geeft inzicht in hoe Jose het aanpakt. Als je van mooie trouwfotografie houdt dan is dit het boek voor jou.In bloei

Category: Fotografie | Personal

Zo vlak voor het paas weekend lijkt het wel of we midden in august zitten. De zon staat hoog aan de hemel, een kleine bij zoemt om mijn hoofd en een zucht verlaat mijn mond. Geen zucht van moeiheid of frustratie maar een van tevredenheid. Wat is de wereld mooi in het voorjaar. Het is april en de bomen komen langzaam in het blad. Ik heb mijn moestuin wat water gegeven want de eerste sprietjes komen al boven de grond en ik zal snel nog wat andere groenten en kruiden planten dan ben ik op tijd om te oogsten.

Dat is het leven op tijd zaaien om dan later te kunnen oogsten. Mijn oog valt op de appelboomen die vol in de bloesem staan. Vreemd genoeg verveelt het me nooit en pak ik mijn camera om een aantal foto's te maken met mijn macro. De kleuren de geur. Ik kijk naar de boom en realiseer me als ik ze nu goed verzorg ik daar straks weer de vruchten van kan plukken.

Fijn weekend.