Mooie trouwfotografie voor Verliefden

Favorieten

Category: Personal

Wat te doen als je alle boeken uit de kast hebt gelezen? Opnieuw lezen! Het is zo simpel, maar als ik alle boeken uit de kast opnieuw zou lezen dan ben ik de komende jaren nog even bezig. Dus ik heb mijn top 7 van favorieten die ik nog een keer wil lezen.

1. Indelible - Karin Slaugther - Dit is het eerste boek dat ik van Karin heb gelezen en het heeft er echt voor gezorgd dat ik alle boeken die ze heeft geschreven heb gekocht. De spanning tussen Sarah en Jeffrey en hoe ze elkaar hebben leren kennen op de achtergrond van een bijna onoplosbare moord maakt dit een van mijn favoriete boeken. Veel mensen vinden dit niet een van haar beste boeken en dat kan best waar zijn maar ik kan dit boek steeds weer opnieuw lezen.

2. Presumed Innocent - Scott Turow - One of the best legal thrillers written. I have this book for maybe 20 years and read it when I was still in school. The clues that Scott provides through out the book are very subtle and in hindsight gives the real murderer away. I also saw the movie but it can not compare to this book with is master.

3. Undercurrents - Ridley Pearson - Wederom een eerste  boek van een thriller schrijven de eerste in de serie van rechecheur Lou Boldt die een moeilijke tijd meemaakt in zijn carriere en zijn huwelijk. Samen met zijn team heeft hij te maken met een seriemoordenaar en de signalen van een copycat. Zijn ze in staat om een nieuwe moord op te lossen. Het plot is goed opgebouwd en weet nog dat ik door dit boek ben heen geraced want ik wilde weten wie het gedaan had.

4. The Notebook - Nicolas Sparks - Ik heb al eerder verteld dat toen ik de film zag ik huilde en ondanks dat het boek niet gelijk is aan de film moest ik wederom huilen toen ik het boek las. De wijze waarop Nicolas de liefde tussen de twee hoofdpersonen onder woorden weet te brengen is zo mooi en dan als Ali de vrouwelijke hoofd persoon alzheimer heeft en langzaam vergeet wie haar man is is hartverscheurend om te lezen.

5. The Associate - John Grisham - Ik ben een fan. Ik heb zo'n beetje ieder boek dat hij heeft geschreven gelezen en the Associate is een echte Grisham. Een jonge advocaat die alles goed wil doen en dan geconfronteerd wordt met een geheim uit zijn verleden dat hij graag verborgen had willen houden. De jonge advocaat is iedereen te slim af waardoor het weer tot een top Grisham verhaal maakt.

6. Mistaken Identity - Lisa Scottoline - Ik kan de hele serie die Lisa heeft geschreven keer op keer lezen. Ik had destijds een paar boeken van haar bij een boekenbeurs gekocht en dacht eens kijken hoe goed een boek van nog geen 2 euro kan zijn. Nou het was goed, nee het was geweldig. Ik houd van de manier waarop ze schrijft over een advocatenkantoren met alleen maar vrouwen en de verhalen die ze meemaken.

7. In the Midday Sun - Guy Bellamy - Nog een boek wat ik al bijna 20 jaar heb en een van mijn favorieten. Als je van humor houdt dan is Guy de man. Ik neem deze boeken meestal op vakantie want de meeste verhalen zijn gesitueerd in Spanje en waar kun je ze beter lezen dan in Spanje of een land in de zon. Het gaat meestal over geld en mensen die op een vreemde manier krijgen of weer kwijt raken. Het maakt me iedere keer weer aan het lachen.New Studio Album

Category: Albums

In het oerwoud aan Album leveranciers vind ik het moeilijk om te kiezen. Wie heeft de beste opties? Wie maakt the mooiste albums die recht doet aan de trouwdag of een portraitshoot? In het kort welke leverancier maakte de beste albums die aansluit op de wensen en eisen van mijn klanten? Een aantal maanden gelden kwam ik deze leverancier tegen die wereldwijd albums levert. Ze hebben een grote selectie boeken maar ik houd het graag simple. Ik houd van strak design die het bruidspaar en hun dag het beste laat uitkomen.

Aangezien klanten graag albums willen die heel veel foto's bevatten heb ik gekozen voor het album dat tot 100 pagina's kan bevatten! Ja je leest het goed 100 pagina's. Deze heeft een fotocover, een fotoslip en een beschermhoes met de naam van het bruidspaar erop. Ik vind het resultaat pracht. Dit koffietafel album is een prachtige manier om jullie trouwdag te laten schitteren en ervoor te zorgen dat jullie deze dag nooit vergeten.

Als je het album graag een keer wil zien, neem dan gerust contact met me op.DIY Photo booth accessoires: mustaches

Category: Fotografie

Photo booths worden steeds populairder en het is veel leuker om deze foto's te nemen met wat grappige accessoires. Je kunt hoedjes, boa's en grote brillen maar het is heel eenvoudig om ook snorretjes en mondjes te maken. Ik heb een aantal templates gevonden easymakesmehappy en heel veel verschillende vilt op meervilt.

Ze hebben iedere kleur van de regenboog. Ik heb dunne vilt gekocht en de envelop waarin het verstuurd is hergebruikt. De snorretjes zijn heel leuk geworden. Het leuke is dat je deze accessoires ook kunt gebruiken voor een foto's op een verjaardagsfeest.

Hier een stap voor stap hoe je deze snorretjes kunt maken.

1. alle onderdelen vilt, lijm, sateprikkers (groot), schaar en de templates.

2. Knip all snorretjes en gebruik de enveloppe om daar de snorretjes op

3. Smeer lijm op het karton

4. Lijm de snorretjes op het vilt

5. Knip de snorrejtes uit het vilt

6. Lijm de sateprikker op de snor en laat het drogen

Et voila hier zijn de snorretjesState of Zen

Category: Personal

Een aantal jaren geleden heb ik deze boedha gekregen en het in de vensterbank gezet. Als ik veel aan mijn hoofd heb helpt het mij herinneren om stil te zijn en van dit moment te genieten. Om in het nu te zijn. Ik heb Eckhard Tolle gelezen, meer daarover in een andere post en iedere keer als mijn gedachte met me aan de loop gaan dan is aanwezig zijn in het nu wat ik nodig heb.

Het is zo makkelijk om alleen maar te denken, om in mijn hoofd te zitten maar dat is niet waar het om draait in het leven. We hebben alleen maar dit moment, deze seconde in de tijd. We kunnen alleen maar ons best doen in dit momen en dit realiseren heeft mijn leven veranderd. Wees aanwezig in het nu, wees hier, stil en geniet van dit moment.Things I like Friday

Het is vrijdag en ik ben afgeleid tijdens het schrijven van deze post. Sterker ik denk dat ik wel vier keer opnieuw ben begonnen of misschien wel vijf keer. Ik heb moeite met het ordenen van mijn gedachten en deze op het scherm te krijgen. Wat wil ik zeggen tegen jou de lezer. Wat wil ik delen?

Niet diep en bijzonder op deze wat saaie vrijdag, ik wil gewoon dingen delen die ik leuk vind maar ik kan om de een of andere reden niet de woorden vinden om dat te zeggen. Dus in plaats het mezelf moeilijk te maken laat ik jullie dingen die ik leuk vind en laat de beelden voor zich spreken items van Zara, H&M, Amazon, Levi's 572..

Fijne vrijdag.